rogbog 23.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Minęły dwa miesiące mojego budowania. Muszę napisać, że jednak jest to tempo dla mnie Daję radę.... Amtla Jaki optymizm słychać w tym zdaniu I zdjęcia takie radosne Cieszę się razem z Tobą Od razu przypominają mi się nasze radości i wiem co czujesz Widzę,że trafiła Wam się dobra ekipa-sprawdza się powiedzienie"nie ma tego złego....." Dalej trzymam kciuki Pozdrowionka [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Hejka Bogusiu, i nowa stronka się Tobie trafiła Wiesz, z tym optymizmem to różnie. Ja wolę jednak normalnie jest, żeby bez sinusoidy się odbywało Właśnie się dowiedziałam, że zabraknie ok. 6 stalowych prętów 12 metrowych na żebra rozdzielcze Transport będzie droższy od tych prętów.... A tak wogóle, to nie myślałam, że na transport tyle stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No jasne,że lepiej jak wszystko idzie po prostej ,prostej a nie prostej -falistej Ale nie da się wszystkiego przewidzieć, niestety Szkoda tych niepotrzebnie wydanych pieniędzy, bo im bliżej końca tym więcej ich brakuje . Ale głowa do góry, nową stronkę zaczęłam,hurrraaa Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Amtla i było się martwić, że strop nie dojedzie? Mówiłam, że będzie ok....i tak ma byc....do końca.....chociaż to dopiero początek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 wasiek, nie było, nie było Ale z Ciebie to niepoprawna optymistka z tym końcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Wiesz, z moimi perypetiami to teraz juz nie moge inaczej podchodzić do budowy tylko z optymizmem....inaczej moje nerwy juz dawno byłyby rozszarpane.... A wszystkim pytającym nas - kiedy sie wprowadzicie??? - odpowiadamy, że wtedy, kiedy bedzie trzeba ... z usmiechem na twarzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 24.06.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Amtlo! Gratuluję Ci postępów na budowie. Za 2 miesiąe budowania już robicie strop! Miło patrzeć jak przybywa coraz więcej domku. U mnie na razie nic nie przybywa, a chciałabym już wbić pierwszą łopatę. Na razie patrzę na wasze postępy i cieszę się, że można sprawnie i szybko budować. Może i ja za niedługo do Was dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 prace idą teraz szybciutko, super byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 24.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 też gratuluję postępów - jesteśmy na mniej więcej tym samym etapie. Jaki masz plan na ten rok? Możesz zdradzić ile kosztował cię twister od CRH - chciałbym porównać z moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.06.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 odpowiadamy, że wtedy, kiedy bedzie trzeba ... z usmiechem na twarzy..... I to jest zdrowe podejście do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.06.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Za 2 miesiąe budowania już robicie strop! Może i ja za niedługo do Was dołączę malkaj, tempo takie sobie, innym idzie znacznie szybciej - ale mi akurat to moje tempo odpowiada Cały czas trzymam kciuki za realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 24.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Gratuluję stropiku Na te upały będzie daszek w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.06.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 prace idą teraz szybciutko, super byle do przodu Witaj Aniu, jak miło, że zajrzałaś Masz rację - byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Możesz zdradzić ile kosztował cię twister od CRH - chciałbym porównać z moim Ostatecznie zdecydowałam się na Schiedla, ze względu na chęć zastosowania z pieca kondensacyjnego. Wyszło około 500 więcej niż u Ciebie. Za dwa oczywiście. Plany? Ja raczej nie planuję, bo wtedy mi idzie na opak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.06.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Gratuluję stropiku Na te upały będzie daszek w sam raz Do końca stropu to jeszcze trochę, ale już dzisiaj Panowie zasiedli w pełnym cieniu i widziałam ich zadowolenie - moje zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 prace idą teraz szybciutko, super byle do przodu Witaj Aniu, jak miło, że zajrzałaś Masz rację - byle do przodu zaglądam tu często, tylko nie zawsze mam dużo do powiedzenia, więc kibicuję po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 zaglądam tu często, tylko nie zawsze mam dużo do powiedzenia, więc kibicuję po cichu Dario, dziękuję za kibicowanie A jak nie dużo, to chociaż troszeczkę Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 tempo takie sobie, innym idzie znacznie szybciej - ale mi akurat to moje tempo odpowiada Tempo to jedno, ale jakość wazniejsza.U Ciebie Amtlo widac jedno i drugie Wow , juz strop położony, to znaczy że domek pnie się do góry Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Tempo to jedno, ale jakość wazniejsza Cały czas liczę na to, że jakość jest w porządku. Ja się niczego złego nie mogę dopatrzyć Mam nadzieję, że późniejsi fachowcy usterek nie zobaczą. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Amtla, słuchaj moich rad....a bedzie dobrze.... Bo wiesz u mnie nie zawsze wychodzi tak jakbysmy chcieli ale za to jak coś komuś powiem, to się sprawdza a zawsze mówię tylko pozytywnie.... Po co nowi budowniczy mają się od razu martwić.... Do przodu i to jest najważniejsze.....a prawie strop juz nad głową jest a jeszcze niedawno pisałaś......wybuduje dom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts