Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Małgosiu solenizantko spóźnione ale bardzo serdeczne życzenia:)

Z okazji Święta Małgosiu

Niechaj Cie Anioł Szczęścia unosi,

przychylność losu do snu kołysze,

szczególnie życzy ta co to pisze.

http://www.rotfl.com.pl/data/media/40/z--okazji-imienin-dla-joli-ekartka-figa57.gif

:hug::hug::hug:

Edytowane przez rogbog

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiek, Beauty - dziękuję za pozytywne opinie. Bardzo długo rozważałam połączenie klasycznej kuchni z nowoczesnym - ale prostym sprzętem AGD. Mnie osobiście bardzo się podoba, ale przecież mogą być inne wrażenia.

A teraz szafka łazienkowa. Kolor uchwycony w miarę realnie. Jak zamawiałam, wydawał mi się nieco jaśniejszy. Cóż - ryzyk fizyk...

http://img9.imageshack.us/img9/9868/9eds.jpg

Hej Amtla, no kuchnia jak moja...:D...baaaardzo ładna , tak jak moja....:yes:... ale samozachwyt przedstawiam....

poważnie bardzo mi się podoba, zresztą drewno ma ten niepowtarzalny urok, który trwa i trwa i trwa.....Twoje meble są tylko troszkę ciemniejsze od moich

a szafka w łazience troszkę nietypowa i nietypowo posadowiona....ale fajnie to wyglada...:yes:

wasiek, Gosiek

macie rację, że rozwiązanie nietypowe i projekt indywidualny, ale myślę, że się świetnie wpasował...jednak wiadomo, że gusta są różne, więc poczekam na pozostałe opinie....

wasiek, blat będzie jasny, podchodzący pod kolor płytek podłogowych, chociaż nie udało się zgrać idealnie. Co do koloru szafek na fotkach, to cały czas uważam, że jest to jedynie kolor zbliżony do realu. nie mogę złapać odpowiedniego światła i zdjęcia są (te niepokazane) do d..y.

Kurka wodna...że tak brzydko pozwolę sobie zacząć w tym uroczystym dniu.

Zrobiło się trochę zimniej na dworze i powróciła do mnie rwa udowa. Reaguje bólem natychmiast na niższe temperatury i pobolewa od powrotu z pięknego spaceru połączonego z obchodami Święta Niepodległości.

Była defilada, byli ułani, nieco pompatyczne przemówienia władz lokalnych...ale też była serdeczna atmosfera wśród przechodniów, patriotyczne prawdziwie okrzyki kibiców naszej miejskiej drużyny piłkarskiej - jedyne takie w dniu dzisiejszym.

Młody zadowolony, bo dołączył do harcerzy niosących dłuuuuuuuuuuuuuugą flagę....

Był też mocno znudzony mój małżonek, który potrafi zohydzić każdy dzień......

Żeluś, to trzymajmy się zmarzluchy....;)

Uwierz mi, że szafka w łazience to cappucino :eek: Potwierdza się zatem, że moje obecne zdjęcia są do d..py :confused: Jakoś już tak, od dłuższego czasu mi nie wychodzą - szczególnie kolory, dotyczy to kuchni a teraz i łazienki...

Spróbuję cyknąć inne - może będą lepsze :popcorn:

• 3 weeks później...

Kolejna odsłona kuchenna - czyli znajdź trzy szczegóły, którymi różnią się zdjęcia teraźniejsze i poprzednie :wiggle:

http://img14.imageshack.us/img14/889/tj6w.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/3851/beec.jpg

Edytowane przez Amtla