Amtla 01.07.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Dziewczyny :hug: A teraz pokazuję ukończone wejście do domu: Edytowane 2 Lipca 2014 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.07.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 oczy raduje taki porządek i kciuku nadal trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Elegancko to teraz można sie przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.07.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Gosiek,faktycznie porządek bije po oczach - ale niestety już chwaściory wyrastają i sama nie wiem co z tym robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.07.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Elegancko to teraz można sie przeprowadzić \ do domu bez ani jednej szafy to trochę ryzykownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.07.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) I jeszcze podjazd do garażu Edytowane 2 Lipca 2014 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Amtluś.. bardzo ładna kostka... Bez szaf byliśmy prawie pół roku.. więc da się.. nie powiem, nie było łatwo.. ale dało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.07.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ślicznie:) a jeszcze nie tak dawno stąpałam u Ciebie po piaseczku:) Amtluś wprowadzaj się ,takie życie na dwa domy na tym etapie jest męczące.Czas wreszcie odpoczywać po trudach budowy,resztę zrobisz powolutku. ..jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Amtla ..piękna kosteczka ...:yes:wprowadzaj sie ,,,jakies gustowne pudła na razie wystarczą a na miejscu łatwiej bedzie Wam nadzorowac resztę prac.Bez szaf da się zyć ,,,,wiem to z autopsji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Co zamierzasz posadzić koło chodników? Coś zadarniającego? Wysokiego, niskiego, czy niziutkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.07.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Pomysł mam następujący: w środku jakieś kulki do pół metra wysokości maksymalnie (nie bukszpan), na brzegach lawenda i może coś płożącego pomiędzy nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ma być zielone, zimozielone czy liściaste żółte, czerwone. Lawenda pięknie rośnie w suchym upalnym miejscu najlepiej na piachu n nie zakwaszonej glebie. Tam tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.07.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nie ma być nic liściastego - iglaki czy też iglakopodobne. Odcienie zieleni ? Trudno powiedzieć - ostatnio gdzieś bardzo podobał mi się cyprisik groszkowy Nana w dwóch odcieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ale zielone czy żółte, czy żółto zielone mam takiego a tu masz mój misz-masz różności iglastych... i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Amtla jak samopoczucie w ogrodzie działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) JESTEM I WITAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI :) Gosiek, na początek prace ogrodowe: Historia jednego trawniczka na trzech fotkach....czyli co się działo jak mnie tu nie było... Trawnik zakładał Pierworodny, aby po jego wyjeździe nie trzeba było wszędzie walczyć z chwaściorami. Edytowane 8 Września 2014 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dobrze, że w końcu wróciłaś - trawnik rewelacyjny - zdolnego masz pierworodnego - powiedz Mu to teraz czekam na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.09.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Amtla, sorrki dawno nie zaglądałam na forum .. ale spóźnione kciuki za zdrowie mocno trzymam...:yes: opaska wokół domu bardzo ładna...czy to nie jest przypadkiem kostka PLATO Semmerlocka? Wyglada bardzo podobnie do mojej Plato - taką własnie położyliśmy wokól basenu... Niestety, nie widać pozostałych zdjęć. z kostką, bo trawnik widać... Za tydzień Targi w Starym Polu - tam możesz sobie coś fajnego dobrać z iglastych . A co do roslin kulistych to polecam tuje Hoseri mam wokół tarasu. Rosną tam okrągłe kulki do wysokości max 80cm. Polecam też jałowca limeglow, rosnie żółty a na zimę brązowieje.... Gosiek fajne te Twoje misz masz ......bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.09.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Oooo jak ładnie:) ...szkoda ,że w tym roku nie obejrzę trawniczka w realu:(.Niestety nie będę w B. Buziaczki przesyłam,za zdrówko łapki trzymam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2014 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) ...trawnik rewelacyjny - zdolnego masz pierworodnego - powiedz Mu to Przekazałam do Hiszpanii, odpowiedzi na razie brak Edytowane 9 Września 2014 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts