Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poszukaj gdzie indziej, może akurat się trafi :wink:

nie martw sie na zapas, pod górkę też musi być.

Jesteśmy z Tobą, poczekamy i do sierpnia jakby co.

To przez to, że teraz sezon budowlany, dlatego wszędzie braki :-?

Szukałam, szukałam ...i było tylko gorzej :-? Znacznie drożej na zbliżone terminy. Przeczekam ten sierpień i pewnie zakupy zrobię....

Pozdr

Ostatecznie może jakieś babskie sztuczki pomogą w przyspieszeniu terminu, no wiesz rozpacz w oczach , lekki atak histerii i takie tam :wink:

Próbowałam, ale chłopy zahartowane w bojach - zrozpaczona kobieta niewiele znaczy....Oni już znają takie numery :wink:

A może przyda mi się miesiąc spokoju od budowy :roll:

Ostatecznie może jakieś babskie sztuczki pomogą w przyspieszeniu terminu, no wiesz rozpacz w oczach , lekki atak histerii i takie tam :wink:

Próbowałam, ale chłopy zachartowane w bojach - zrozpaczone kobieta niewiele znaczy....Oni już znają takie numery :wink:

przyda się 8)

Próbowałam, ale chłopy zahartowane w bojach - zrozpaczona kobieta niewiele znaczy....Oni już znają takie numery :wink:

przyda się 8)

:D :D :D

Witam serdecznie :D

Znowu na gościnnych występach :roll:

Życie bez internetu jest udręką....... :evil: Normalnie będzie dopiero we wrześniu.....

Siedzę teraz z dzieciakami na letnim wypoczynku oczywiście bez internetu...Trochę próbuję odpocząć od budowlanych emocji...ale się nie da...

Soniko, więźba dopiero we wrześniu :-?

Sierpień w zawieszeniu....chociaż trzeba poprawić wielkiego bubla, którego jakoś nikt nie dojrzał....Musiał przyjść dopiero wysoki facet, żeby zahaczyć głową w nadproże nad schodami...Źle zrobione :cry:

Ech dziewczyny, jakoś tak nic mi się nie chce...Najgorsze są poprawki i to w dodatku drogie :evil:

Tak więc nic z budowlanych przypadłości mnie nie omija...

Jak będę miała dostęp do sieci, to wszystko opiszę w dzienniku i pokażę.

Pozdrawiam Was efilo. Dario, Soniko bardzo, bardzo serdecznie :D

Pozostałych czytaczy oczywiście także :D

• 2 weeks później...

Jakoś szybko ten wrzesień u Ciebie nastał :wink:

Super, że coś szybciej udało się załatwić, gratulki :lol:

A poprawki.... zawsze się jakieś znajdą :roll:

Dopóki nie trzeba chałupy do fundamentów rozbierać, to duperelki tylko :wink: Choć też nerwów napsują :x