Amtla 20.06.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Soniko, wiele nas już nie zdziwi Ale w tym Naszym Kraju wszystko jest możliwe Zdrowo się zapewne wtedy uśmiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 (Prace się posuwają...widać efekty:) Oj widać Oby tak dalej .No i ten porządek (Z pewnością coś nie wyjdzie ) Będzie ok Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 rogbog, zauważyłaś nasz jednakowy czas dziennikowy? Jakoś nie mogę uwierzyć, żeby się wszystko zgrało, ale w sumie to mało ważne, bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Byleby moi Panowie sobie poradzili z rozładunkiem i umieszczeniem tego wszystkiego we właściwym miejscu, którego nie ma tak dużo...To już tylko ich problem Wcale nie, bo mój też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jakoś nie zwróciłam uwagi na datę rozpoczęcia dziennika Jeszcze troszkę i dwa latka będą Jak ten czas leci A Twoi murarze na pewno sobie poradzą z rozładunkiem i rozmieszczeniem materiałów.To widać po ich pracy Widać,że to poukładane chłopaki. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Nie powiem, żeby mnie to wtedy śmieszyło. Jak sobie teraz przypominam różne kwiatki z tej naszej budowy to aż się wierzyć nie chce, że to prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jeszcze troszkę i dwa latka będą Jak ten czas leci Ale zobacz jaki u Was dom w tym czasie powstał A u mnie....jeszcze trochę wody upłynie.....nic mnie nie goni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jak sobie teraz przypominam różne kwiatki z tej naszej budowy to aż się wierzyć nie chce, że to prawda . Soniko, a spisałaś te swoje przypadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Nie mam co spisywać, ja to będę pamiętać na zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jeszcze troszkę i dwa latka będą Jak ten czas leci Ale zobacz jaki u Was dom w tym czasie powstał A u mnie....jeszcze trochę wody upłynie.....nic mnie nie goni.... To prawda,że jakoś w tym budowaniu nam się dość dobrze układało . A nas goni ...metryka Trochę za późno się odważyliśmy sie budować, u mnie piąta dziesiątka za chwilę,u małża już po....Chcemy się jak najdłużej nacieszyć naszym domkiem,dlatego takie tempo. Jak u Ciebie Amtlo będzie tak szło jak do tej pory("od pierwszej łopaty) to zanim się obejrzysz i będziesz mieszkać w DOMU!!! Zyczę Ci tego Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jak u Ciebie Amtlo będzie tak szło jak do tej pory Nie będzie tak szło...już to wiem. Przezimujemy na pewno w stanie surowym (mam nadzieję, że tyle zrealizuję ). A z tymi latami, to nie będziemy sobie wyliczać Ale się cieszę, że Wam się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Nie mam co spisywać, ja to będę pamiętać na zawsze . Jak nieprzyjemne historie to lepiej zapomnij - podobno zdrowiej na psychikę działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tego się nie da zapomnieć . Mieliśmy np. takiego murarza na początku, który wybudował nam parter przekręcony w osi w stosunku do piwnicy o ileś tam stopni, niesamowite, ale prawdziwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Masz rację - takich rzeczy nie da się zapomnieć Tak z czystej ciekawości: jak sobie z tm przekręceniem poradziliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.06.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Jak u Ciebie Amtlo będzie tak szło jak do tej pory Nie będzie tak szło...już to wiem. Przezimujemy na pewno w stanie surowym (mam nadzieję, że tyle zrealizuję ). A z tymi latami, to nie będziemy sobie wyliczać Ale się cieszę, że Wam się udało Amtla gdzie tam do zimy Toż to jeszcze lata nie ma, najlepsza pora do budowania A zimą to w środeczku będziesz robić Wam też się uda inaczy nie może być Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Amtla ,jak ci się pracuje z ekipą. Dotrzymają terminu? Z tego co widzę , tempo mają słuszne i sprzątają po sobie. Domek pięknie pnie się ku górze. Trzymam kciuki za poniedziałkowy transport tym bardziej ,że w sezonie budowlanym różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2008 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzień dobry Amtlo, chciałam tylko powiedzieć, że trzymam kciuki za dzisiejsze dostawy. U Ciebie też tak gorąco? U nas wczoraj było 30 stopni, upał nie do wytrzymania. Dzisiaj mają być burze, ale jakoś nie wierzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja też trzymam kciuki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Amtla ,jak ci się pracuje z ekipą. Dotrzymają terminu?. Tak oficjalnie, to się boję chwalić zanim nie dotrzemy do końca..... A tak sobie przypadliśmy do gustu, że terminy zapomnieliśmy uzgodnić Ekipa po prostu buduje Teraz skończyli inny domek i za chwilę zaczną inny, bo u mnie strop po zalaniu musi odczekać swoje.... Dogadujemy się, byle tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 . U Ciebie też tak gorąco? U nas wczoraj było 30 stopni, upał nie do wytrzymania. Dzisiaj mają być burze, ale jakoś nie wierzę . Witaj Soniko, żar się wczoraj lał z nieba....W nocy przeszła olbrzymia burza. Rano było jeszcze miło, a teraz znowu upał O dostawach w dzienniku Dzięki za kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja też trzymam kciuki Pozdr Dziękuję, dziękuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts