Amtla 06.02.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witaj Soniko, zarezerwował sobie OKOŁO 5 dni Będę więc czekać.... Dziękuję za ściskanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.02.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witaj Soniko, zarezerwował sobie OKOŁO 5 dni Będę więc czekać.... Dziękuję za ściskanie Czekam z Tobą Żeby te "około" wyszło bliżej "pięciu" Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 OK, wiesz, ja życiowa kobieta, to już te około dużymi literkami napisałam - żeby nie zapeszyć A za trzymanie kciuków ogromnie dziękuję, bo ja bardzo przesądna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 12.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Amtla życzę powodzenia Będą trudne chwile,ale co to w porównaniu do .........wszystkiego.Do całego życia Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Hej, jak tam OKOŁO? Jak coś będzie wiadomo, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witaj Soniko, zarezerwował sobie OKOŁO 5 dni Będę więc czekać.... Dziękuję za ściskanie I co, jakie wieści Amtlo? Puszczać czy dalej trzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witajcie kochani, dzisiaj straszny dzień miałam. A to z racji starań o materiały. Znowu zaczęło się tzw. głupiejewo. Ale jestem dobrej myśli. Dobrzy ludzie mi pomagają. Co do OKOŁO 5 dni, to 12 lutego w moim dzienniku, miałam nienajlepszą minę. Poszło dalej...Kolejny wykonawca... CZEKAM.... Trzymajcie proszę dalej kciuki, bo nie chcę zapeszać Jak nie mam na papierze, to nie uwierzę Pozdrawiam gorąco P.S. U mnie piękny śnieg pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No to trzymamy dalej Widać to nie był ten Dobrze, że już przy ofercie nawalił, a nie później Takich lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Do tej chwili zastanawiam się, czy przedstawił taką cenę, bo chciał na nas "zarobić", czy dlatego, że mu się robić nie chciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Albo miał inną robotę nagraną i rzucił tyle, żeby mu się kalkulowało olać kogo innego Na zasadzie "może się uda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Z pewnością "zakombinował" Te wersje cwaniactwa są coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.02.2008 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jeszcze im wyjdzie bokiem to kombinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.02.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witaj Amtla! Przyznam się szczerze, że dzisiaj zajrzałam do Twojego dziennika pierwszy raz, sprowokowana podpisem " z prawego brzegu" . Cieszę się, że znalazłam kogoś, kto też wkrótce zaczyna budowę Co do wykonawcy, to normalka. Jeśli mogłabym coś doradzić, to poproś już kolejnego o wycenę Nas pierwsza wycena powaliła nie tylko na kolana, ale załamała zupełnie, druga była o 10 tys. niższa ... i wtedy umówilismy się z trzema kolejnymi murarzami, jednocześnie . Przy kolejnych rozmowach byliśmy coraz mądrzejsi i każdorazowo informowaliśmy, że zastanowimy się i w ciągu tygodnia oddzwonimy. Zaczęto nas inaczej traktować i nawet sami dzwonili, kiedy zaczynamy . Hihihi zdecydowaliśmy się na trzeciego z kolei, jego wycena była o 20 tys. niższa(!!!!) od tej pierwotnej, przy tym samym zakresie wykonawstwa !! Dlatego głowa do góry, będzie dobrze! Na temat materiałów, nie będę się wypowiadała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witaj u mnie TomKa, Dziękuję bardzo za zainteresowanie i oczywiście poradę. Takie właśnie czasami są sposoby na fachowców Mam nadzieję, że też okaże się u mnie skuteczny. Zajrzałam do Twojego dziennika i widzę, że jesteście sporo do przodu. Będę zatem zaglądać na bieżąco, boz pewnością na tym skorzystam Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witaj Amtla! Przyznam się szczerze, że dzisiaj zajrzałam do Twojego dziennika pierwszy raz, sprowokowana podpisem " z prawego brzegu" . Bo widzisz, jedna z wersji to ta z wijącą się nieopodal rzeką - będziemy akurat na prawym brzegu. Ale to tylko jedna z wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witaj Amtla! Przyznam się szczerze, że dzisiaj zajrzałam do Twojego dziennika pierwszy raz, sprowokowana podpisem " z prawego brzegu" . Bo widzisz, jedna z wersji to ta z wijącą się nieopodal rzeką - będziemy akurat na prawym brzegu. Ale to tylko jedna z wersji To Ty jeszcze nie wiesz Amtlo gdzie będzie Twój dom ? Niektórym to się powodzi - albo z prawej, albo z lewej i rzekę też mają , no, no . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Soniczko, ale mnie rozbawiłaś No wiesz, są jeszcze inne brzegi, nie tylko rzek. Żeby Cię uspokoić co do mojego stanu majątkowego - to będziemy na pewno na prawym brzegu Chociaż...może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No cóż, to ja się cieszę razem z Tobą, że z prawego, bo przyznam szczerze, że gdybym miała do wyboru to też bym wolała z prawego - jakoś lepiej brzmi niż z lewego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Amtlo ladny projekt macie. Na pierwszy rzut oka to nawet do naszego podobny. Trzymam kciuki za wykonawce aby sie szybko znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts