Amtla 17.10.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Amtlo kochana gratuluje tegoSSO Piekna ta dachowka i domek piekny sie zrobil w calosci. Teraz pewnie tak samo dumny jak Ty usmiecha sie i czeka na cala reszte.., a my bedziemy kibicowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.10.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witaj Zeljko Masz rację, że domek nabrał teraz kształtów i widać dopiero jego sylwetkę "Przykryłam czapką" chatkę" i bardzo się cieszę Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień doberek Pogratulować, pogratulować Domek wybudowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.10.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Doberek OK, a dziękuję, dziękuję Wybudowałam - ale to dopiero początek. Teraz to dopiero zacznie się zabawa na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Amtluś jak masz zrobione 'okna'? Też potrzebujemy tak 'przeszklić' te największe otwory co by się nie lało podczas deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 MOJE GRATULACJE..... i ciesz się, że trwało to "tylko" pół roku. U mnie prawie rok.... Teraz dopiero zaczną się wybory....wykończeniówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 u mnie 13 miesiecy! ślicznych masz wizytujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.10.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 efilo, jak mam zrobione okna? Generalnie każde inaczej, ponieważ panowie robili w parach, niestety każdy wg innego pomyślunku Najlepsze są takie: rama drewniana wokól otworu okiennego, naciągnięta na nią folia, a przez środek jeszcze drewniane wzmocnienie w ilości zależnej od wielkości okna. Rama drewniana przybita do muru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 a folia jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.10.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Po części wykorzystałam to co miałam na budowie, czyli czarna folię w rolce, (niestety jest dosyć ciemno w pomieszczeniu) oraz zakupiłam grubą folię do remontów (była tylko lekko zielonkawa). Najlepsza byłaby taka przezroczysta, bo wtedy wszystko wewnątrz widać. Ja nie chcialam popadać w niepotrzebne koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Szkoda ,ze nie idziesz na imprezkę ,takie zjazdy są bardzo fajne . Źle się wyraziłam: na zjazd idę, dekarzom będę kibicować Pozdr Kamień z serca i Jak się imprezka udała? Ale się cieszę,że masz SSO a teraz wstawić okna, zamknąć na zimę.Szkoda czasu, przez zimę mimo okien i tak domek wymrozi.A od wiosny....się zacznie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.10.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kamień z serca i Jak się imprezka udała? Bogusiu, było świetnie Praktycznie cały dzień na imprezowaniu, od poważnych spotkań - po bal do białego świtu. Była i Msza św, uroczystość z wręczaniem medali i odznaczeń oraz oficjalnych przmówień , spotkania w szkole. A wieczorkiem na luziku, w ściślejszym gronie. Chociaż tym razem z klasy nie było nas zbyt wielu, to było przesympatycznie. Prawdę mówiąc spotykamy się dosyć często z okazji...wymyślanych okazji Dlatego nie potrzebujemy oficjalnych obchodów A domek mam nadzieję osiądzie, wypręży i napręży się odpowiednio przez zimę. Co do wstawiania okien jeszcze nie wiem co zrobię.... Ale fajnie było na Waszym wyjeżdzie Aż nabrałam ochoty na jakiś wypad I zaczynam poważnie o tym myśleć....w końcu nie miałam prawdziwych wakacji Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Te zjazdy szkolne to wspaniała sprawa Ja je uwielbiam.Ale niestety w liceum oidbywają się co 10 lat (ostatni odbył się chyba 5 lat temu, więc jeszcze długo trzeba czekać do następnego ).Ja niestety byłam w babskiej klasie i jak to w babińcu bywa, spotkania miedzyzjazdowe trudno zorganizować.Ale obiecałam sobie,że jak już tak ogarnę tę moją chałupkę to w przyszłym roku, np. w maju lub czerwcu zaproszę moje koleżanki i zrobimy sobie imprezę Oby tylko zdrowie dopisało. W przyszłym roku czeka nas "srebrne wesele" i myślę,że kolejna okazja do imprezki Co do wycieczki.Było bardzo fajnie,staramy się co roku gdzieś wyjechać choćby na krótko.W ten weekend też mamy wyjazd (Karkonosze -Szklarska Poręba i okolice oraz Czechy w tym rejonie) ale ja już niestety nie pojadę. Mimo wszystko te wyjazdy męczą, więc trzeba będzie odpocząć. W przyszłym roku chciałabym znowu pojechać na Słowację(źródła termalne) ,ale jak Słowacja wejdzie do styrefy euro to nie wiem czy będzie już tam tak tanio dla nas. Życzę Ci też jakiegoś wyjazdu, jest to bardzo potrzebne dla podładowania akumulatorów zwłaszcza dla nas budujących Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Bogusiu, u nas też spotkania szkolne co 10 lat. Takie z nauczycielami. Nasz wychowawca ma obecie 83 lata i wizualnie minimalne zmiany Ponieważ klasa z ogólniaka z dominacją chlopców była, to skrzykują dziewczyny, ale panowie biorą na siebie sprawy organizacyjne dlatego mamy spotkania prawie klasowe. A ja zmarźlak, tak bym chciała do ciepłych krajów....Może coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a to jak wypali, to spakuj mnie do walizki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Aniuchna, masz to jak w banku.... Nadię z Dawidkiem do drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A ja zmarźlak, tak bym chciała do ciepłych krajów....Może coś z tego będzie Ja też lubię ciepełko .Dla mnie lato mogłoby trwać cały rok Jak tylko możesz to jedź i wygrzewaj się . Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts