Żelka 10.12.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Amtlo a co to jest to ciemne u góry obok tego okapu, to ciemne cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dziura w ścianie Dziura do komina wentylacyjnego, który niestety nie zgrał się z okapem. Mogę teraz zostawić ją, wstawić kratkę wentylacyjną...próbowałam oswoić się z taką możliwością. Ale ostatecznie postanowiłam, że otwór ten zniknie, bo bardzo, bardzo nie podoba mi się w tym miejscu. To była jedyna, niekonsultowana decyzja mojego murarza (odnośnie umiejscowienia dwóch kominków wentylacyjnych obok siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 A ja myślałam, że to jakiś wynalazek. I zastanawiałam się do czego to może być. U mnie niestety zimą okap nie działa, bo muszę go od spodu zaklejać bo wieje z niego takim chłodem, że hej. Same kfitaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 To pierwsze słyszę o takim przypadku...szkoda, bo ma wywiewać a nie nawiewać Odnośnie czyszczenia fug w kuchni. Przerabiam to obecnie na fudze jaśminowej. Czyszczę ją mleczkiem CIF. Tak często jak mi się chce, aby "brud" nie wnikał głębiej. Niestety, im dalej tym trudniej je doczyścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 No, przez kominy nam wieje do środka. W zależności od pogody. Czasami wieje w kuchni, wtedy przez dziurki w okapie nawiewa. Czasami przez kratkę w łazience a jeszcze innym razem przez kratkę w pralni. kiedyś już pisałam o tym na fm, powiedzieli, że za szczelny dom i dlatego. Ale ja w to nie wierzę, bo przecież nie tylko ja mam plastykowe okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Amtla, no super, supeer podoba mi się kuchnia ... a kamień na ścianie u mnie jak najbardziej sprawdza się. Po czterech latach użytkowania cały czas myje go tylko płynem do mycia naczyń i wszystko jest ok. Ja mam trawertyn żywicowany.....dawaj więcej fotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.12.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Amtlo coraz piękniej:) Powiedz mi tylko czy po szafkami płyta nie dochodzi do samych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Żelko jak za bardzo Ci wieje, to weź suszarkę do włosów i parę minut podmuchaj gorącym nawiewem tam skąd ci wieje - pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 .... Powiedz mi tylko czy po szafkami płyta nie dochodzi do samych szafek? Bogusiu, zgadza się. Niestety "nie wystarczyło" materiału....Ja już się przyzwyczaiłam...ale pewnie Was razi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Gosiek, warto zapamiętać Twoją suszarkową radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 O rety suszarką, a na jak długo to pomaga, bo jak ja tak mam mieć dyżur z suszarką, to wolę opcję zaklejaniową. Amtlo jak zdrówko, czy już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Żelko wypróbuj, dmuchać ciepłem trza do czasu gdy prawidłowy ciąg będzie, czyli przestanie nawiewać zimne powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Zobaczę jak znowu zacznie nawiewać od tej strony w kuchni, ciekawa jak długo będę dmuchać tą suszarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Meblowania ciąg dalszy. Teraz poddasze. Oceńcie, które ustawienie lepsze ? Wiem, że jakość trzeciej foty makabryczna.... http://img703.imageshack.us/img703/3365/lxx8.jpg http://img38.imageshack.us/img38/9096/sqc6.jpg \http://img9.imageshack.us/img9/5821/3c37.jpg Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie patrzeć na moje perskie dywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.12.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dla mnie zdecydowanie pierwsza opcja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Cieszę się rogbog, że do mnie zaglądasz :D A zatem 1 punkt na ustawienie pierwsze. Jak tam przygotowania do Świąt ? Gdzie Wigilia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dla mnie trzecia, mebel dokładnie mieści się pod skos (też tak mam) i to jest jak dla mnie najlepsze wykorzystanie tego trudnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Co będzie na tej niższej szafce? jak TV to 3 opcja, jak nic albo durnostrojki to pierwsza fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Czyli 2:1:D Dzisiaj facet z gazowego dozoru technicznego posunął się do szantażu... Chyba go zakabluję do przełożonych... Umawiała się ze mną od miesiąca, ale na zasadzie: czy może Pani jutro na 11? Albo :może być jutro o 15? Na moje propozycje, aby umówić się na konkretny inny termin, zawsze twierdził: nieeeeeeeeeee, to bez sensu.... A dzisiaj dzwoni do mnie z tekstem: to ja zalecę odłączenie gazu, bo od 20 jestem na urlopie... D...PEK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts