Amtla 17.02.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Zeljko, proszę trzymaj kciuki, bo może się dzisiaj wyjaśni (albo jutro). Niestety nie pamiętam jaki domek wybudowaliście. Może coś dla przypomnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Tutaj jest rzut parteru. Potem usune jak sobie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.02.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Faktycznie, Zeljko, że podobne na pierwszy rzut. Bardzo ładny jest ten projekt - pewnie realizacja też Szczególnie podoba mi się sporo pomieszczeń pomocniczych i świetne przejście do kuchni z korytarza . Co będziesz tam miała? I nowy awatarek. zostajesz przy szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 To pomieszczenie to spizarnia. Ten projekt powstal w naszych glowach (meza i mojej) po tym jak gotowy projket na ktorym sie bazowalismy nie mozna bylo na dzialce zmiescic. No i koledzy meza namowili go, ze szkoda poddasza nieuzytkowego robic, wiec pierwotny projket odpadl bo to byla parterowka. Maz zrobil taki wstepny projekt z ktorym pojechalismy do architekta i tam zrobili poprawki. W koncu powstalo TO. Teraz u gory faktycznie jest duzo miejsca, bo na dole do mieszkania a tam tylko rekreacja, wiec jest jedno (no prawie) pomieszczenie. Kazdy kto widzial mowil, no tak dol, to dol.., ale ta gora! Tylko na razie jest w stanie surowym, beton, tynky i ocieplenie (welna+folia). Zrobiona tylko malutka lazieneczka (prysnic + wc). Nie wiem kiedy sie zabierzemy za reszte, bo maz chce sam to wykanczac, no i czekami, wiadomo na srodki. A jesli o szpilki chodzi, to bardzo lubie - bo nie wolno mi w nich chodzic. Wiec podziwiam inne baby, a ja tylko do zdjec zakladam lub na scianie wieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.02.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Zeljko, to bardzo podobnie mieliśmy na początku. Też nic się nie chciało zmieścić na naszej działce. Wytrwale szukałam i w końcu znalazłam. I tak oto zrobiłam adaptację gotowca. Z górą też nie wiem jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witaj u mnie TomKa, Zajrzałam do Twojego dziennika i widzę, że jesteście sporo do przodu. Będę zatem zaglądać na bieżąco, boz pewnością na tym skorzystam Pozdrawiam gorąco Amtla Ciebie oprócz spokoju, dobry humor nie opuszcza? Sporo do przodu... hihih, to tylko z tydzień pracy . Będzie mi miło, jeśli jeszcze zajrzysz do mojego dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 17.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witaj Amtla, ładny domek wybrałaś Wydaje mi się ,że miałam go na swojej liście. Nie martw się , spokojnie , na pewno znajdziesz wykonawcę za rozsądną cenę. My drugiego wykonawcę znaleźliśmy przypadkowo- pojechaliśmy zobaczyć samochód wystawiony na allegro. Samochodu nie kupiliśmy, za to za tydzień nowa ekipa zaczęła pracę Los sprzyja w potrzebie. U ciebie też tak będzie:P Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No i jak tam, odezwal sie wykonawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nie martw się , spokojnie , na pewno znajdziesz wykonawcę za rozsądną cenę. Los sprzyja w potrzebie. U ciebie też tak będzie:P Trzymam kciuki Ja też bardzo na los liczę... Dziękuję bardzo za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No i jak tam, odezwal sie wykonawca? Proszę bardzo, jak się sprawy mają. Wykonawca się odezwał: on bardzo chętnie - ale z gazobetonu a tak to nie. Poszło dalej..... Z lepszych wieści - mam materiał, oczywiście nie w całości ale do przodu. Dziękuję za wsparcie i pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 hihih, to tylko z tydzień pracy . Będzie mi miło, jeśli jeszcze zajrzysz do mojego dziennika . To fajnie napisać, jak ma się już zrobione, ale skoro mówisz, że tydzień A zaglądać oczywiście będę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 21.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ja też przyszłam obejrzeć Twoją "niby" parterówkę. Jak na taki metraż, to duzo pokoi do sprzątania będziesz miała. Gratuluję ci decyzji o budowaniu, bo to naprawdę fajowa przygoda! Ale nie zazdroszczę szukania ekipy. Też przez to przechodziłam rok temu. Po czwartej wycenie mąż stwierdził: DOSYC! Zakasał rękawy, pogadał z rodziną i .... dziś stoi mój dom. Wiem, nie zawsze jest to możliwe, ale zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie. Czasami "budowa ćwiczy" naszą cierpliwość i wytrwałość, ale zwykle się udaje. U ciebie też tak będzie. Jestem pewna. Będę tu zaglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.02.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Mikazuu, zawsze serdecznie tutaj zapraszam Dziękuję za słowa pocieszenia. Ja się na szczęście trochę naczytałam, nie tylko dzienników na forum i wiem, że z budową to nie tak łatwo. Dlatego u mnie to słowo - SPOKÓJ Tyle osób sobie poradziło więc myślę, że kiedyś znajdę tą ekipę... Świetnie, że mogłaś liczyć na rodzinę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Projekt bardzo ładny.Fajne rozwiązanie z tarasem, taki zaciszny.Trzymam kciuki i POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.02.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Fajne rozwiązanie z tarasem, taki zaciszny. Także mam nadzieję, że będę zadowolana z takiego tarasu Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 22.02.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Amtla, pamietaj - ekipa rzecz nabyta i jako zjawisko dosyc krotkotrwale, wiec napewno jakas znajdziesz i zanim sie obejrzysz bedziesz sie przeciagac w lozku we wlasnym domu A dziennik - baaardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.02.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ekipa rzecz nabyta i jako zjawisko dosyc krotkotrwale Bardzo to stwierdzenie przypadło mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.02.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzień dobry , przyszłam zapytać co słychać "w temacie" Amtlo. Jakieś nowości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.02.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No cóż Soniko, większych rewelacji nie ma Poszukiwania trwają i terminy coraz odleglejsze dzięki wiosennej zimie. O kwotach nie chce mi sie nawet wspominać, bo za każdym razem mam wrażenie, że budowlańcom zależy na tym aby kogoś zrobić "w bambuko". Muszę po prostu trafić na swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts