Amtla 16.07.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no kochana... i co z tym dachem? Też bym chciała wiedzieć co z tym dachem Na razie nie poganiają mnie terminy i powoli się namyślam - jak widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.07.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no to do zobaczeniu w sierpniu. Trzymam kciuki za nasze budowy bo raczej im kibicowac nie będę mogła Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Bry Amtlo , ale się porobiło z tą więźbą , ale ja tam wierzę w Ciebie i na pewno szybko ją załatwisz, a jak nie to trudno i nie masz się co przejmować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 poszukaj gdzie indziej, może akurat się trafi nie martw sie na zapas, pod górkę też musi być. Jesteśmy z Tobą, poczekamy i do sierpnia jakby co. To przez to, że teraz sezon budowlany, dlatego wszędzie braki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Amtla będzie dobrze , przecież wszyscy trzymamy kciuki . Ostatecznie może jakieś babskie sztuczki pomogą w przyspieszeniu terminu, no wiesz rozpacz w oczach , lekki atak histerii i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.07.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Amtla Roben to bardzo dobry wybór. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.07.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a jak nie to trudno i nie masz się co przejmować. I to są Soniko prorocze słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.07.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 poszukaj gdzie indziej, może akurat się trafi nie martw sie na zapas, pod górkę też musi być. Jesteśmy z Tobą, poczekamy i do sierpnia jakby co. To przez to, że teraz sezon budowlany, dlatego wszędzie braki Szukałam, szukałam ...i było tylko gorzej Znacznie drożej na zbliżone terminy. Przeczekam ten sierpień i pewnie zakupy zrobię.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.07.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ostatecznie może jakieś babskie sztuczki pomogą w przyspieszeniu terminu, no wiesz rozpacz w oczach , lekki atak histerii i takie tam Próbowałam, ale chłopy zahartowane w bojach - zrozpaczona kobieta niewiele znaczy....Oni już znają takie numery A może przyda mi się miesiąc spokoju od budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.07.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Amtla Roben to bardzo dobry wybór. Polecam!!! Ty się edytko pierwsza dowiadujesz - będzie Roben na 99,99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.07.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ostatecznie może jakieś babskie sztuczki pomogą w przyspieszeniu terminu, no wiesz rozpacz w oczach , lekki atak histerii i takie tam Próbowałam, ale chłopy zachartowane w bojach - zrozpaczone kobieta niewiele znaczy....Oni już znają takie numery A może przyda mi się miesiąc spokoju od budowy przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.07.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ostatecznie może jakieś babskie sztuczki pomogą w przyspieszeniu terminu, no wiesz rozpacz w oczach , lekki atak histerii i takie tam Próbowałam, ale chłopy zahartowane w bojach - zrozpaczona kobieta niewiele znaczy....Oni już znają takie numery A może przyda mi się miesiąc spokoju od budowy przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 no to do zobaczeniu w sierpniu. Trzymam kciuki za nasze budowy bo raczej im kibicowac nie będę mogła Miłego wypoczynku No i było minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam powakacyjnie : i co z więźbą Amtlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 no ja też się zastanawiam Soniko może Amtla ma chwilowo dość budowy i tu nie zagląda żeby ją to nie wkurzało? ja tak miałam jak się okazało że przymusowo stoimy trzy miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 no, pewnie pojechała na ten urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.08.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam serdecznie Znowu na gościnnych występach Życie bez internetu jest udręką....... Normalnie będzie dopiero we wrześniu..... Siedzę teraz z dzieciakami na letnim wypoczynku oczywiście bez internetu...Trochę próbuję odpocząć od budowlanych emocji...ale się nie da... Soniko, więźba dopiero we wrześniu Sierpień w zawieszeniu....chociaż trzeba poprawić wielkiego bubla, którego jakoś nikt nie dojrzał....Musiał przyjść dopiero wysoki facet, żeby zahaczyć głową w nadproże nad schodami...Źle zrobione Ech dziewczyny, jakoś tak nic mi się nie chce...Najgorsze są poprawki i to w dodatku drogie Tak więc nic z budowlanych przypadłości mnie nie omija... Jak będę miała dostęp do sieci, to wszystko opiszę w dzienniku i pokażę. Pozdrawiam Was efilo. Dario, Soniko bardzo, bardzo serdecznie Pozostałych czytaczy oczywiście także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Jakoś szybko ten wrzesień u Ciebie nastał Super, że coś szybciej udało się załatwić, gratulki A poprawki.... zawsze się jakieś znajdą Dopóki nie trzeba chałupy do fundamentów rozbierać, to duperelki tylko Choć też nerwów napsują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.08.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 OK Tak się właśnie zastanawiam, czy to urok i wdzięk osobisty zadziałał, czy po prostu żal się sierotki faceto zrobiło? Pokrzyżowało mi to oczywiście plany, ale ja się już przyzwyczaiłam, że tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 eee, a co tam robić nad morzem w deszcz? I co za różnica, co zadziałało? Najważniejsze, że do przodu Tylko to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts