Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj OK,

jak to dużo zależy od punktu patrzenia 8) Dla Ciebie chwila, dla mnie za moment pół roku. Ale faktycznie, już niedługo powiem: wybudowałam dom w stanie surowym :D :D

Coś tam się realizuje :roll:

Nie wiem jak u Ciebie na dzisiaj, ale pewnie też zaczniesz realizować swoje marzenie :D Ja cały czas trzymam kciuki, i przez to tak wolno mi robota idzie :wink:

Pozdr

Aniu,

witam moją ulubioną młodą mamę na forum :D :D

Cieszę się, że zajrzałaś, bo dach się faktycznie robi, robi, robi...

I dla Ciebie coś się tu znajdzie, żeby Nadia też miała pożytek :D :D

http://img.nokaut.pl/p/11/de/11dea8a5ed35883b69177c95edfb4986500x500.jpg

Aniu,

witam moją ulubioną młodą mamę na forum :D :D

Ale ja do tyłu jestem :oops: :oops: Nowy Forumowicz-ka się narodziła :D

Aniu, najserdeczniejsze gratulacje z życzeniami zdrówka :D

Amtlo dach rośnie, dusza się raduje prawda? Oby tak dalej- do przodu.

Dachówka bardzo ładna(cyba już pisałam :oops: )

.A czy już wiesz jakie będą okna? Bo myślę,że przed zimą zamkniesz dom 8)

Pozdrawiam Bogusia

A czy już wiesz jakie będą okna? Bo myślę,że przed zimą zamkniesz dom 8)

Bogusiu,

cały czas biję się z myślami, co mam zrobić na zimę. Ponieważ chciałabym okna z roletami i coś tam jeszcze fajniejszego, więc to trochę więcej kasy pochłonie. Ostatecznie jeszcze nie zdecydowałam, ale na dzień dzisiejszy przezimuję chyba bez okien :roll: Niech dom się ustoi 8) Ale jak będzie lekka zima, to kto wie?

Dach rośnie, ale wydaje mi się, że powoli...Dzisiaj znowu całą noc lało, a od rana siąpi nieprzyjemnie.Ja bym w taką pogodę wogóle na dach nie weszła. W sobotę za to piękna złota jesień, ale panowie mają wolne soboty - nawet w październiku :(

A jak go zimą przewieje, to tylko dobrze :wink: .

Stara szkoła budowania domów właśnie tak mówi, żeby przykryty domek czyli SSO postał sobie trochę. to niech ten mój pozimuje. Fakt, że teraz trzeba się porządnie zastanowić, gdzie porozmieszczać wszystkie pstryczki elektryczki i takie tam różne.

Witaj ciaszko :D

miło Cię widzieć po tak długiej przerwie. Faktycznie, że dachówka do jesieni pasuje, nawet samą nazwą - kasztan. :wink: Coraz bardziej mi się podoba, patrząc na większą połać dachu.

Okna będą w odcieniu brązowym pod kolor blacharki i rynien czyli pewnie padnie na orzech. Albo co innego jeszcze się przydarzy. Dlatego tak bardzo się nie upieram :roll: