Amtla 23.09.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nie dostaję powiadomień o komentarzach...i myślałam, że nikt tu nie zagląda Dario, efilo, klamka zapadła - będzie Roben Monza Plus. Jednak dali mi ofertę nie do przebicia A na moim sporym dachu to bardzo dużo znaczy. I jeszcze ważne: ceny wszystkich dodatków w porównaniu z Creatonem wypadają na oczywistą korzyść. Rozmiar łat już dekarze mają. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 jak to nie zagląda śledzimy każdy Twój krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.09.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No pewnie ,że zaglądamy U Ciebie kapuśniaczek zacina, a robota będzie szła. A u mnie nic nie zacina, jest sucho a ekipy od tynków ani widu, ani... I jak się tu nie wnerwiać qurna Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 śledzimy każdy Twój krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I jak się tu nie wnerwiać qurna Po prostu się nie wnerwiać.... Przyjąć to ze spokojem, chyba że masz inny sposób ... i NOGI Z D..Y POWYCIĄGASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No pewnie ,że zaglądamy U Ciebie kapuśniaczek zacina, a robota będzie szła. A u mnie nic nie zacina, jest sucho a ekipy od tynków ani widu, ani... I jak się tu nie wnerwiać qurna Pozdr pewnie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I jak się tu nie wnerwiać qurna Po prostu się nie wnerwiać.... Przyjąć to ze spokojem, chyba że masz inny sposób ... i NOGI Z D..Y POWYCIĄGASZ Dobry sposób, wezmę to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 pogoda ma się wyklarować, będzie dobrze u mnie dach robili w listopadzie... i też było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Pocieszaj mnie Aniu, pocieszaj.....właśnie leje jak z cebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 to szkodzi fundamentom a nie dachowi nie bój żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 O, matko córko efilo, Ty prawie jak mój dekarz prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 bo ja z nim jestem zapanbrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a u mnie jakiś kosmos jak wczoraj lało to robili a jak dzisiaj ładnie to nie przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.09.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A, bo te budowlańce to jakieś porąbane - albo drugą robotę mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Amtlo mam do Ciebie wielką prośbę.Powiedz mi czym jest przytwierdzana blacha do deski okapowej. Masz tam jakieś wkręty a ich nie widać (w znaczeniu że nie są miedziane) czy one mają jakieś specjalne końcówki pod kolor blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.09.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 efilo, faktycznie te wkręty mają kolor blachy i rynien równocześnie. W moim przypadku są brązowe. Zdjęcia robiłam pod słońce dlatego może niezbyt dobrze widać. Z bliska SĄ WIDOCZNE, z daleka zlewają się z blachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 efilo, faktycznie te wkręty mają kolor blachy i rynien równocześnie. W moim przypadku są brązowe. Zdjęcia robiłam pod słońce dlatego może niezbyt dobrze widać. Z bliska SĄ WIDOCZNE, z daleka zlewają się z blachą. może źle napisałam - ja je widze na zdjęciu, chodzi mi raczej o to że są pod kolor. mogłabyś się dowiedzieć co to jest? pliiiiiizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.09.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Na fakturze figuruje nazwa: blachowkręty 4,8x35 brązowe. Kupiłam blachy i rynny Lindab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzięki wielkie Amtlo Jesteś kochana że Ci się chciało grzebać. To ja z tym info biegne teraz do mojego dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.09.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jesteś kochana że Ci się chciało grzebać. Nie ma sprawy Dla Ciebie kochana wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts