rogbog 30.10.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Małgosiu solenizantko spóźnione ale bardzo serdeczne życzenia:) Z okazji Święta Małgosiu Niechaj Cie Anioł Szczęścia unosi, przychylność losu do snu kołysze, szczególnie życzy ta co to pisze. http://www.rotfl.com.pl/data/media/40/z--okazji-imienin-dla-joli-ekartka-figa57.gif :hug: Edytowane 30 Października 2013 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Bogusiu, takie śliczne życzenia...aż mi dech zaparło...i wiem o jakim Aniele piszesz W tym roku na Ukrainie, na bankiecie - działo się, oj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Spóźnialska jestem, ale też od serca życzę wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Najlepszego wszystkiego skoro to ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.10.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Amtluś , ślę spóźnione ,ale szczere życzonka!Wszystkiego najlepszego! No mogłabyś w końcu rozpakować te pudła?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.11.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 No cóż............ode mnie mocno spóźnione i mocno szczere życzenia wszystkiego naj naj..... ps....jest po pierwszym, czekam na zdjęcia kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.11.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Żelko, Gosiek, Beauty, kala A teraz powiedzcie, jak Wam się podoba takie zestawienie ? Czyli dwa sprzęty na swoim miejscu... http://img547.imageshack.us/img547/4108/wur6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo urodziwy i czekam na resztę kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.11.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo ,bardzo !:hug:piękna kuchnia Amtluś ....cudny ma kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.11.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Gosiek, Beauty - dziękuję za pozytywne opinie. Bardzo długo rozważałam połączenie klasycznej kuchni z nowoczesnym - ale prostym sprzętem AGD. Mnie osobiście bardzo się podoba, ale przecież mogą być inne wrażenia. A teraz szafka łazienkowa. Kolor uchwycony w miarę realnie. Jak zamawiałam, wydawał mi się nieco jaśniejszy. Cóż - ryzyk fizyk... http://img9.imageshack.us/img9/9868/9eds.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.11.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Hej Amtla, no kuchnia jak moja......baaaardzo ładna , tak jak moja....... ale samozachwyt przedstawiam.... poważnie bardzo mi się podoba, zresztą drewno ma ten niepowtarzalny urok, który trwa i trwa i trwa.....Twoje meble są tylko troszkę ciemniejsze od moich a szafka w łazience troszkę nietypowa i nietypowo posadowiona....ale fajnie to wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 a jaki będziesz miała blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Nietypowa ta szafka łazienkowa takie rozwiązania lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.11.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 wasiek, Gosiek macie rację, że rozwiązanie nietypowe i projekt indywidualny, ale myślę, że się świetnie wpasował...jednak wiadomo, że gusta są różne, więc poczekam na pozostałe opinie.... wasiek, blat będzie jasny, podchodzący pod kolor płytek podłogowych, chociaż nie udało się zgrać idealnie. Co do koloru szafek na fotkach, to cały czas uważam, że jest to jedynie kolor zbliżony do realu. nie mogę złapać odpowiedniego światła i zdjęcia są (te niepokazane) do d..y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Kurka wodna...że tak brzydko pozwolę sobie zacząć w tym uroczystym dniu. Zrobiło się trochę zimniej na dworze i powróciła do mnie rwa udowa. Reaguje bólem natychmiast na niższe temperatury i pobolewa od powrotu z pięknego spaceru połączonego z obchodami Święta Niepodległości. Była defilada, byli ułani, nieco pompatyczne przemówienia władz lokalnych...ale też była serdeczna atmosfera wśród przechodniów, patriotyczne prawdziwie okrzyki kibiców naszej miejskiej drużyny piłkarskiej - jedyne takie w dniu dzisiejszym.Młody zadowolony, bo dołączył do harcerzy niosących dłuuuuuuuuuuuuuugą flagę.... Był też mocno znudzony mój małżonek, który potrafi zohydzić każdy dzień...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Amlto kuchnia piękna będzie. Szafka w łazience faktycznie nietypowa. A w środku pokaż, bo teraz to widzę, że srebrna. No i zdrówka życzę. Ja też z tych co wilgoci nie cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Żeluś, to trzymajmy się zmarzluchy.... Uwierz mi, że szafka w łazience to cappucino Potwierdza się zatem, że moje obecne zdjęcia są do d..py Jakoś już tak, od dłuższego czasu mi nie wychodzą - szczególnie kolory, dotyczy to kuchni a teraz i łazienki... Spróbuję cyknąć inne - może będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 O matko, to ja też źle widzę, bo mi na srebrną wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 (edytowane) Kolejna odsłona kuchenna - czyli znajdź trzy szczegóły, którymi różnią się zdjęcia teraźniejsze i poprzednie http://img14.imageshack.us/img14/889/tj6w.jpg http://img843.imageshack.us/img843/3851/beec.jpg Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Piękne zeznaj szybko co masz na blatach i na ścianie podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts