Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja myślałam ,że to tylko mi się zdarza :roll:

Właśnie dlatego podziękowałam pierwszej ekipie , bałam się wchodzić na własną budowę i o cokolwiek zapytać. Uważali ,że nie muszą się tłumaczyć- będzie tak i już.

Ci którzy nie dyskutują z projektem też nie są idealni bo przecież i w projekcie zdarzają się pomyłki i dobrze byłoby gdyby fachowiec zwrócił na to uwagę :oops:

Tak czy inaczej jeśli mogę podpowiedzieć szukaj ekipy elastycznej, z którą będzie ci się dobrze rozmawiać, nawet jak będą pomyłki to poprawią bez większego rzucania się.

Ci którzy nie dyskutują z projektem też nie są idealni bo przecież i w projekcie zdarzają się pomyłki i dobrze byłoby gdyby fachowiec zwrócił na to uwagę :oops:

Tak czy inaczej jeśli mogę podpowiedzieć szukaj ekipy elastycznej, z którą będzie ci się dobrze rozmawiać, nawet jak będą pomyłki to poprawią bez większego rzucania się.

Właśnie, właśnie. Najważniejsze, że dzięki tym wspaniałym radom wiem czego szukam. Nie rzucam się na pierwszą z brzegu ekipę i myślę - jakoś to będzie.

A i tak nie będę miała gwarancji :wink:

Dawno, dawno temu... jak byłam piękna i młoda.... :wink:

Moja instruktorka od jazdy konnej mi mówiła: "nie sztuka jeździć na dobrych koniach... Sztuka jeździć na chabetach...." :wink:

No, co to ja chciałam powiedzieć??... Że chyba ty nienormalna jesteś :o Chcesz mieć tak jak w projekcie :o :o :o

:wink:

Tak na poważnie, to po przeczytaniu tylu dzienników i kometarzy, nie oczekuję że będzie idealnie. Już przecież na samym początku się nacięłam i to w dodatku na swoich.

Nie robię dlatego wielu założeń, nie ustalam terminów. Ale od razu odrzucam to, co może się skończyć tak jak widziała - czytałam u innych. Niestety, okazuje się że odsiew prawie 100%. To prawie, to ekipa która mi się podoba, ale wolny termin ma dopiero w przyszłym roku :-?

Ja tylko przyszlam powiedziec, ze kocham Was ludziska. :D

p.s. nie dlugo to tylo ja tego czegos w podpisie nie bede miala... :lol:

Zeljko,

to Ty jesteś kochana, i zawsze Ciebie podziwiałam :D

A za "stopkę" dziękuję :D :D :D

Czy wiesz, że podobnie sobie Ciebie wyobrażałam?

Najlepszego i spokojnej, przespanej nocy :D

Zaba mowila, ze smutna jestem na tym zdjeciu. :roll: A ja po prostu juz ledwo chodzilam. Nie nadaje sie na dlugie spacery. Tylko od lawki do lawki. :D

A tam wlasnie daleko bylo od lawki do lawki. :lol:

A teraz Nefer odebrala mnie jako zmeczona, wiec cos jednak w tym jest. wszedzie za malo lawek. :D :wink:

Ławki ławkami, a jak dobrze pójdzie (bo czemu nie ma pójść) to powinno się u Ciebie zmienić.

Organizm powinien odpoczywać. Nie można go latami eksploatować :-? A jak dochodzą nieprzespane noce to już nieciekawie. W końcu nie jesteśmy osiemnastakami :wink:

Zobaczysz, wszystko minie i jeszcze będziesz tańczyc :D

Właśnie, właśnie. Najważniejsze, że dzięki tym wspaniałym radom wiem czego szukam. Nie rzucam się na pierwszą z brzegu ekipę i myślę - jakoś to będzie.

A i tak nie będę miała gwarancji :wink:

Dzień dobry :) ,

gwarancji nigdy nie ma :wink:.

Trzymam mocno kciuki, na pewno znajdziesz Amtlo, a że potrwa to trochę dłużej to nic.

Bo ja bardzo bym chciała, żebyś już zaczęła budować Amtlo :D .

Teraz to się jakoś dziwnie porobiło - wiosna w zimie :roll: , budują na okrągło i trudno znależć.

Ale nic się nie martw - Ty szukaj, ja będę trzymać kciuki i na pewno się uda :) .

Po prostu nie może być inaczej.

Amtla ale się uśmiałem z Twoich rozmów z majstrami :lol: :lol: :lol:

Teksty mają niesamowite :D

A ja sobie przypomniałam nasze rozmowy :roll: z potencjalnymi wykonawcami. Dla mnie najgorsze były ich komentarze i to cmokanie. Wybrałam prosty parterowy dom, a dla nich był wręcz zjawiskowy. Na szczęście trafiłam na moich majstrów.

Amtla, Ty też znajdziesz ... nadal trzymam kciuki :D .