DarioAS 10.10.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 u Ciebie też tak zaraz będzie (ale Ty już to wiesz ) nio, już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 połaciowe to przecież też okna na kiedy zamówione są?? Też myślę, że to okna, tym bardziej że myć trzeba Zamówione na środę, tak pod montaż . Ale jak wyjdzie? Pożyjemy.... A kolorki wszędzie te same. Standart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 O mały włos i bym w komentarzach napisała. U mnie panowie dekarze harmonogram 9 dniowy przedstawili. 2 dni więźba 7 dni pokrycie. Jak na razie się wywiązują. ale co z tego jak murarz ścianki szczytowe i komin trzy tygodnie wykańczał także się nie martw - jak nie jedno to drugie - zawsze coś sie musi grzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.10.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 ale co z tego jak murarz ścianki szczytowe i komin trzy tygodnie wykańczał także się nie martw - jak nie jedno to drugie - zawsze coś sie musi grzebać. Jak nie urok to....przemarsz wojsk Ja po prostu już jestem zmęczona tym długim czasem roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Amtlo a co ja mam powiedzieć? Zaczęliśmy dom we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.10.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 To jeszcze troszeczkę się popocieszamy Ale na pewno - damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Jak sie przeprowadzimy to wszystko zblednie i albo nie będziemy tego pamiętać albo się będziemy z tego śmiać. I będziemy po prostu szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.10.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 OPTYMISTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No,no ładny domek Wam rośnie Nie narzekaj, że długo robią dach, nie jest źle U nas dekarz z pomocnikiem siedział na dachu ponad dwa miesiące, chociaż zazwyczaj wystarczają dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.10.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 U nas za chwilę miesiąc na dachu, ale podobno widać koniec. Ja już w obietnice niczyje nie wierzę. Ale idzie deszczowa jesień i już chciałabym mieć to zrobione, i do tego dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nie jest źle Amtlo, z dachem. U nas trwało to trochę dłużej, ale była zima,padał śnieg.Szkoda trochę,że w soboty w ładną pogodę nie pracują A może w soboty, mają fuchę i tam dach idzie wolniej? Niezbyt grzeczna ta moja pociecha dla Ciebie,ale na tym etapie naszego życia czytaj budowanie, musimy być egoistami- nasze jest najwazniejsze . U maszego sąsiada spory dach zrobili w tydzień- ale jak pięciu luda weszło na dach to ino furczało .Dobra ekipa-a sasiad wymagający jest Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No i widzisz Amtlo, znowu do przodu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.10.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No i widzisz Amtlo, znowu do przodu Pozdr Do przodu - ale ile? Jak przyjechałam dzisiaj na budowę to już ryczeć mi siię chciało. Panowie wciągnęli przez cały dzień resztę dachówki, położyli ten kawałek OSB, blachy i rynny. Mnie się wydaje, że pracować trzeba wydajnie... Potem poczęstowali mnie wiadomością ilu dachówek skrajnych brakuje Kończąć stwierdzeniem, że na jutro powinna je hurtownia dostarczyć Wtedy nieco się wnerwiłam. Bo komu dachówki w ilości sztuk dycha dowożą na budowę? Jeszcze raz przebrałam buty i pognałam do tej hurtowni...Wyhaczyłam przy okazji ostatni, niestety kominek który się został Ale to pan magazynier wyszperał mi go. Został za to obdarzony uśmiechem nr 10 A TERAZ..... panowie stwierdzili, że do soboty skończą, bo od poniedziałku nowy dach czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 nio, to ja znów trzymam kciuki mocno, do samej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Amtlo dzielna kobieta z Ciebie Czyli pod koniec tygodnia podziwiamy skończony daszek u Ciebie? Miodzio. No i znowu jesteś do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 a te okna to przyszły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 a te okna to przyszły?? Okna zamówiłam na środę. A kciuki trzymaj mocno, bo u nas cały dzień padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Amtlo dzielna kobieta z Ciebie No i znowu jesteś do przodu A, dziękuję za pocieszenie Wiesz efilko jak to z tymi przodami bywa - nie mów hop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Amtluś spokojnie możemy sie tak ścigać - raz ja z przodu raz Ty - przynajmniej od razu wiadomo ze u obu posuwa się to do przodu A że skokowo? no cóż - tak to bywa na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Bardzo ładnie to ujęłaś KOBIETO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts