Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Witaj Amelio, jesteś pierwsza w 2015 roku :D:D:D:D:D

Łóżko jest drewniane w 100%.

Materace leżą na dwóch listewkowych stelażach. Środkiem wzdłuż łóżka "idzie" dodatkowa deska , która na środku ma dodatkową podpórkę - nogę.

Edytowane przez Amtla

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

Kolejny kroczek na wielkiej drodze wykańczania. W maleńkim wuceciku pojawiła się deszczownica i bateria prysznicowa. Teraz TYLKO brakuje szklanej ścianki ograniczającej rozprysk wody.

Lampy albo klosze do wymiany. Nie można ustawić jednej równolegle do drugiej - ale czego spodziewać się po promocji w LM ?

Ciągle obiecuję sobie, że zrobię porządną sesję zdjęciową, tzn aparatem fotograficznym a nie komórką. I same widzicie - idzie mi jak po grudzie. Ale postanowienie jest.

IMG_20150226_173258.jpg

Edytowane przez Amtla

Serio na przelotkach??? kurka, bo tak to wygląda, że znajdują sie za karniszem, jakby cudem zawieszone :razz:

Nie masz wyjścia, musisz zrobić fotki aparatem :D

to jest prost idealne do Twojej sypialni: fson, tkniny i kolory

http://firany.3px.pl/assets/images/w705/komp_orzech_laskowy.jpg

no i trzeba sie zmobilizować i drugą noge też przeprowadzić

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
Amtla napisała

Nie wiem skąd się bierze 10 tysięcy wejść, skoro nie było nowych wpisów i nikt tu nie zaglądał ???

A ja zaglądam,zaglądam i czekam na nowości:)

A my znowu grzejemy:cool: Po świętach zakończyliśmy grzanie ale ostatnio tak się ochłodziło,że włączyliśmy znowu.

Co nowego u Ciebie?

Edytowane przez rogbog

IMG_20150423_172832.jpg

Oto moja pierwsza domowa rabatka.

Tulipany wsadzaliśmy z Młodym jesienią, więc mogę powiedzieć, że to nasze rośliny...

Bratki uratowane z marketu przed zagładą, dlatego mam cichą nadzieję, że się odwdzięczą i pomimo potwornej suszy w naszym regionie jeszcze trochę pożyją.

Co zrobić, aby zdjęcie było duże ? Mój stary sposób zawodzi...

Edytowane przez Amtla

Śliczna rabatka:yes::D Bratki dorodne,piękne:yes:

Ja zdjęcia wklejam z foto.onet.pl kopiuję adres obrazka i zdjęcia wychodzą duże(najpierw jednak zmniejszam ich rozmiar do forum).Jak raz wkleiłam z kompa to właśnie wyszły mi takie zdjęcia jak u Ciebie.

U nas w nocy trochę popadało a dzisiaj po południu była delikatna burza z deszczem:) Roślinki się cieszą:D

Edytowane przez rogbog