Amtla 01.09.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a będzie jeszcze mniej... Ale zobaczysz jaką będziesz miała z tego faktu radość I jak będziesz tęskniła za forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ba... już tęsknię, jak mnie nie ma ze dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 dzieńdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 witam. Komu dobry - temtu dobry U mnie nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak to na budowie: wczopraj nie pracowali bo wyszedł bubel, dzisiaj nie pracują bo pada, w sobotę zamontowali dwie kalenice.... Szczęście, że zapłata za robotę a nie dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 dniówka przy budowlańcach to byłby jakiś koszmar my to już dawno byśmy zbankrutowali a nasz majster jeździłby ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a nasz majster jeździłby ferrari Podejrzewam, że i tak ma fajną brykę w garażu Do mnie jak zajechał jeden z fachowców, to wiedziałam od razu, że nie będzie mnie na niego stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a jak się kłóciłam z mym lubym że zamożność człowieka ocenia się po bryce to mi nie wierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Zawsze można zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.09.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ale fajna ta cieplutka fotka . Tylko patrzeć a wiecha się pojawi Imprezkę trzeba będzie zrobić Już się na nią wpraszwm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Już zapraszam, oby tylko nie zapeszyć tego wianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaxxx 05.09.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Mam pytanie. Jak nazywa sie Wasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Już zapraszam, oby tylko nie zapeszyć tego wianka Oj Amtla, skąd ta smutna nuta ?. Będzie więźba a później kompletny dach Taka jest kolejność prawda? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Taka jest kolejność prawda? Prawda, prawda - ale ja już zaczynam na zimne dmuchać Jak do tej pory wiele zaliczyłam z tych nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Mam pytanie. Jak nazywa sie Wasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Taka jest kolejność prawda? Prawda, prawda - ale ja już zaczynam na zimne dmuchać Jak do tej pory wiele zaliczyłam z tych nie... Jeszcze niejedną "niespodzianke" zaliczysz Tak jak i ja zaliczyłam i ...nadal zaliczam Ale cóż tak chyba musi być.Najważniejsze,żeby kosztowało nas jak njmniej nerwów i PIENIĘDZY!!! Bo tej kasy baaardzo szkoda i ciągle jest potrzebna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 rogbog, to widzę, że tak samo podchodzimy do budowania Nie może to się zamienić w koszmar.... Chyba nawet o tym nie pisałam. Jak cieśla pokazał mi kolejnego bubla adaptatorki - nie sprawdziła miejsca wyjścia komina na dachu po jego przeniesieniu - nawet się nie zdenerwowałam. Spytałam tylko, czy może temu zaradzić bez oficjalnych zmian w projekcie. Stwierdziła nie ma sprawy, komin i tak będzie musiał wychodzić w ścianie daszku. I co i nic Będzie komin w daszku, bo przesuwanie komina wogóle nie ma sensu - nie mówiąc o kosztach... Ech, ty życie......................ile razy jeszcze mnie kopniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 05.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 To prawie tak jak u mnie! Po co ta cała adaptacja? Gdy patrzy się na "pracę" projektantów adaptujących projekty to aż w głowie się nie mieści za co płacimy nasze pieniądze. Adaptacja ograniczała się u mnie do dorysowania kliku linii, wstawienie kliku dodatkowych stron do projektu na zasadzie "kopiuj i wklej" bez sprawdzenia czy wszystko się zgadza. Wymiary? No przecież wykonawca sobie wyliczy... Dobrze, że chociaż wykonawcy radzą sobie z tymi bublami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Amtluś. Po prostu trafiłaś na kiepskiego architekta. Tak jak można trafić na kiepskiego geodetę, kirbuda, ekipę, dekarza, ciastkarza, lekarza, psiarza, pisarza....co tam jeszcze chcesz :) Jak robiłam w projekcie tylko ( albo aż) dodatkowe drzwi wejściowe, a nie dość,że architekt wszystko wyrysował ( i zrobił "zbliżenia" zmian, żeby ekipa nie musiała się wpatrywać) to dał do przeliczenia konstruktorowi. Łacznie z dachem :) Wszystko zależy od ludzi. Życzę Ci , żebyś trafiała już na tych najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts