Amtla 14.05.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Arctico, szlak mnie trafiał jak patrzyłam na dziury w tym starym płocie, ruchome słupki i popękane podmurówki. Ot, taka estetka ze mnie Masz rację z tym sadzeniem. Tylko czasu brak. Na razie syn z trawą wojuje. Powiem żeby się spieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.05.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Tak ,tak czekam A czasu jak znajdziesz gdzieś to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.05.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Miało być prędko - jest prędko, proszę bardzo... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.05.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Arctico,\ tylko z czasem nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.05.2015 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Łoj!!! I jakie od razu wyrośnięte:rolleyes: Widzę, że więcej dziur by się w tej sąsiedzkiej zieleni przydało;) tylko podlewaj koniecznie!!! Codziennie wiadro wody! Bo duża sztuka może mieć problemy na starcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Kostka baaaardzo mi się podoba. Tulipanki i bratki cudne... Płot ma fajną metamorfozę.... teraz ładny Tuja od razu duża Ci urosła.. ale ja tuj nie lubię jako płot w jednym rzędzie... mam kilka sztuk w ogrodzie ale jako po 3 szt z jednego gatunku sadzone... Poczekam na dalszą metamorfozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.05.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Arctico, Arniko, dziękuję za opinie i rady A teraz chwalę się dalej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.05.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.05.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.05.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Amtla, kolekcja tulipanów imponująca, pięknie No i jestem zachwycona Twoją kostką na ścieżkach. Kurcze, chciałabym mieć taką, ale to już marzenie ściętej głowy. Zostanie jak jest. Ale co Ci zazdroszczę, to zazdroszczę... tak pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.05.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Śliczne tulipany:) Teraz czekam na kolejne roslinki w ogrodzie. Zgadzam się z Tolą-kostka super,swoja też bym zmieniła, ale jest jak jest,mogę pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.05.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 tolu, rogbog, dziękuję za pochwały tulipanów - ale to tylko ich zasługa. A ja żałuję, że nie było więcej cebulek tych odmian. Co do kostki to sama przyznam nieskromnie, że bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że przez długie lata się nie znudzi, bo tak jak Wy nie zamierzam już jej wymieniać. A tak naprawdę, to najważniejsze że mamy czysto przed domami i się nie kurzy :) Nic o płocie nie piszecie - bo pewnie się nie widziałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Kolejna rabatka w toku...skradłam Bogusi żurawki Tak się zaczęło: A tak skończyło..no,.prawie... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.05.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Hej Amtla.......fajnie tak się ogląda jak rabatek przybywa ....czyż nie?.....ale, ale ......na podstawie swojego doswiadczenia niebieskiej kostrzewie mówię zdecydowanie NIE!!!! Do dzisiaj nie mogę się jej pozbyć.... tak mocno się nasiała wszędzie....... i to w najmniej oczekiwanych miejscach a nie wspomnę o mojej okrągłej rabacie, którą musiałam przerabiać właśnie z powodu kostrzewy .......ładna to ona jest nie powiem i te kłosy tez bardzo ładnie się prezentują...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.05.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Wasiu ja też mam posadzoną kostrzewę siną ale muszę ją zlikwidować...mimo przycinania nie wygląda dobrze.Mam też posadzone inne -zielone kulki(nazwy nie pamiętam) i też pójdą precz... Amtlo żurawki uwielbiam,zwłaszcza jak kwitną.Mam 3 rodzaje-bordową jak Twoja,czerwoną -te którą widać na moim zdjęciu i żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 wasiu, rogbog, dzięki za ostrzeżenie w sprawie trawki. Na razie będzie rosła, bo lepsze to niż inne chwasty. Tak sobie myślę, że obetnę szybko kłosy na wszelki wypadek. Bardzo podoba się Pierworodnemu, a że pomagał mi sporo, to niech zostanie. Myślę, że żurawek jeszcze [rzybędzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.05.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 A u mnie jako posadziłam trzy kępki kostrzewy to tak mam, muszę je przesadzić bo żurawki je pozarastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.05.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 u mnie też się rozsiewają ale przecież nie problem je wyrwać za młodu:no: a kłosy wygladają ślicznie, szkoda ich ścinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 To ja będę trawkę obserwować i mysleć co z nią robić, po takich opiniach. Amelio, muszę chociaż te klosy zobaczyć.... Na razie Pierworodny wyjechał i spadł na mnie obowiązek podlewania nowego trawnika. Zagoniłam wczoraj Młodego, a ten zabrał sie z taką energią do dzieła, że uszkodził złącze węża i kranu. Same pożytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts