efilo 14.10.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hawk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć i czołem . I co z oknami Amtluś, wprawiają się? Trzymam kciuki i czekam na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 15.10.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nie tak dawno wkopana pierwsza łopata a tu już domek stoi Jeszcze trochę wytrzymaj Amtlo , zaraz będziesz miała dach. Potem sobie odpoczniesz. Skończy się bieganina po hurtowniach po brakujący materiał potrzebny na już. Ładny stryszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć i czołem . I co z oknami Amtluś, wprawiają się? Trzymam kciuki i czekam na wieści. Witaj Soniczko Okna w hurtowni były na czas, transport był na czas, przyjechały na budowę i zostały wstawione.....do garażu sąsiada Pomimo, że sami wyznaczyli temin.... Ech, gadać się nie chce, choć uparcie dzisiaj telefonicznie potwierdzili, że termin zakończenia aktualny. Ale czy ja im mogę wierzyć? Dobrze, że ja jestem SPOKOJNA kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nie tak dawno wkopana pierwsza łopata a tu już domek stoi Jeszcze trochę wytrzymaj Amtlo , zaraz będziesz miała dach. Potem sobie odpoczniesz. Skończy się bieganina po hurtowniach po brakujący materiał potrzebny na już. Ładny stryszek ciaszko, właśnie minęło pól roku moich zmagań....może faktycznie to niedawno było? Pocieszam się właśnie, że już za chwilę będzie ten daszek Odpocznę sobie przez zimę, a na wiosnę do ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No i widzisz Amtlo, znowu do przodu Pozdr Do przodu - ale ile? Jak przyjechałam dzisiaj na budowę to już ryczeć mi siię chciało. Panowie wciągnęli przez cały dzień resztę dachówki, położyli ten kawałek OSB, blachy i rynny. Mnie się wydaje, że pracować trzeba wydajnie... Potem poczęstowali mnie wiadomością ilu dachówek skrajnych brakuje Kończąć stwierdzeniem, że na jutro powinna je hurtownia dostarczyć Wtedy nieco się wnerwiłam. Bo komu dachówki w ilości sztuk dycha dowożą na budowę? Jeszcze raz przebrałam buty i pognałam do tej hurtowni...Wyhaczyłam przy okazji ostatni, niestety kominek który się został Ale to pan magazynier wyszperał mi go. Został za to obdarzony uśmiechem nr 10 A TERAZ..... panowie stwierdzili, że do soboty skończą, bo od poniedziałku nowy dach czeka Ale jednak do przodu, sobota coraz blizej A z dokupowaniem materiałów to niestety tak jest.Nie da się tego tak wyliczyć co do sztuki. Jak już będą okna, to zobaczysz domek "nabierze" duszy a Tobie humor się poprawi.Przynajmniej ja tak miałam.Jak już były okna ( i oczywiście drzwi zewnętrzne), czułam że to już dom.Znalazł się jakiś stolik, krzesła, kawka smakowała jak nigdy Zgadzam siez ciaszką- nie tak dawno wkopana łopata...... Jak tylko skończą dach-melduj i pokazuj foty Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Jak już będą okna, to zobaczysz domek "nabierze" duszy a Tobie humor się poprawi. Jak tylko skończą dach-melduj i pokazuj foty Jak na razie tylko okna dachowe - ale to już namiastka się zrobi Zamelduję zaraz, oczywiście. Dzisiaj nie byłam, bo nie mogłam, chociaż późnym popołudniem odebrałam meldunek jakiej to dachówki brakuje w liczbie 1 No cóż, jutro zakacam kiece i polece....po tą jedną. Od nich do hurtowni 1km i można mieć od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No proszę są już pierwsze okna . Dachówka wygląda bardzo ładnie.I widać,ze pogoda dopisuje . Sobota chyba całkiem realna (z zakończeniem dachu) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.10.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Pogoda? Właśnie...całą noc padało i przedpołudnie niespecjalne A potem wyszło słoneczko Panowie nie mają wyjścia...i robią A ja w sobotę mam zjazd absolwentów ogólniaka z okazji 60 - lecia szkoły. Będę im kibicowała zaocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzień dobry Amtluś u nas śliczna pogoda więc do Ciebie też wysyłam. Mam już troszkę dachówki na dachu. Gonię Cię gonię (Tyle tylko że okna nadal nie zamówione więc bóg raczy wiedzieć kiedy będą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja też wysyłam słoneczko . Szkoda ,ze nie idziesz na imprezkę ,takie zjazdy są bardzo fajne . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Szkoda ,ze nie idziesz na imprezkę ,takie zjazdy są bardzo fajne . Źle się wyraziłam: na zjazd idę, dekarzom będę kibicować Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 u nas śliczna pogoda więc do Ciebie też wysyłam. Witanko, całą noc lało, teraz kropi - czyli słoneczko jeszcze w drodze U mnie tylko okna dachowe, reszta na [b]zaś[/b][/i][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no w tym Cię nigdy nie przegonie - u nas nie będzie ale za to świetlik już na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ale się daszek szybciutko robi i okna przyszły.. super, byle teraz do przodu. Kciuki za pogodę wciąż trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Amtluś mam daszek!!!! zapraszam na oblukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kciuki za pogodę wciąż trzymam Aniu dziękuję, już możesz puścić Dach skończony. Może padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Amtluś mam daszek!!!! zapraszam na oblukanie Już pędzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kciuki za pogodę wciąż trzymam Aniu dziękuję, już możesz puścić Dach skończony. Może padać a to puszczam.. i właśnie u nas lać zaczęło cieszę się, że juz masz daszek i to taki śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 cieszę się, że juz masz daszek i to taki śliczny Nawet nie wiesz, jak bardzo ja się cieszę Kamień spadł mi z serca Na zimę domek przygotowany. Poradziłam sobie sama U nas też pada i leje, tak na zmianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts