Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tymczasem jedna ściana wygląda jak mur obronny w Malborku;)

Nie wiem, czy piszesz o mojej czy o swojej ścianie 8) Bo jak o mojej, to mało się tym przejmuję, gdyż tam sąsiad na granicy mi się pobudował :wink: Znacznie wcześniej zresztą i podobno....ech tam :roll:

Witam serdecznie :D Twoje odwiedziny u mnie zachęciły mnie do poczytania Twojego dziennika i muszę przyznać, że przeczytałam każde zdanie, wyraz, literkę, bo tak ciekawie piszesz, a opory napotkane po drodze, to jakby mi bliskie bardzo :wink: Niestety tak to bywa z "fachowcami". Bardzo ładny domek się zapowiada. Z przyjemnoscią dołączam do obserwatorów :lol:

że przeczytałam każde zdanie, wyraz, literkę, bo tak ciekawie piszesz,

Monia, witam u mnie serdecznie. Bardzo miło takie słowa przeczytać :D

a opory napotkane po drodze, to jakby mi bliskie bardzo :wink: Niestety tak to bywa z "fachowcami".

Faktycznie, niewielu forumowiczów może poszczycić się brakiem " przebojów" budowlanych :roll:

Bardzo ładny domek się zapowiada. Z przyjemnoscią dołączam do obserwatorów :lol:

Cieszę się, że będę mogła liczyć na jeszcze jedną opinię :D Zapraszam serdecznie i pozdrawiam :D

Amtlo

Dzięki wielkie za pozdrowienia :D

Zazdroszczę tego etapu. Mówiłam że mnie przegonisz 8)

efilo,

zobaczysz, że będziemy się tak nie raz przeganiać - bo za chwilę Ty będziesz przede mną :D Ty masz za to śliczny balkonik :D a ja nie :wink:

hehe :lol: to akurat nie jest zasługa zaawansowania prac :lol:

Amtla

masz strop, hurra :) :D .Już pewnie nie możesz się doczekać,żeby wdrapać się na górę :) i spojrzeć na wszystko...z góry :) Całkiem inne doznania budowlane.Ja dopiero wtedy tak naprawdę uwierzyłam,że budujemy dom a nie składamy "coś tam" z pustaków :lol: .

A kasa :x ..... odpływa, odpływa.... :-? Ale pociesz się tym, że innym też duuuużo lżej w "skarpecie" :x :D :p

Pozdr

Już pewnie nie możesz się doczekać,żeby wdrapać się na górę :) i spojrzeć na wszystko...z góry :)

Bogusiu - a jak myślisz, czyj to cień na fotce? Inwestorka we własnej osobie po prostu weszła schodami...i spojrzała na wszystko z góry :D

A z kasą masz rację :roll:

Pozdr

Ja wybrałam rynny metalowe Lindab. Są czarne. Widziałam u znajomego czarne rynny metalowe i z pcv po 2 sezonach lato-zima. To mnie przekonało do metalowych. Pcv wyblakło, zrobiło się brzydkie. Na metalu nie było takich rzeczy.

A już byłam prawie zdecydowana na tworzywko...Ale prawie robi dużą różnicę 8)

Zaczynam czytać o stalowych...

Dzięki za opinię mayland :D