Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Arctico,

szlak mnie trafiał jak patrzyłam na dziury w tym starym płocie, ruchome słupki i popękane podmurówki. Ot, taka estetka ze mnie :p

Masz rację z tym sadzeniem. Tylko czasu brak. Na razie syn z trawą wojuje. Powiem żeby się spieszył :popcorn:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kostka baaaardzo mi się podoba.

Tulipanki i bratki cudne...

Płot ma fajną metamorfozę.... teraz ładny :)

Tuja od razu duża Ci urosła.. ale ja tuj nie lubię jako płot w jednym rzędzie... mam kilka sztuk w ogrodzie ale jako po 3 szt z jednego gatunku sadzone...

Poczekam na dalszą metamorfozę :):yes:

Amtla, kolekcja tulipanów imponująca, pięknie :)

No i jestem zachwycona Twoją kostką na ścieżkach.

Kurcze, chciałabym mieć taką, ale to już marzenie ściętej głowy.

Zostanie jak jest.

Ale co Ci zazdroszczę, to zazdroszczę... tak pozytywnie :)

tolu, rogbog,

dziękuję za pochwały tulipanów - ale to tylko ich zasługa. A ja żałuję, że nie było więcej cebulek tych odmian.

Co do kostki to sama przyznam nieskromnie, że bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że przez długie lata się nie znudzi, bo tak jak Wy nie zamierzam już jej wymieniać. A tak naprawdę, to najważniejsze że mamy czysto przed domami i się nie kurzy :):):)

Nic o płocie nie piszecie - bo pewnie się nie widziałyście :rolleyes:

Hej Amtla.......fajnie tak się ogląda jak rabatek przybywa ....czyż nie?:).....ale, ale ......na podstawie swojego doswiadczenia niebieskiej kostrzewie mówię zdecydowanie NIE!!!! Do dzisiaj nie mogę się jej pozbyć.... tak mocno się nasiała wszędzie....:eek:... i to w najmniej oczekiwanych miejscach a nie wspomnę o mojej okrągłej rabacie, którą musiałam przerabiać właśnie z powodu kostrzewy .......ładna to ona jest nie powiem i te kłosy tez bardzo ładnie się prezentują......

Wasiu ja też mam posadzoną kostrzewę siną ale muszę ją zlikwidować...mimo przycinania nie wygląda dobrze.Mam też posadzone inne -zielone kulki(nazwy nie pamiętam) i też pójdą precz...

Amtlo żurawki uwielbiam,zwłaszcza jak kwitną.Mam 3 rodzaje-bordową jak Twoja,czerwoną -te którą widać na moim zdjęciu i żółte.

wasiu, rogbog,

dzięki za ostrzeżenie w sprawie trawki. Na razie będzie rosła, bo lepsze to niż inne chwasty. Tak sobie myślę, że obetnę szybko kłosy na wszelki wypadek. Bardzo podoba się Pierworodnemu, a że pomagał mi sporo, to niech zostanie.

Myślę, że żurawek jeszcze [rzybędzie :):)

To ja będę trawkę obserwować i mysleć co z nią robić, po takich opiniach. Amelio, muszę chociaż te klosy zobaczyć....

Na razie Pierworodny wyjechał i spadł na mnie obowiązek podlewania nowego trawnika. Zagoniłam wczoraj Młodego, a ten zabrał sie z taką energią do dzieła, że uszkodził złącze węża i kranu. Same pożytki...