Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
  • 1 month później...

JESTEM I WITAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI :):):)

Gosiek, na początek prace ogrodowe:

IMG_20140708_165406.jpg

IMG_20140714_184741.jpg

IMG_20140906_160504.jpg

Historia jednego trawniczka na trzech fotkach....czyli co się działo jak mnie tu nie było...

Trawnik zakładał Pierworodny, aby po jego wyjeździe nie trzeba było wszędzie walczyć z chwaściorami.

IMG_20140714_184741.jpg

Edytowane przez Amtla

Amtla, sorrki dawno nie zaglądałam na forum .. ale spóźnione kciuki za zdrowie mocno trzymam...:yes::yes::yes:

opaska wokół domu bardzo ładna...czy to nie jest przypadkiem kostka PLATO Semmerlocka? Wyglada bardzo podobnie do mojej Plato - taką własnie położyliśmy wokól basenu...

Niestety, nie widać pozostałych zdjęć.:( z kostką, bo trawnik widać...:)

Za tydzień Targi w Starym Polu - tam możesz sobie coś fajnego dobrać z iglastych . A co do roslin kulistych to polecam tuje Hoseri mam wokół tarasu. Rosną tam okrągłe kulki do wysokości max 80cm. Polecam też jałowca limeglow, rosnie żółty a na zimę brązowieje....

Gosiek fajne te Twoje misz masz ...:yes:...bardzo mi się podoba.

Pozdrawiam

Nina