ciaszka 25.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Trzymam kciuki za dobrą ekipę. Dobrze Amtla ,że masz materiał . Przynajmniej jeden problem z głowy Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 03.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A ja myślałam ,że to tylko mi się zdarza Właśnie dlatego podziękowałam pierwszej ekipie , bałam się wchodzić na własną budowę i o cokolwiek zapytać. Uważali ,że nie muszą się tłumaczyć- będzie tak i już. Ci którzy nie dyskutują z projektem też nie są idealni bo przecież i w projekcie zdarzają się pomyłki i dobrze byłoby gdyby fachowiec zwrócił na to uwagę Tak czy inaczej jeśli mogę podpowiedzieć szukaj ekipy elastycznej, z którą będzie ci się dobrze rozmawiać, nawet jak będą pomyłki to poprawią bez większego rzucania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ci którzy nie dyskutują z projektem też nie są idealni bo przecież i w projekcie zdarzają się pomyłki i dobrze byłoby gdyby fachowiec zwrócił na to uwagę Tak czy inaczej jeśli mogę podpowiedzieć szukaj ekipy elastycznej, z którą będzie ci się dobrze rozmawiać, nawet jak będą pomyłki to poprawią bez większego rzucania się. Właśnie, właśnie. Najważniejsze, że dzięki tym wspaniałym radom wiem czego szukam. Nie rzucam się na pierwszą z brzegu ekipę i myślę - jakoś to będzie. A i tak nie będę miała gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dawno, dawno temu... jak byłam piękna i młoda.... Moja instruktorka od jazdy konnej mi mówiła: "nie sztuka jeździć na dobrych koniach... Sztuka jeździć na chabetach...." No, co to ja chciałam powiedzieć??... Że chyba ty nienormalna jesteś Chcesz mieć tak jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Chcesz mieć tak jak w projekcie Jak w projekcie - ale po adaptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Chcesz mieć tak jak w projekcie Jak w projekcie - ale po adaptacji No to już chyba całkiem intensywnie powinnaś się leczyć Jeszcze jakieś wymagania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Tylko żeby słonko świeciło, mrozu już nie było, żeby nie wiało.... A z budową to spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 NO, i pewnie jeszcze w terminie i równo chciałabyś mieć zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Tak na poważnie, to po przeczytaniu tylu dzienników i kometarzy, nie oczekuję że będzie idealnie. Już przecież na samym początku się nacięłam i to w dodatku na swoich. Nie robię dlatego wielu założeń, nie ustalam terminów. Ale od razu odrzucam to, co może się skończyć tak jak widziała - czytałam u innych. Niestety, okazuje się że odsiew prawie 100%. To prawie, to ekipa która mi się podoba, ale wolny termin ma dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Może warto poczekać A nuż coś się trafi w "międzyczasie"? Nic na siłę Na razie spadam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja tylko przyszlam powiedziec, ze kocham Was ludziska. p.s. nie dlugo to tylo ja tego czegos w podpisie nie bede miala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Może warto poczekać A nuż coś się trafi w "międzyczasie"? Nic na siłę Na razie spadam, dobranoc Też tak sobie myślę... Dobranoc, dobrych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja tylko przyszlam powiedziec, ze kocham Was ludziska. p.s. nie dlugo to tylo ja tego czegos w podpisie nie bede miala... Zeljko, to Ty jesteś kochana, i zawsze Ciebie podziwiałam A za "stopkę" dziękuję Czy wiesz, że podobnie sobie Ciebie wyobrażałam? Najlepszego i spokojnej, przespanej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zaba mowila, ze smutna jestem na tym zdjeciu. A ja po prostu juz ledwo chodzilam. Nie nadaje sie na dlugie spacery. Tylko od lawki do lawki. A tam wlasnie daleko bylo od lawki do lawki. A teraz Nefer odebrala mnie jako zmeczona, wiec cos jednak w tym jest. wszedzie za malo lawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ławki ławkami, a jak dobrze pójdzie (bo czemu nie ma pójść) to powinno się u Ciebie zmienić. Organizm powinien odpoczywać. Nie można go latami eksploatować A jak dochodzą nieprzespane noce to już nieciekawie. W końcu nie jesteśmy osiemnastakami Zobaczysz, wszystko minie i jeszcze będziesz tańczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Właśnie, właśnie. Najważniejsze, że dzięki tym wspaniałym radom wiem czego szukam. Nie rzucam się na pierwszą z brzegu ekipę i myślę - jakoś to będzie. A i tak nie będę miała gwarancji Dzień dobry , gwarancji nigdy nie ma . Trzymam mocno kciuki, na pewno znajdziesz Amtlo, a że potrwa to trochę dłużej to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.03.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Soniko, dziękuję za optymizm i oczywiście za trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.03.2008 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Bo ja bardzo bym chciała, żebyś już zaczęła budować Amtlo . Teraz to się jakoś dziwnie porobiło - wiosna w zimie , budują na okrągło i trudno znależć. Ale nic się nie martw - Ty szukaj, ja będę trzymać kciuki i na pewno się uda . Po prostu nie może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Amtla ale się uśmiałem z Twoich rozmów z majstrami Teksty mają niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Amtla ale się uśmiałem z Twoich rozmów z majstrami Teksty mają niesamowite A ja sobie przypomniałam nasze rozmowy z potencjalnymi wykonawcami. Dla mnie najgorsze były ich komentarze i to cmokanie. Wybrałam prosty parterowy dom, a dla nich był wręcz zjawiskowy. Na szczęście trafiłam na moich majstrów. Amtla, Ty też znajdziesz ... nadal trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts