Gosiek33 20.06.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Piękna wycieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2016 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Witaj Gosiu, chciałam dzisiaj pochwalić się zmianami w ogrodzie, ale deszczowa pogoda nie nadaje się do uwieczniania przyrody Dlatego wspomnienia z cieplejszych dni...polecam taki wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Pięknie i tam i tam. Moja Teściowa była w Kurniku w tym samym czasie co Wy, ale zapomniała zrobić fotki, bo mówi, że tam już była. Była teraz u nas dosyć długo i opowiadała. Mam szczęścia do Teściowej, to bardzo, bardzo, bardzo dobry człowiek. Żałuję, że z nami nie mieszka na stałe. Amtlo, a ten Rogalin, to gdzie, też te okolice? Co za piękny zamek! A w środku można zwiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.07.2016 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) Żelko,Rogalin to parę kilometrów od Kórnika. Też można wnetrza zwiedzać - tylko należy pamiętać, że to muzeum i swoje godziny otwarca i zamknięcia posiada... Ponieważ dzisiaj leje od rana, to na wspomnienie słonka kilka fotek z mojego zmieniającego się wciąż ogródka. Widok w jedną stronę: Na pierwszym planie zielnik: rozmaryn, melisa, bazylia i pietrucha: Załapał się nawet słonecznik - samosiejka, czy raczej zasługa stada wróbli dokarmianych przez sąsiada także ziarnkami słonecznika: Widok w drugą stronę: Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Pięknie się robi - betony i kamienie bardzo dobrze grają ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.07.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Gosiu, a nie pochwalisz, że zastosowałam się do Twoich rad ? Kora faktyczniedodaje uroku i zapobiega szybkiemu wysychaniu, do tego stopnia, że często zapominam o podlewaniu. Latra to już wiele razy główki pochyliła od suszy Miałam właśnie pochwalić Ciebie, żeś ZUCH BABA :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 To już tak dawno było Ogród zyskał, a zimą roślinkom będzie cieplej - beton i kamień akumulują ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2016 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 To już tak dawno było Oj tam, oj tam Mam nadzieję, że to trzymanie ciepła jest ważne - bo ja też jestem ciepłolubna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.08.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Ale śliczności u Ciebie.Dopiero dzisiaj zobaczyła...powiadomień niet:mad: linki sie nie otwierają..Dzięki TAR nawet swój dziennik odwiedziłam.Ogród śliczny, widać talent:D.A zamki przeurocze, uwielbiam takie miejsca,sa takie klimatyczne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Piękny ogród się robi Amtlo! Kochana a będziesz na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2016 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć dziewczyny Niestety nie dostaję powiadomień :sick::sick: Odpowiadam zatem dopiero teraz. Żelciu - na zlocie nie będę. rogbog - dziękuję, ale jaki tam talent ze mnie A teraz kilka obrazków jesiennego ogródka... Niestety, z przykrością zobaczyłam, że mój album po prostu zniknął Co mogę jeszcze zrobić ? [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2016 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 A gdzie miałaś album? Widzę, że wszystkie zdjęcia poginęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2016 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć Gosiaczku, Ty jesteś zawsze.... Album miałam na Picassie. A zdjęcia widzę np. z 14 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Niestety picasa zamknęła albumy ale masz je przeniesione do google - powinno Ci się wyświetlić: picasaweb.google.com a tam Archiwum albumów użytkownika .... pod spodem wyświetla się komunikat: Tylko Ty możesz zobaczyć te zdjęcia. Aby umożliwić wyświetlanie ich innym osobom, połącz swoje konto Google. a potem komunikat - dowiedz się więcej: Podziel się swoimi zdjęciami Aby umożliwić innym osobom wyświetlanie Twoich publicznych zdjęć i znajdowanie ich w wyszukiwarkach, połącz swoje konto Google z archiwum albumów. Masz prywatne albumy? Tylko osoby, którym je udostępnisz, mogą je zobaczyć. Dowiedz się więcej Zdjęcie profilowe ..... tu twój adres Zgadzam się połączyć moje archiwum albumów ze wskazanym kontem Google. I teraz decyzja należy do Ciebie czy chcesz to zrobić czy nie. To niestety kolejny serwer bardzo popularny darmowy po Imageshack, który w pewnym momencie likwiduje swoje usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.10.2016 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Gosiek, czyli trafiło mi się po raz drugi.... Niestety obecny album nie nadaje się do publikacji. muszę zatem pomyśleć o nowym. Dziękuję Ci bardzo za informacje i wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 To tak jak ja Za namową TAR założyłam sobie konto na photobucket, tyle, że mnie on jakoś nie leży, może Tobie przypasuje - http://www.komputerswiat.pl/tematy/photobucket.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) ...... Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Zdjęcie wstawiłaś tylko coś długo się ładowało Za to bardzo ładnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2016 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć Gosiu, za Twoją radą skorzystałam ze wskazanego albumu. To było na próbę i nie wyświetlało mi się...dlatego ani beeeeeeee, ani ceeeeeeeeeee w tym poście nie ma. Postaram się uzupełnić owe braki. A jak widać pokochaliśmy jeżówki. Załapał się jeszcze cosmos na fotkę. Nie wiem tylko czy jest to bylina?W sierpniu przesadziłam piwonie, które nie kwitły z 20 lat. Mają wartość sentymentalną, więc bardzo mi na nich zależy. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.12.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 http://i36.photobucket.com/albums/e12/amtla/IMG_8367_zpsbtwjbnyi.jpg Ale pięknie Amtla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts