Amtla 15.08.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 I co za różnica, co zadziałało? Najważniejsze, że do przodu Jak myślę, to też mi tak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Coraz fajniejszy Twój domek Amtlo .Mimo ścianek działowych to chyba nadal będzie PRZESTRZENNY domek A schody-całe szczęście,że czuwasz (ja podobnie miałam z grażem przy zerówce ). Nie żałuj wyjazdu nad Bałtyk...brrrrr zimno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dobrze, że to nadproże teraz wyszło i oby to była ostatnia niespodzianka. Wrzesień tuż, tuż, więc nie tak znowu odległa ta więźba. Pogoda straszna , lepiej chyba siedzieć w domu Amtlo. Jak u nas zaczyna wiać to miejsca sobie znaleźć nie mogę. Straszbie się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ścianki super rosną. Schody bomba - no i dobrze że udało się to naprawić bez naruszenia konstrukcji budynku. My też się schodami martwimy że będzie można w łeb zarobić. Co gorsza o strop, więc raczej możliwości poprawki nie za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Amtlo , coraz ładniej u ciebie, można już pobiegać po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.08.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie żałuj wyjazdu nad Bałtyk...brrrrr zimno Nie żałuję, chociaż towarzystwo twierdzi, że jest ciepło i codziennie siedzą na plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Amtloproblemami z błędami w projekcie się nie przejmuj - zdarzają się - byleby je wystarczająco wcześnie wyłapać. no i oczywiscie koniecznie skonsultować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.08.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Wrzesień tuż, tuż, więc nie tak znowu odległa ta więźba. Straszbie się boję. Września nie ma - więźba jest Soniko, nic się nie bój...jak Tobie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.08.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 My też się schodami martwimy że będzie można w łeb zarobić. Co gorsza o strop, więc raczej możliwości poprawki nie za wiele. Ach ci projektanci Może jednak nie będzie tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.08.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Amtlo , coraz ładniej u ciebie, można już pobiegać po schodach Oj faktycznie, po schodach już się nabiegałam, więc tak bardzo za tym nie tęsknię...Ale najważniejsze, żeby było bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.08.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 byleby je wystarczająco wcześnie wyłapać. no i oczywiscie koniecznie skonsultować. Właśnie, właśnie - wyłapać ale przecież musimy się na wszystkim znać. Jeden ze słupów mam zaprojektowany w ścianie, a jak przesuwam ścianę zostaje w pokoju - ot, takie cudeńko, ale to już na własne życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ze zmianami też tak po prostu jest. nie da się przewidzieć wszystkich konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Amlto jak juz fajnie widac jaki domek bedzie. Nie przejmuj sie slupkiem w pokoju, wykorzystasz go jakos i bedzie jakby mial tam byc. Niech bluszczem obrosnie i bedzie ozdoba. A dla pocieszenia powiem, ze u nas na poddaszu jak sie wchodzi tez bedzie trzeba uwazac na glowe, ale i tak wszystko mamy na dole, wiec od czasu do czasu moza pomyslec przy wchdzeniu na poddasze. Na razie, z reszta nic tam nie ma, wiec problemu tez nie ma. Pozdrawiam Cie cieplutko i kibicuje stale aby wszystko sie Wam udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.08.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 wszystko mamy na dole Witaj Zeljka, pierwotna koncepcja też była taka jak u Ciebie - wszystko na dole. A teraz moim prywatnym panom coś się przestawia. Jedno wiem, ja za często po tych schodach nie będę chodziła Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Oj, Amtluś, niedługo mnie dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.08.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Oj, Amtluś, niedługo mnie dogonisz Oj, Neferuś, to Ci się żarcik udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 31.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Amtla, przeczytałam o Twoich planach odnośnie ścian - mam nadzieję, że skonsultowałaś ze swoim kierownikiem budowy (względnie jakimś architektem, konstruktorem itp.) zmianę ścianek GK na murowane, bo są one zdecydowanie cięższe niż te które masz w projekcie, a strop może takiego ciężaru nie udźwignąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 popieram sexy josephine o ile te ścianki murowane sa na piętrze. wszystko jeszcze zależy od stropu - mniejszy problem jest na monolicie - na terriwie to już srawa dla specjalisty bo zależy jak ścianka się nad żebrem plasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.09.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 efilo, josephine dzięki za wskazówki. Niby wszystko było już ustalone i uzgodnione - ale jutro o 7 spotkanie z Kierbudem na budowie. Niech teraz na to popatrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ale teraz idzie szybciutko cieszę się, że juz masz ten internet choć teraz z kolei ja siedzę coraz mniej na muratorze... a będzie jeszcze mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts