DarioAS 07.10.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a kiedy będą te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Amtla, ale Ty masz cierpliwość . Nie mniej jednak więźba położona, wiecha jest, dachóweczka " się kładzie" i oby do przodu! Czego Tobie i sobie życzę . A dzisiaj byli? Dużo zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.10.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a kiedy będą te okna? Te okna to nie wiem, ale za to zerknij do dziennika, jakie mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.10.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Amtla, ale Ty masz cierpliwość . Nie mniej jednak więźba położona, wiecha jest, dachóweczka " się kładzie" i oby do przodu! Czego Tobie i sobie życzę . A dzisiaj byli? Dużo zrobili? Tak TomKo, moja budowa to wielka lekcja cierpliwości...Najgorzej gdy pogoda wkracza w paradę i ranne przymrozki też blokują pracę. Wczoraj panowie byli, dzisiaj też są. Tak na moje, to tempo średnie - ale ja się do końca nie znam. Może tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Amtla, wygon deprechę jak najdalej.....a juz mówie ci jak.... sposób sprawdzony na własnej skórze.... Usiądź i pomysl....co było w tym miejscu gdzie teraz stoi dom, dwa lata temu? Co było rok temu? A co jest teraz? W chwilach, kiedy i mnie dopadała deprecha powtarzałam sobie w kółko, że jeszcze niedawno nic tu nie było a teraz stoi już dom, który kosztował nas wprawdzie dużo nerwów i cierpliwości..... ale stoi I gdyby nie nasza konsekwencja w dążeniu małymi kroczkami ale zawsze i cały czas do celu..... tego domu nigdy by nie było.... Trzymam kciuki - będzie dobrze.... a wszystko to wina jesieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.10.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 wasiek, dziękuję dobra kobieto za pocieszenie. Wczoraj to mnie faktycznie naszło.... Do tego jeszcze dołożyli się niesłowni ludzie w hurtowniach, najpierw obiecujący złote góry, a potem ....to już każdy budujący wie Ale faktycznie poogladałam foty z budowy, popodziwiałam moją dachówkę i pomogło A dzisiaj od rana dalej walczę Zostanę bojownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.10.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Przyłączam się do rad Niny Deprecha precz!! I ciesz się tym co już jest np. SCHODY bardzo ładne, a jak jeszcze będą wykończone -super . Wiesz jesień to chyba taka pora roku,że wszyscy zwalniamy Jakoś tak sił brakuje (wiem coś o tym bo już trzeci dzień, jak tylko się budzę to już marzę o łóżeczku ). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.10.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jakoś tak sił brakuje (wiem coś o tym bo już trzeci dzień, jak tylko się budzę to już marzę o łóżeczku ). To tak samo mamy budzę się zmęczona i oczu otworzyć nie mogę.... A tu trzeba pędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.10.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ale co tam deprecha Zamówiłam dzisiaj okna połaciowe. Sztuk 5. Zobaczymy, na ile słowny tym razem będzie pan z hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jaki kolorek? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry, niestety w tych połaciowych zero wyboru co do koloru Wszystko z klucza w jakimś tam brązie, ale mi akurat pasuje do koncepcji właśnie ten brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry, niestety w tych połaciowych zero wyboru co do koloru Wszystko z klucza w jakimś tam brązie, ale mi akurat pasuje do koncepcji właśnie ten brąz A w środku jasna sosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry, niestety w tych połaciowych zero wyboru co do koloru Wszystko z klucza w jakimś tam brązie, ale mi akurat pasuje do koncepcji właśnie ten brąz A w środku jasna sosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry, niestety w tych połaciowych zero wyboru co do koloru Wszystko z klucza w jakimś tam brązie, ale mi akurat pasuje do koncepcji właśnie ten brąz A w środku jasna sosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 sosenka super. niestety jasna to nie zostanie forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jasna to nie zostanie forever już tak sosenki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nie ma sie co przejmować w sumie każde drewno tak ma mamy brzozowy stolik. przez jakis czas były na nim bambusowe podstawki. potem sie urodziła Kruszka która szybko urosła na tyle że zaczęła wszystko ze stolika ściagać wiec podstawki chcąc nie chcąc wylądowały w szafce. teraz mamy cztery białe placki na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 oryginalnie jest za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 u Ciebie też tak zaraz będzie (ale Ty już to wiesz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 a kiedy będą te okna? Te okna to nie wiem, ale za to zerknij do dziennika, jakie mam teraz zerkłam odrazu, tylko co się zbierałam na odpowiedź to któryś dzieć akurat był w potrzebie... teraz chwilowo śpią oba... okna śliczne, co Ty kobieto od nich chcesz u mnie przez zimę były dechy powstawiane, u Ciebie to widniej przynajmniej jest a.. połaciowe to przecież też okna na kiedy zamówione są?? Ja też w środku mam jasną (jeszcze..) sosenkę, a na zewnątrz brązik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts