DarioAS 09.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no, też się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Amtlo hop hop... A może ona gdzieś na jakiś krótki urlop śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.07.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witajcie kobietki moje kochane przepraszam, że się nie odzywałam, ale zmieniam operatora internetu i niestety trzeba swoje odczekać żeby nie przepłacać A przy okazji wyrwałam się na niespodziewany urlopik - stąd cisza w eterze Na budowie cisza, aż do zdjęcia stempli - we wtorek. Panowie pomurowali tylko do końca ścianki na poddaszu. Z więźbą trochę się przesuwa, dlatego decycje o rynnach jeszcze nie podjęte, ale mam zagwozdkę.... Dziękuję Wam Wszystkim za opinie i wypowiedzi Jak się dorwę w poniedziałek do inernetu gościnnie to napiszę więcej Teraz jadę kupować pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 cieszę się, że się odezwałaś to kupuj, kupuj pustaki powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 (...) wyrwałam się na niespodziewany urlopik - stąd cisza w eterze Haha a nie mówiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 (...) wyrwałam się na niespodziewany urlopik - stąd cisza w eterze Haha a nie mówiłam? no, mówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dario ale śliczny awatarek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 eee tam Twój wcale nie gorszy muszę się wybrać na Twoje włości, tylko nie mam kiedy zaglądnąć do nowych dzienników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 a zapraszam zapraszam ale wiesz... my dopiero na etapie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.07.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Trochę dzisiaj napisałam i poczytałam dzienniki, bo będę mogła tu zajrzeć dopiero w środę.... Jak ja się uzależniłam od tego forum Przez tydzień myślałam, że kręćka jakiegoś dostanę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.07.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 . Amtla przy doborze rynien weź pod uwagę kolor kominów , podbitki, cokołu i okien. To uważam jest najważniejsze. Przypadłość wielu kobiet - najbardziej podoba mi się to co drogie i markowe Wybory, wybory....dobór kolorów Teraz mam wrażenie,m że daltonistka jestem, wszystko mi się zlewa....i jednakowo wyglada. Muszę mieć podpowiadacza a raczej jakąś podpowiadaczkę, bo na prywatnego Małża liczyć nie mogę A drugie zdanie o przypadłości kobiet - wypisz wymaluj to ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Amtlo no to do zobaczeniu w sierpniu. Trzymam kciuki za nasze budowy bo raczej im kibicowac nie będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 gdzie zdjęcie cegiełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Niesamowita kobieta z Ciebie Amtlo Cegiełki sama kupuje . Ja tam do budowania to się dobrze przygotowałam,ale żeby aż tak . Szacuneczek . A majster to ma budować, a nie dziwić się . Zdjęcia proszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 14.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A jak decyzja co do dachówki? Już klamka zapadła? I też jestem ciekawy jak wygląda ten klinkier;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no kochana...i co z tym dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Trochę dzisiaj napisałam i poczytałam dzienniki, bo będę mogła tu zajrzeć dopiero w środę.... Jak ja się uzależniłam od tego forum Przez tydzień myślałam, że kręćka jakiegoś dostanę.... Jutro środa , czekamy na wieści i pozdrawiamy. Ale z Ciebie dzielna dziewczyna Amtlo, nic tylko oczy w słup . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.07.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Niesamowita kobieta z Ciebie Amtlo Cegiełki sama kupuje . Pozdrawiam Tak już w moim życiu się dzieje, że bardzo wiele spraw załatwiam sama. Przywzwyczaiłam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.07.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A jak decyzja co do dachówki? Już klamka zapadła? I też jestem ciekawy jak wygląda ten klinkier;) Raczej - na pewno - wbrać właściwe będzie Roben kasztan. Ale jeszcze nie zapłacono Obejrzałam dachy na żywo - świetnie się prezentują. A cena w porównaniu z Koramicem bardzo, bardzo konkurencyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.07.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ale z Ciebie dzielna dziewczyna Amtlo, nic tylko oczy w słup . Biorę przykłady z tego forum I staram się.....może coś z tego będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts