OK 04.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cześć Amtlo, chwilę mnie nie było u Ciebie, a Ty w tym czasie.... wybudowałaś dom Migusiem Zaraz będziemy wykańczać Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witaj OK, jak to dużo zależy od punktu patrzenia Dla Ciebie chwila, dla mnie za moment pół roku. Ale faktycznie, już niedługo powiem: wybudowałam dom w stanie surowym Coś tam się realizuje Nie wiem jak u Ciebie na dzisiaj, ale pewnie też zaczniesz realizować swoje marzenie Ja cały czas trzymam kciuki, i przez to tak wolno mi robota idzie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Punkt widzenia zależy itd... Ale wg mnie, pół roku przy budowie domu to jednak chwilunia U mnie pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 U mnie pomalutku Ale do przodu? Czy stoisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 U mnie pomalutku Ale do przodu? Czy stoisz? Też zależy, jak na to patrzeć Niby nic się nie dzieje, ale myślę, że do przodu. Najważniejsze decyzje zapadły - to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Jak decyzje zapadły, to ja stawiam szampana http://www.szampan.net/image/szampan.jpg http://bi.gazeta.pl/im/2/1898/z1898392N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.10.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 To kto pije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A ja.... za podjete decyzje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.10.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ja też myślę, że nie ma jak szampan w wyborowym towarzystwie.... Chyba, że jeszcze truskawki się znajdą http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/truskawki_przepisy_glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 też tak lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ani tego nie mogę, ani tego teraz... ale.. dobry... wieczór Amtlo, dachóweczka śliczna chwilkę mnie nie było (no, może dwie ) a tu już dach prawie skończony. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.10.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Aniu, witam moją ulubioną młodą mamę na forum Cieszę się, że zajrzałaś, bo dach się faktycznie robi, robi, robi... I dla Ciebie coś się tu znajdzie, żeby Nadia też miała pożytek http://img.nokaut.pl/p/11/de/11dea8a5ed35883b69177c95edfb4986500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 o, jak miło właśnie piję coś takiego, tylko innej firmy ale działanie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.10.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 I jeszcze coś do poczytania, ale pewnie na to czasu nie starczy Pozdrawiam cieplutko i malutką ucałuj http://www.poczytaj.pl/okl/33000/33559.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Aniu, witam moją ulubioną młodą mamę na forum Ale ja do tyłu jestem Nowy Forumowicz-ka się narodziła Aniu, najserdeczniejsze gratulacje z życzeniami zdrówka Amtlo dach rośnie, dusza się raduje prawda? Oby tak dalej- do przodu. Dachówka bardzo ładna(cyba już pisałam ) .A czy już wiesz jakie będą okna? Bo myślę,że przed zimą zamkniesz dom Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A czy już wiesz jakie będą okna? Bo myślę,że przed zimą zamkniesz dom Bogusiu, cały czas biję się z myślami, co mam zrobić na zimę. Ponieważ chciałabym okna z roletami i coś tam jeszcze fajniejszego, więc to trochę więcej kasy pochłonie. Ostatecznie jeszcze nie zdecydowałam, ale na dzień dzisiejszy przezimuję chyba bez okien Niech dom się ustoi Ale jak będzie lekka zima, to kto wie? Dach rośnie, ale wydaje mi się, że powoli...Dzisiaj znowu całą noc lało, a od rana siąpi nieprzyjemnie.Ja bym w taką pogodę wogóle na dach nie weszła. W sobotę za to piękna złota jesień, ale panowie mają wolne soboty - nawet w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Amtlo najważniejsze jednak,żeby dom został przykryty. A jak go zimą przewieje, to tylko dobrze . A robotnicy jak robotnicy . Wiemy coś o tym Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A jak go zimą przewieje, to tylko dobrze . Stara szkoła budowania domów właśnie tak mówi, żeby przykryty domek czyli SSO postał sobie trochę. to niech ten mój pozimuje. Fakt, że teraz trzeba się porządnie zastanowić, gdzie porozmieszczać wszystkie pstryczki elektryczki i takie tam różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 07.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Gratuluję Amtlo postępów na budowie. Śliczna dachówka, akurat pod kolorki jesienne. Jaki będzie kolor okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.10.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witaj ciaszko miło Cię widzieć po tak długiej przerwie. Faktycznie, że dachówka do jesieni pasuje, nawet samą nazwą - kasztan. Coraz bardziej mi się podoba, patrząc na większą połać dachu. Okna będą w odcieniu brązowym pod kolor blacharki i rynien czyli pewnie padnie na orzech. Albo co innego jeszcze się przydarzy. Dlatego tak bardzo się nie upieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts