Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Minęły dwa miesiące mojego budowania. Muszę napisać, że jednak jest to tempo dla mnie Daję radę....

Amtla

Jaki optymizm słychać w tym zdaniu :) :lol: I zdjęcia takie radosne :D

Cieszę się razem z Tobą :p :D Od razu przypominają mi się nasze radości i wiem co czujesz :lol: :lol: Widzę,że trafiła Wam się dobra ekipa-sprawdza się powiedzienie"nie ma tego złego....."

Dalej trzymam kciuki :lol: :)

Pozdrowionka :p[/b]

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Bogusiu,

i nowa stronka się Tobie trafiła :D

Wiesz, z tym optymizmem to różnie. Ja wolę jednak normalnie jest, żeby bez sinusoidy się odbywało :roll:

Właśnie się dowiedziałam, że zabraknie ok. 6 stalowych prętów 12 metrowych na żebra rozdzielcze :evil: Transport będzie droższy od tych prętów....

A tak wogóle, to nie myślałam, że na transport tyle stracę :-?

Amtlo!

Gratuluję Ci postępów na budowie. Za 2 miesiąe budowania już robicie strop! Miło patrzeć jak przybywa coraz więcej domku. :)

U mnie na razie nic nie przybywa, a chciałabym już wbić pierwszą łopatę.

Na razie patrzę na wasze postępy i cieszę się, że można sprawnie i szybko budować. :wink: Może i ja za niedługo do Was dołączę :-?

Możesz zdradzić ile kosztował cię twister od CRH - chciałbym porównać z moim :wink:

Ostatecznie zdecydowałam się na Schiedla, ze względu na chęć zastosowania z pieca kondensacyjnego. Wyszło około 500 więcej niż u Ciebie. Za dwa oczywiście.

Plany? Ja raczej nie planuję, bo wtedy mi idzie na opak :-?

Amtla, słuchaj moich rad....a bedzie dobrze.... :) :) :) Bo wiesz u mnie nie zawsze wychodzi tak jakbysmy chcieli ale za to jak coś komuś powiem, to się sprawdza a zawsze mówię tylko pozytywnie.... :D :D :D Po co nowi budowniczy mają się od razu martwić.... :) :) :)

Do przodu i to jest najważniejsze.....a prawie strop juz nad głową jest a jeszcze niedawno pisałaś......wybuduje dom..... :D :D :D