Amtla 28.06.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 wasiek, U mnie z tym podsypaniem to tak nie za bardzo, ponieważ wówczas zasypujemy sąsiadowi podmurówke płotu i jeszcze trochę siatki Mam tylko nadzieję, że z czasem coś mnie natchnie i wpadę jak to zrobić A do płotu 4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No cóż, jak pomyslisz to na pewno znajdziesz odpowiednie rozwiązanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Dobry wieczór Aaaale Ci rośnie W oczach normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 , jak pomyslisz Czasami mam wrażenie, że już nie jestem do tego zdolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 , jak pomyslisz Czasami mam wrażenie, że już nie jestem do tego zdolna Eee tam, jestem pewna, że to problem z rodzaju tych, co same się rozwiążą Zobaczysz, po prostu któregoś dnia popatrzysz i już będziesz wiedzieć, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Dobry wieczór Aaaale Ci rośnie W oczach normalnie Witam, witam,OK jak miło gościć Czy ja wiem, czy w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 W oczach, w oczach - zaglądam regularnie to widzę Tylko to nie mój etap, to siedzę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 popatrzysz i już będziesz wiedzieć, co i jak Dziękuję pocieszycielko za wsparcie To musi tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Amtla, popieram OK, ma rację a przyszłość pokaże, że tak właśnie bedzie.....pomysł sam wpadnie ci do głowy w najmniej oczekiwanym momencie.... sprawdzone przez niejednego budowniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Spadam spać, bo jutro mam dzień babci z wnukiem....musze sie nim nacieszyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Takie są najlepsze rozwiązania - czasem nie warto za dużo główkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 W oczach, w oczach - zaglądam regularnie to widzę Tylko to nie mój etap, to siedzę cicho Nie siedź cicho, tylko pocieszaj A wiem kiedy się rozwiniesz...Ale to jeszcze tyle czasu do wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Spadam spać, bo jutro mam dzień babci z wnukiem....musze sie nim nacieszyc.... Dobrych snów waśku i przyjemnej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 W oczach, w oczach - zaglądam regularnie to widzę Tylko to nie mój etap, to siedzę cicho Nie siedź cicho, tylko pocieszaj A wiem kiedy się rozwiniesz...Ale to jeszcze tyle czasu do wykończeniówki. Aaa, jak trzeba pocieszać, to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 czasem nie warto za dużo główkować Też się specjalnie tym nie martwię na bieżącym etapie. Jak to mówił mój Ś.P. dziAadek: PRZYJDZIE CZAS - BĘDZIE RADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 czasem nie warto za dużo główkować Też się specjalnie tym nie martwię na bieżącym etapie. Jak to mówił mój Ś.P. dziAadek: PRZYJDZIE CZAS - BĘDZIE RADA Właśnie z tego samego założenia wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Pięknie rośnie Twój domek Amtlo Oby tak dalej Trzymam kciuki Duży ten spadek terenu,fakt ale myślę że sobie poradzisz z tym problemem Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Duży ten spadek terenu,fakt A ten baran geodeta tego nie zmirzył Nigdy mu nie wybaczę A kciuki trzymaj cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2008 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Pięknie, pięknie Amtlo . Dom rośnie w oczach z dnia na dzień. A ten baran geodeta tego nie zmirzył Oby takich baranów na Twojej budowie było jak najmniej. Fajnie, że ekipa się sprawdza . Ale to jeszcze tyle czasu do wykończeniówki. Eeee tam, planować i meblować możemy zacząć już dziś , przynajmniej będziesz mieć wszystko dobrze przemyślane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.06.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 U mnie z tym podsypaniem to tak nie za bardzo, ponieważ wówczas zasypujemy sąsiadowi podmurówke płotu i jeszcze trochę siatki Amtlo a może nie podsypywać terenu, w tej niszy posadzić wysokie drzewka, między nimi coś niższego?.Ja znalazałam na różnych stronach ogrodów różne zdjęcia na których ogrody nie mają równego ukształtowania terenu. Sonika-Eeee tam, planować i meblować możemy zacząć już dziś , przynajmniej będziesz mieć wszystko dobrze przemyślane . Sonika ma rację.Jest dużo czasu na przemyślenia. Łazienki "ustawiałam" w programie na stronie Koła, kuchnię w programie-Mój architekt-3D.cENA Ok. 50zł, znajdziesz namiary na stronie-www.cadprojekt.com.pl. Niezła zabawa Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts