DarioAS 13.09.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dzień dobry weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 piekne te Twoje storczyki.... Nie przechwalać, nie przechwalać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dzień dobry weekendowo A witam, witam moją ulubioną ciężarówkę Widzę, że jeszcze w duecie Ale to trochę to już wytrzymasz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 noooo.... ale coś mnie podbiera troszkę... ale ciii... bo to może tylko chwilowe a monsz w terenie, jutro wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Aniu, to jeszcze mocno trzymaj Jak małżonek wróci możesz puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 trzymam właśnie czytam na necie, że to wcale nie oznacza tego, o czym myślę.. dziewczyny mają tam takie objawy na miesiąc przed porodem ja z Dawidkeim miałam na dwa dni przed... ale byłam dużo po terminie, więc staram się nie stresować idę spać, tak czy siak zostały mi ostatnie dwa, trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzisiaj tak zimno. Nie wiem czy Tobie służy czy nie taka pogoda, ale zazwyczaj im zimniej tym dłużej Zobaczymy czy się sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Coś zacichła Ania ? A co do ekip, to murarzy widzę masz ok Dalej tak trzymają porządeczek? Cieślę, na końcu to bym zamiast wiechy powiesiła .U mnie,Stefanka nie było na czym powiesić Chyba,że na ścianie ale ja tam wolę inne obrazki na ścianie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Amtla, a cóżby to była za budowa, gdybyś wszystko miała na czas. Już "fachofcy" sie postarają o urozmaicenia i ... cobyś za szybko nie skończyła, odpowiednie nieplanowane przestoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Coś zacichła Ania ? że niby ja?? wcale nie póki co nigdzie się nie wybieram jeszcze w środę muszę z psem do fryzjera jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dalej tak trzymają porządeczek? Cieślę, na końcu to bym zamiast wiechy powiesiła . Nawet nie byłam sprawdzić stanu na dzień dzisiejszy, bo tak zmarzłam w pracy, że się trzęsłam jak osika W domu zaaplikowałam wszystko co możliwe, żeby się z tego choróbsko nie rozwinęło...Zobaczymy jutro czy skutecznie Odnośnie wiechy, co kiedyś pewnie nastąpi - to najchętniej bym każdemu flaszeczkę dała i do domciu, matko jak ja nie cierpię takich imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 wszystko miała na czas, urozmaicenia i ... cobyś za szybko nie skończyła, odpowiednie nieplanowane przestoje.... Ja szczerze mówiąć, tak na FM się podszkoliłam w tych historyjach, że faktycznie dopiero trzeci dzień nieobecności cieśli zaczął mnie wnerwiać... Doprawdy nie wyobrażam sobie sytuacji, gdyby zależało mi na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu w tej kwestii- nie znasz dnia ani godziny Najważniejsze,żeby małż był pod ręką . Widzę,że piesek też się szykuje na tę uroczystość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No widzisz, i to jest to co "fachofcom" najbardziej odpowiada, czyli spokój inwestora i brak daty wykonania roboty.... Dlatego ja jestem już baaaaardzo cierpliwa....i do przeprowadzki podchodzę...mąż zrobi, to będzie... a, że on jest drobiazgowy, więc poczekam sobie...a co.... kawał życie jeszcze przed nami, to i zdążę się nacieszyć domkiem...chociaż, wolałabym się już cieszyć i nie ponosić podwójnych kosztów utrzymania i mieszkania i domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Coś zacichła Ania ? że niby ja?? wcale nie póki co nigdzie się nie wybieram jeszcze w środę muszę z psem do fryzjera jechać Aniuchna, jakaś Ty czujna Jak musisz z psem do fryzjera do oczywiste, że nie możesz jeszcze rodzić Nie godzi się niestrzyżonego psa do porodu zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Amtla, dobre z tym nieostrzyżonym pieskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No widzisz, i to jest to co "fachofcom" najbardziej odpowiada, czyli spokój inwestora i brak daty wykonania roboty.... Jak szukałam takiego z umową i terminem, to ci najszybsi byli na listopad To co mi zostało - brałam dobrego bez umowy Mogłam się spodziewać wszystkiego? Dla mnie istotne, że facet dobrze robi i myśli. A że w swoim tempie? Mogło być gorzej - też pocieszenie A jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 nie ponosić podwójnych kosztów utrzymania i mieszkania i domku.... To chyba najbardziej boli, zgadzam się że zupełnie bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu w tej kwestii- nie znasz dnia ani godziny Najważniejsze,żeby małż był pod ręką . Widzę,że piesek też się szykuje na tę uroczystość Pozdrawiam trzeba go ogolić, bo wszędzie rano kłaki latają termin to prawie miesiac temu załatwiałam, takie kolejki do tej fryzjerki więc jak przepuszczę termin, to znów ze 3 tygodnie musiałabym czekać na następny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No tak, porządeczek musi być . Takie terminy do pieskowego fryzjera? No,no. Ja w temacie zwierzątek to dopiero zaczynam się uczyć-od kilku dni mamy kotka .Właśnie dzisiaj był u doktora Dostał nawet ksiązeczkę zdrowia .Za moich młodych czasów (jeszcze panieńskich ), kiedy miałam pieski w domu rodzinnym, nie było takich "bajerów" Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts