Amtla 02.01.2015 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Witaj Amelio, jesteś pierwsza w 2015 roku :D:D:D:D Łóżko jest drewniane w 100%. Materace leżą na dwóch listewkowych stelażach. Środkiem wzdłuż łóżka "idzie" dodatkowa deska , która na środku ma dodatkową podpórkę - nogę. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2015 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Zasłonkowo-boczkowa przymiarka w sypialni...nie wiem, nie wiem...A Wy co na to? Może lepiej coś gładkiego ? Na dyżurne firanki nie patrzymy Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Jak zdejmiesz te dyżurne to pogadamy;) Całkiem ładne... do gładkich firan... dała bym ecru woal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.01.2015 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Masz rację, że te dyżurki są makabryczne, a na zdjęciach podwójnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.01.2015 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) I jeszcze moja tegoroczna choinka... ...oraz stroik Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2015 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wronę oskubała:o Na szczęście choinki można się już pozbyć, mam zdecydowanie dosyć świąt:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Trzy wrony padły od jednego strzału:lol2: Granatowe były Świąt też mam dosyć, ale choinki NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.02.2015 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) Kolejny kroczek na wielkiej drodze wykańczania. W maleńkim wuceciku pojawiła się deszczownica i bateria prysznicowa. Teraz TYLKO brakuje szklanej ścianki ograniczającej rozprysk wody. Lampy albo klosze do wymiany. Nie można ustawić jednej równolegle do drugiej - ale czego spodziewać się po promocji w LM ? Ciągle obiecuję sobie, że zrobię porządną sesję zdjęciową, tzn aparatem fotograficznym a nie komórką. I same widzicie - idzie mi jak po grudzie. Ale postanowienie jest. Edytowane 28 Lutego 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.03.2015 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 NIKT nie pisze, NIKT się nie odzywa.... To ja napiszę: już mi się odwidziały niby boczki w sypialni. Nawet trudno napisać odwidziały - one mi się po prostu zochydziły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.03.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hello gratuluję kolejnych postępów wykończeniowych, dobrze że Ci sie te boczki w sypialni odwidziały, zasłony to dobry pomysł, ale lepsza byłaby inna tkanina i na przelotkach. Amtla, przeprowadzeni już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2015 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 vesi, zasłonka jest na przelotkach więc coś z zaleceń było spełnione Definitywnie trzeba zmienić zamysł kolorystyczny. \ A przeprowadzeni tylko jedną nogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.03.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Serio na przelotkach??? kurka, bo tak to wygląda, że znajdują sie za karniszem, jakby cudem zawieszone Nie masz wyjścia, musisz zrobić fotki aparatem to jest prost idealne do Twojej sypialni: fson, tkniny i kolory http://firany.3px.pl/assets/images/w705/komp_orzech_laskowy.jpg no i trzeba sie zmobilizować i drugą noge też przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Faktycznie, nie ma porównania z tym co pokazujesz... U mnie nie widać przelotek, bo powieszone nie na tym drągu i upakowane na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.03.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ale,ze mnie ciemnota, nie pomyślałam,że tam możesz mieć dwa drążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.04.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://www.ekartki.pl/cards_files/34/34164_wielkanoc20005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.04.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Amtla napisała Nie wiem skąd się bierze 10 tysięcy wejść, skoro nie było nowych wpisów i nikt tu nie zaglądał ??? A ja zaglądam,zaglądam i czekam na nowości:) A my znowu grzejemy:cool: Po świętach zakończyliśmy grzanie ale ostatnio tak się ochłodziło,że włączyliśmy znowu. Co nowego u Ciebie? Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.04.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 nadzieja umiera ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.04.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Oto moja pierwsza domowa rabatka. Tulipany wsadzaliśmy z Młodym jesienią, więc mogę powiedzieć, że to nasze rośliny... Bratki uratowane z marketu przed zagładą, dlatego mam cichą nadzieję, że się odwdzięczą i pomimo potwornej suszy w naszym regionie jeszcze trochę pożyją. Co zrobić, aby zdjęcie było duże ? Mój stary sposób zawodzi... Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.04.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Śliczna rabatka:yes: Bratki dorodne,piękne:yes: Ja zdjęcia wklejam z foto.onet.pl kopiuję adres obrazka i zdjęcia wychodzą duże(najpierw jednak zmniejszam ich rozmiar do forum).Jak raz wkleiłam z kompa to właśnie wyszły mi takie zdjęcia jak u Ciebie. U nas w nocy trochę popadało a dzisiaj po południu była delikatna burza z deszczem:) Roślinki się cieszą Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Bardzo wiosenna rabata a ja założyłam album na picasa, tam wklejone zdjęcia same zmniejszają się do forumowego rozmiaru, a potem kopiuj i wklej obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts