wasiek 31.07.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Heja, a u mnie na wsi dzisiaj tylko 10 stopni było i kurtke rano do pracy założyłam....ale za to jak poszłam na wieczorny trening to juz było mi tak ciepło, że kurtkę musiałam zdjąć jak chodziłam.... No i teraz oficjalnie na Twojej stronie . gratulacje..........i miłego mieszkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.08.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 wasiek, dziekuję Jak na razie masa prac porządkowych i to wszystko musi przejść przez moje ręce, ech życie... Za to melduję, że dzisiaj o 8 rano było u mnie 10 stopni, ale od poniedziałku mamy upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.09.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Heloł co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Cześć Bogusiu, tak własnie wczoraj pomyślałam, że wypadałoby zrobić dobre zdjęcia i okazać co nieco. Niestety sporo wnętrz jest niewykończonych, brak czasu i weny... Trochę w ogródu przybyło i cieszy oczy buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Hej, hej no własnie ... w ogródku przybyło i co ? zdjęć żadnych nie ma... nie ładnie, nie ładnie.... a czasu nam też brakuje ale ....tak jak napisałaś to co rośnie w ogrodzie bardzo, bardzo cieszy.....także, wstawiaj zdjęcia i my też będziemy się cieszyc razem z tobą... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.09.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Dziewczyny, przysięgam że zrobiłam świetne zdjęcia i to dobrym aparatem. Ale...zawsze musi być to ale - przewodu, żeby je zgrać znaleźć nie mogę Ot, taka przypadłość przeprowadzek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2015 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 niestety też całej masy różności znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Przewód pożyczyłam od Pierworodnego, zgrałam fotki...i jak to bywa, wcale nie okazały się świetne. No cóż, muszę poćwiczyć.\ Ale po tych, które już Wam serwowałam, myślę że się nadają Tak więc lecimy. Na pierwszy rzut biały kwiatek -wydaje mi się, że to floks, który kwitnie nieustannie. Edytowane 21 Września 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Lawenda wygląda marnie po postrzyżynach.W środku rabatki, można podziwiać moje wrześniowe bratki, które nie mogą przestać kwitnąć... Edytowane 21 Września 2015 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2015 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Thuje w pełnej krasie, aczkolwiek nieco małe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Trochę świerkowo-wrzosowo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Pamiętacie pierwszą rabatkę ? Oto ona obecnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 I jeszcze szerszy ogląd: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 I to samo w pionie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.09.2015 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 pięknie się porozrastały.... tylko tuje za gęsto posadzone, a pomiędzy wrzosy przydałaby się kora z iglastych alb choć igliwie spod sosen i koniecznie dosadź jeszcze trochę tych wrzosów, teraz ich pora a bratki kwitnąć będą do mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.09.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Trochę świerkowo-wrzosowo: zważ że te jałowce niedługo będą miały po 1,5 a nawet po 2 m w każdą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 y.... tylko tuje za gęsto posadzone, a pomiędzy wrzosy przydałaby się kora z iglastych alb choć igliwie spod sosen \ Te tuje są tylko kuliste i rosną do 0,6 m wysokości to jaką odległość dać między nimi? A podłoże pod wrzosy wykonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 zważ że te jałowce niedługo będą miały po 1,5 a nawet po 2 m w każdą stronę Amelio, jałowce - czyli te z lewej będą bardziej przesunięte w lewo czyli w kierunku płotu, który będzie dopiero robiony. Ze względu na wykonanie wykopu pod ławę, nie mogłam ich tam już umieścić. A jaką dać odległość pomiędzy nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.09.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ten pierwszy to chyba blue carpet, dorosły ma średnicę nawet ponad 4m! http://www.pajacyk1.linuxpl.info/zdjecia/12.jpg ale spokojnie można ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.09.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 posadziłam takie trzy blue carpet, na razie między nimi rosną rozchodniki, floksy i w pobliżu trawy, gdy jałowce się rozrosną tamte roślinki będę przesadzać. Tyle, że u mnie wszystko w trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts