wasiek 20.10.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 No, no lampa bardzo oryginalna.......zabudowa w wiatrołapie widze jeszcze chyba nie skończona....czy tam nad tą mała szafeczką będzie jeszcze wieszak? A może płyta drewniana jak u mnie? z niecierpliowścią czekam na koncowe zdjęcie....i trzymam cały czas kciuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.10.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ależ żarówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ,wasiek, właśnie nad tą szafką - siedziskiem, ma być wieszak. Pierwotnie miał być umieszczony na płycie drewnianej Jednak stolarze nie są w stanie zrobić mi czegoś ładnego za rozsądną cenę. Proponują pomalować sklejkę, a mi taka wersja nie odpowiada. Dlatego będzie najprawdopodobniej tapeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 A ta żarówka jak wam się podoba ? Może być do tego pokoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Kiedyś o takiej myślałam.... ale za dużo światła daje.... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.10.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Gosiek, właśnie co do tej ilości światła...Ta lampa ma obudowę ze szkła mlecznego i cały czas się zastanawiam czy nie wymienić na taką z przezroczystego - odrobinę mniejszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 To zależy od potrzeb - mam na suficie mleczny klosz - ,,pączek" i dla mnie akurat. Tyle, że do pracy mam przy komputerze lampę biurkową, ta to sufitowa i tak do pracy przy biurku się nie nadaje bo mając ją nad głową zasłaniasz sobie światło. Moc światła regulujesz mocą żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.10.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Piękne szafy w wiatrołapie:)A żarówa super! Ja bym nie wymieniała,a na biurku i tak potrzebna jest lampka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.10.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Bogusiu, niestety ,szafa ciut przytłacza ten wiatrołap i wydaje się mały... Mam też nową lampę do niego - niestety do wymiany, bo za ciemno. Trochę nietrafionych zakupów mi się trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.10.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Amtluś nie martw się.W wiatrołapie przebywasz tylko chwilę,więc nie ma co się martwić,że za mały.Mój to dopiero jest klitka:)Te nietrfione zakupy...hmm..chyba każdy tak ma.Dzisiaj nieraz się zastanawiam" jak mogłam coś takiego kupić..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2014 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 "Wykorzystując dzisiejszy wolny dzień, wyciągnęłam M do szkółki roślin i potraktowałam go jako tragarza i kopacza... A tak prezentują się żywotniki u nas: Nie patrzcie na odstępy między roślinkami oraz na widok za płotem To pierwsze to efekt pośpiechu M, aby usiąść przed ukochanym sprzętem domowym A to drugie, to już zupełnie od nas niezależne. Niestety, nie chcę posadzić tam wysokich roślin, bo to moje 'okno' na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 faktycznie bez linijki sadzone widoku nie zazdroszczę, sama mam podobny, ale nie muszę tam patrzeć za to przepiękne płyty masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 za to przepiękne płyty masz Cieszę się, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 co to za produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Gosiu,to Via Castello z Libetu na podjeździe do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 piękne i mnie by pasował... tylko jak na razie garażu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Po co Ci garaż, skoro tak długo bez niego sobie radzisz ? Lepiej podjazd sobie zafunduj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 podjazd mam, z kamyczków - doceniam jednak wygodę nie odśnieżania porannego samochodu, i znośnej temperatury latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.11.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Faktycznie bardzo ładny podjazd roslinki sie rozrosną to nie bedzie widac nierówności Tobie przynajmniej miał kto posadzić, ja sie sama trzy dni mordowałam by małą rabatę przed oknem przekopać i wsadzić parę roślinek to była morrrdęga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 podjazd mam... A, to zupełnie co innego, jak masz podjazd A z dobrodziejstw mojego garażu jeszcze nie korzystałam, bo tam jeszcze tylko dziada i baby brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts