Amtla 05.09.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja to dziękuję (w myślach) mojemu cieśli, że z sobie tylko znanych przyczyn zaczął składać dach z tej właściwej strony. Gdyby zaczął z drugiej, to na samym końcu wyszłoby te 10 cm różnicy i wtedy....ach, wolę nie myśleć... Z reguły ci "dobrzy" projektanci, robią wszystko tak jak sobie klijent zażyczy, bez wchodzenia w szczegóły. Wychodzisz człowieku zadowolony i szczęśliwy. Dostałeś, ups, kupiłeś to co chciałeś. A potem na placu boju wychodzą te buble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 W moim projekcie rysunki były cacy i ideał. Za to zestawienie drewna na dach chyba podkleiło się z innego projektu Na szczęście szef sobie sam policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Amtluś. Po prostu trafiłaś na kiepskiego architekta. Tak jak można trafić na kiepskiego geodetę, kirbuda, ekipę, dekarza, ciastkarza, lekarza, psiarza, pisarza....co tam jeszcze chcesz :) Z tych wymienionych już dwóch i pół zaliczyłam... Dlatego biorę sobie do serca Twoje życzenie Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Amtluś. Po prostu trafiłaś na kiepskiego architekta. Tak jak można trafić na kiepskiego geodetę, kirbuda, ekipę, dekarza, ciastkarza, lekarza, psiarza, pisarza....co tam jeszcze chcesz :) Z tych wymienionych już dwóch i pół zaliczyłam... Dlatego biorę sobie do serca Twoje życzenie Nefer Jestem czarownicą, więc mam nadzieję, że właśnie zostałaś skazana na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jestem czarownicą, Witaj w klubie I nie dziękuję... U mnie za to, wszyscy stwierdzili, że wartoby inaczej rozwiązać sprawę więźby. Tak, aby zyskać więcej miejsca. Mnie to akurat nie przeszkadza, bo potrzebuję stryszku.Alle gdyby się ktoś inaczej nastawił, to mógłby się szczerze zawieść. Pod tak dużym dachem jest niespecjalnie dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.09.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Amtlo. taki dzień bez problemów budowlanych jest bardzo potrzebny -dla naszej psychiki.A jeszcze jak jest piękna pogoda (bo u nas było wczoraj pięknie, słonecznie ) to trzeba to wykorzystać I myślę,że z problemami budowlanymi sobie świetnie poradzisz -jak zwykle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Bogusiu, u nas także był letni upał.Tym bardziej szkoda było dnia na te domowe pier...y A te budowlane dylematy zaczynają mi sen z powiek spędzć - przynajmniej od dwóch nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Amtlo. taki dzień bez problemów budowlanych jest bardzo potrzebny -dla naszej psychiki. Widzisz: dzień bez problemów - noc z problemami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cześć Amtla - nadrabiam właśnie zaległości w Twoim dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Romku - Tygrysie, a to niespodzianka Witaj i czytaj. Zapraszam do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 no, też się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ach, witam najsympatyczniejszą ciężarówkę na tym forum A tak na marginesie, to też mi się wydaje, że będzie dziewczynaka . Ale najważniejsze aby dziecię zdrowe było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 a czemu tak Ci się wydaje? problem w tym, że dla dziewczynki wciąż nie mamy imienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 a czemu tak Ci się wydaje? Nie potrafię tego wytłumaczyć A imię to nie problem. Jak zobaczysz maleństwo, to już to samo się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 tak wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Tak się cieszę, że wpadłaś.....do mnie Bo tak wogóle to z wpadaniem uważaj Ja jak raz wpadłam...a zresztą co tam będę pisać przecież wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Już mi to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Już mi to nie grozi jesteś pewna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A to z cyklu: NIGDY NIE MÓW NIGDY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 u mnie w okolicy są w ciąży dwie panie po 40tce, no a trzecia już urodziła śliczną córeczkę i ma 42 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts