Żelka 17.02.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dziewczyny, OD WCZORAJ MAM PIĄTKOWEGO INŻYNIERA W DOMU :D:D Pierworodny po obronie dyplomu już drugi dzień świętuje Amtlo gratulację!!! No i dziękuję Ci bardzo, dziś mnie wzruszyłaś po prostu. Ty wiesz za co i czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Amtla, to przybij piątkę i żółwika,razem mamy dwóch piątkowych inżynierów tegorocznych.GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziewczyny, dziękuję za ściskanie kciuków - pomogło I znowu mam w domu studenta Żeluś, cieszę się, że w końcu doszło tolu, przybijam zatem żółwika - i do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 gratulacje, kolejny etap za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No to super, że się udało! Gratuluję i niech się Młodemu wiedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.02.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Gosiu, Żelciu :hug:, dzisiaj zakupiłam materace...łóżek nie ma ;)ale są materace - to i może jakaś nocka się już przydarzy... Naczytałam się o tych wszystkich możliwościach materacowych - a na koniec zgłupiałam W końcu zdecydowała cena... i jak to u mnie bywa OKAZJA Będzie co ma być, najwyżej wymienię w niedługim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jasne, że cena ważna Moje dziecię śpi właśnie na materacu położonym na podłodze, na naszym wspólnym materacu sprzed lat 30 I nie był to żaden full wypas, jedyny duży jaki był do dostania w tamtym czasie A żeby nie było, że tacy wredni jesteśmy, to ma łóżko nowe wraz z wybranym materacem + nakładka super wypas - wszystko by ikea - tyle, że wąski materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Amtlo, to nie długo weekendy będą już w domku. Posmakujesz co to znaczy nowy dom. Ciekawa czy też będziesz mieć wrażenie, że głos w domu jak ze studni. Ja na początku po przeprowadzce co chwilę do Stefcia leciałam, bo nie mogłam rozpoznać ani co to za dźwięk ani skąd dochodzi. A zegar jak cykał, to musiałam go do szuflady chować bo tak niosło, że spać nie dało rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.02.2014 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Żeluś, mnie już długo głos nosi się po włościach moich...nie wygłuszają go obrazy ani plakaty, nie tłumią meble...chociaż coraz więcej ich przybywa. Pojawił się nawet jeden mały dywanik, ale nie wiadomo czy z nami zostanie. Ja powoli robię się coraz bardziej zmęczona tym TU i TAM...Chciałabym już żyć na jednym miejscu. Dzisiaj z Pierworodnym przewiozłam materace ze sklepu. Sypialnia zrobiła się taka malutka...Gdzieś znika niezagospodarowana przestrzeń, której jednak mi brak. Lubiłam te puste pokoje, lubiłam to echo po moich włościach, lubiłam tą moją pustkę...Bo była tylko moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ... jak już materace są,kuchnia działa to czas się wprowadzać ,żyć na jeden dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Teraz przyznam się do czegoś, o czym nie pisałam. Nie pisałam, bo byłam tak wściekła, że nie mogłam przelać swoich myśli na papier...Teraz, kiedy udało mi się naprawić błąd kolejnego wykonawcy - pokazuję. Niby mała rzecz a ile nerwów. W czym rzecz? Wykonawca, który podjął się wykonania blatów i obróbki płyt, zobowiązał się także do wycięcia w nich otworów. Owszem, wykonał otwory, ale tylko te duże. Tam, gdzie trzeba było zamontować gniazdka w ścianie, wywiercił po prostu dziurki, przez które przeciągnął przewody...A gdzie tam umieścić puszkę ? Jak zamontować gniazdko ? Pozostawił mnie z tym problemem Ale nie z takimi problemami już walczyłam...Tak więc wygląda efekt finalny: Edytowane 8 Marca 2014 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Co to gdzie puszki? Jak to EFEKT FINALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Gosiek, Efekt finalny WIERCENIA Teraz tylko puszki (wtorek) i gniazdka - jak tylko przyjadą do hurtowni Bo ja tak mam, że nawet w hurtowni moich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Oj Amtlo, skąd mi znamy takie i podobne numery?! Ty i tak to wszystko prostujesz, a u nas do dziś po 5 latach mieszkania w domu pewne rzeczy są na niby. dlatego niczego nie zostawiaj na zrobi się potem, bo potem się w czasie ulatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Żeluś kochana,ja znam to na niby bardzo dobrze.W obecnym mieszkaniu mam rurową prowizorkę na chwilę od 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 No to mnie pocieszyłaś. U nas dziura w parkecie, brak jednej klapki przy drzwiach tarasowych, brak płytek w kuchni przy drzwiach, sypią się wszystkie fugi pomiędzy podłogą a ścianą, trzeba wymieniać na sylikon, ale nie ma czasu, w kuchni na ścianie jak odrywali folię zasłaniającą otwarte wejście do kuchni, to zerwali farbę i taki szlaczek ozdobny mam od samego początku... I takich perełek jest nie mało... Dach przeciekający w wielkie ulewy to chyba najpoważniejsza taka perełka. wiadra stoją na strychu tak na wszelki wypadek. No i się mieszka. A Ty planujesz już przeprowadzkę i na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.03.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 I już po montażu gniazdek: http://imageshack.com/a/img18/6175/38yt.jpg Żelko, w domu to już chyba do końca naszych dni coś się będzie psuło, czegoś będzie brakowało...a o Waszym dachu już pisałam, nie zostawiajcie tak, bo może się zrobić jeszcze większy kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 No i teraz jest super! Piękne te gniazdka pasują do tego. A wiem Amtlo, radziłaś mi juz, ale to nie ja decyduje co i kiedy. U nas M jest od wszystkiego, ja tylko od Stefcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Żeluś, czyli Ty jesteś od najważniejszego :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ha i tak nic nie rozumiem - miałaś trzy dziury, teraz jedno gniazdko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts