Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trzymam 8)

właśnie czytam na necie, że to wcale nie oznacza tego, o czym myślę..

dziewczyny mają tam takie objawy na miesiąc przed porodem :o

ja z Dawidkeim miałam na dwa dni przed...

ale byłam dużo po terminie, więc staram się nie stresować 8)

idę spać, tak czy siak zostały mi ostatnie dwa, trzy tygodnie :wink:

Dalej tak trzymają porządeczek? :p

Cieślę, na końcu to bym zamiast wiechy powiesiła :D .

Nawet nie byłam sprawdzić stanu na dzień dzisiejszy, bo tak zmarzłam w pracy, że się trzęsłam jak osika :o W domu zaaplikowałam wszystko co możliwe, żeby się z tego choróbsko nie rozwinęło...Zobaczymy jutro czy skutecznie :roll:

Odnośnie wiechy, co kiedyś pewnie nastąpi - to najchętniej bym każdemu flaszeczkę dała i do domciu, matko jak ja nie cierpię takich imprez :-?

wszystko miała na czas, urozmaicenia i ... cobyś za szybko nie skończyła, odpowiednie nieplanowane przestoje.... :x :x :x

Ja szczerze mówiąć, tak na FM się podszkoliłam w tych historyjach, że faktycznie dopiero trzeci dzień nieobecności cieśli zaczął mnie wnerwiać...

Doprawdy nie wyobrażam sobie sytuacji, gdyby zależało mi na czasie :roll:

No widzisz, i to jest to co "fachofcom" najbardziej odpowiada, czyli spokój inwestora i brak daty wykonania roboty.... :) :) :)

Dlatego ja jestem już baaaaardzo cierpliwa....i do przeprowadzki podchodzę...mąż zrobi, to będzie... :) :) :) a, że on jest drobiazgowy, więc poczekam sobie...a co.... :) :) :) kawał życie jeszcze przed nami, to i zdążę się nacieszyć domkiem...chociaż, wolałabym się już cieszyć i nie ponosić podwójnych kosztów utrzymania i mieszkania i domku.... :-? :-? :-?

Coś zacichła Ania :o :roll: ?

że niby ja??

wcale nie :wink:

póki co nigdzie się nie wybieram 8) :lol: :lol: :lol:

jeszcze w środę muszę z psem do fryzjera jechać 8)

Aniuchna,

jakaś Ty czujna :D :D :D

Jak musisz z psem do fryzjera do oczywiste, że nie możesz jeszcze rodzić :wink: Nie godzi się niestrzyżonego psa do porodu zabierać :roll: :wink: :oops:

No widzisz, i to jest to co "fachofcom" najbardziej odpowiada, czyli spokój inwestora i brak daty wykonania roboty.... :) :) :)

Jak szukałam takiego z umową i terminem, to ci najszybsi byli na listopad :-? To co mi zostało - brałam dobrego bez umowy :oops: Mogłam się spodziewać wszystkiego? Dla mnie istotne, że facet dobrze robi i myśli. A że w swoim tempie? Mogło być gorzej - też pocieszenie :wink: :wink: :wink: A jednak...

Aniu w tej kwestii- nie znasz dnia ani godziny :D :p

Najważniejsze,żeby małż był pod ręką :D .

Widzę,że piesek też się szykuje na tę uroczystość :D :p

Pozdrawiam :lol:

trzeba go ogolić, bo wszędzie rano kłaki latają :roll:

termin to prawie miesiac temu załatwiałam, takie kolejki do tej fryzjerki :roll:

więc jak przepuszczę termin, to znów ze 3 tygodnie musiałabym czekać na następny.... :wink:

No tak, porządeczek musi być :) .

Takie terminy do pieskowego fryzjera? :o No,no.

Ja w temacie zwierzątek to dopiero zaczynam się uczyć-od kilku dni mamy kotka :D :p .Właśnie dzisiaj był u doktora :) :lol: Dostał nawet ksiązeczkę zdrowia :lol: .Za moich młodych czasów (jeszcze panieńskich :-? ), kiedy miałam pieski w domu rodzinnym, nie było takich "bajerów" :wink:

Pozdr