efilo 21.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam ciepło ależ była śliczna pogoda dzisiaj. a my cały dzień na budowie. aż się przyjemnie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Jak tylko możesz to jedź . Jak na razie nie mogę, ale wszystko zrobię, żeby móć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ależ była śliczna pogoda dzisiaj. a my cały dzień na budowie Witam efilciu, pogodę to ja dzisiaj podziwiałam tylko zza szyb samochodu podczas trasy do pracy a potem to już tylko muszę wierzyć, że było ślicznie. Podziwiam pracowitość i ilość gruzu...Coś burzyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tyle sie nazbieralo podczas calej budowy.pociete bloczki, cegły, dachówki i zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja to wszysko do tarasu pakowałam. Zostały "prawdziwe" śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 jak to do tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Taras znajduje się w części obniżonej działki, więc poziom jego jest znaczny ponad grunt. Trzeba zapełnić tę przestrzeń ziemią i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ja też mam gruz - nawieziony na etapie fundamentów. ale wiecej juz nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tak pmyślałam, że można by tam jaki skarb zakopać przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dawać mi ten skarb, ja będę zakopywać....albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ja też mam gruz - nawieziony na etapie fundamentów. ale wiecej juz nie chce! Taaaaak, Ty masz już to z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzień dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.10.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry Amtluś, Oto ON, mój ukochany - SSO Serdeczne gratulacje, prezentuje się bardzo ładnie . A ci niezapowiedziani goście to co? Najpierw myślałam, że jakieś robactwo zalęgło się w drewnie, a potem patrzę, że to ptaszydła , ale co za jedne to nie wiem. A ja zmarźlak, tak bym chciała do ciepłych krajów....Może coś z tego będzie To tak jak ja - uwielbiam słońce, ale za bardzo nie mogę, bo mi zaraz wysypka wyskakuje. Jak tylko masz możliwości jedź naładować akumulatory. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Podobno szczęśliwy ten dom gdzie ptaki jako pierwsze gniazda zakładają Amtla gdzie do ciepłych krajów ci się marzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry wieczór Dzień dobry rano, Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry rano Poranne - prawie, witanko Dzisiaj słoneczka nie widać, jak to dobrze, że masz wczorajszą pracę wykonaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Serdeczne gratulacje, prezentuje się bardzo ładnie . A ci niezapowiedziani goście to co? Najpierw myślałam, że jakieś robactwo zalęgło się w drewnie, a potem patrzę, że to ptaszydła , ale co za jedne to nie wiem. Jak tylko masz możliwości jedź naładować akumulatory. Witaj Soniś, Ciszę się, że mój SSO się podoba Z tymi ptaszkami to było śmiesznie, bo miałam wrażenie, że nie wiedzą jak się wydostać z poddasza. Pootwierałam wszystkie okna, a one tylko z jętki na jętkę przelatywały i wcale w kierunku okien się nie ruszały. Były takie malutkie i szare - coś na kształt wróbelka Właśnie o te akukulatory się rozchodzi Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Podobno szczęśliwy ten dom gdzie ptaki jako pierwsze gniazda zakładają Amtla gdzie do ciepłych krajów ci się marzy? ciaszko, dziękuję za miłą nowinę Ptaszki widziałam, ale gniazda nie A do jakich ciepłych - chyba byle jakich, czytaj: gdzie złapię ciekawą ofertę last minute Nastawiam się na najcieplejsze Dzisiaj sprawdzam namiary.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Amtlou mnie dzisiaj było przeslicznie! Mam nadzieje że jutrzejszy dzien nie bedzie zbytnio odbiegal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts