DarioAS 29.06.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no, to jutro zalewamy super, już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Wiesz Dario, jakieś ostatnio te moje poniedziałki nerwowe się zrobiły.... Żeby już był wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Eeee tam, planować i meblować możemy zacząć już dziś , przynajmniej będziesz mieć wszystko dobrze przemyślane . Coś zdradzę: meblować to już meblowałam jak wybierałam projekt Gorzej będzie jak do realu przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Łazienki "ustawiałam" w programie na stronie Koła, kuchnię w programie-Mój architekt-3D.cENA Ok. 50zł, znajdziesz namiary na stronie-www.cadprojekt.com.pl. Niezła zabawa Pozdr Dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 29.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Widzę, że mamy bardzo podobne problemy: u mnie też występuje spore nachylenie terenu, które będzie trzeba jakoś wyrównać Tymczasem jedna ściana wygląda jak mur obronny w Malborku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Tymczasem jedna ściana wygląda jak mur obronny w Malborku;) Nie wiem, czy piszesz o mojej czy o swojej ścianie Bo jak o mojej, to mało się tym przejmuję, gdyż tam sąsiad na granicy mi się pobudował Znacznie wcześniej zresztą i podobno....ech tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 29.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Sorry - tak myślałem, gdy pisałem że nie wiadomo o co chodzi. Moja ściana wygląda jak w Malborku - bo nie dosyć że fundament wyniesiony na prawie metr, to jeszcze na całej ścianie tylko jedno okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Moja też z Malborka - nie przejmuj się Ja się tym nie martwię - przynajmniej teraz. W dodatku to ściana od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Witam serdecznie Twoje odwiedziny u mnie zachęciły mnie do poczytania Twojego dziennika i muszę przyznać, że przeczytałam każde zdanie, wyraz, literkę, bo tak ciekawie piszesz, a opory napotkane po drodze, to jakby mi bliskie bardzo Niestety tak to bywa z "fachowcami". Bardzo ładny domek się zapowiada. Z przyjemnoscią dołączam do obserwatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 że przeczytałam każde zdanie, wyraz, literkę, bo tak ciekawie piszesz, Monia, witam u mnie serdecznie. Bardzo miło takie słowa przeczytać a opory napotkane po drodze, to jakby mi bliskie bardzo Niestety tak to bywa z "fachowcami". Faktycznie, niewielu forumowiczów może poszczycić się brakiem " przebojów" budowlanych Bardzo ładny domek się zapowiada. Z przyjemnoscią dołączam do obserwatorów Cieszę się, że będę mogła liczyć na jeszcze jedną opinię Zapraszam serdecznie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Wiesz Dario, jakieś ostatnio te moje poniedziałki nerwowe się zrobiły.... Żeby już był wtorek pojutrze trzeba myśleć, że jak w poniedziałek się zaczyna, to cały tydzień poleci i robota pójdzie szybciutko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Amtlo Dzięki wielkie za pozdrowienia Zazdroszczę tego etapu. Mówiłam że mnie przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.06.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 trzeba myśleć, że jak w poniedziałek się zaczyna, to cały tydzień poleci i robota pójdzie szybciutko do przodu Tak właśnie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.06.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Amtlo Dzięki wielkie za pozdrowienia Zazdroszczę tego etapu. Mówiłam że mnie przegonisz efilo, zobaczysz, że będziemy się tak nie raz przeganiać - bo za chwilę Ty będziesz przede mną Ty masz za to śliczny balkonik a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Amtlo Dzięki wielkie za pozdrowienia Zazdroszczę tego etapu. Mówiłam że mnie przegonisz efilo, zobaczysz, że będziemy się tak nie raz przeganiać - bo za chwilę Ty będziesz przede mną Ty masz za to śliczny balkonik a ja nie hehe to akurat nie jest zasługa zaawansowania prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Amtla masz strop, hurra .Już pewnie nie możesz się doczekać,żeby wdrapać się na górę i spojrzeć na wszystko...z góry Całkiem inne doznania budowlane.Ja dopiero wtedy tak naprawdę uwierzyłam,że budujemy dom a nie składamy "coś tam" z pustaków . A kasa ..... odpływa, odpływa.... Ale pociesz się tym, że innym też duuuużo lżej w "skarpecie" Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja wybrałam rynny metalowe Lindab. Są czarne. Widziałam u znajomego czarne rynny metalowe i z pcv po 2 sezonach lato-zima. To mnie przekonało do metalowych. Pcv wyblakło, zrobiło się brzydkie. Na metalu nie było takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja jak na razie jestem za tytancynkiem. Ale marzę żeby ktoś mnie podtrzymał w tym wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.06.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Już pewnie nie możesz się doczekać,żeby wdrapać się na górę i spojrzeć na wszystko...z góry Bogusiu - a jak myślisz, czyj to cień na fotce? Inwestorka we własnej osobie po prostu weszła schodami...i spojrzała na wszystko z góry A z kasą masz rację Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.06.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja wybrałam rynny metalowe Lindab. Są czarne. Widziałam u znajomego czarne rynny metalowe i z pcv po 2 sezonach lato-zima. To mnie przekonało do metalowych. Pcv wyblakło, zrobiło się brzydkie. Na metalu nie było takich rzeczy. A już byłam prawie zdecydowana na tworzywko...Ale prawie robi dużą różnicę Zaczynam czytać o stalowych... Dzięki za opinię mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts