Amtla 22.10.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Za to u mnie, nie dosyć że brak słonka, to jeszcze deszce padają... Ale ja akurat się cieszę, bo zmyje brud z mojego pięknego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hehe no u mnie też by sie przeczyściło ale dopóki nie mam zasłonietych okien to deszczu nie chce na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A kiedy planujecie zasłonięcie okien czy otworów okiennych? Czy może jednak wstawiacie okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 to jest schrzaniona sprawa. nie chcielismy robic okien wiec nie zamowilismy (zreszta do dzisiaj nie ma poprawnych wymiarów otworów bo jeszcze to dociąć, to podmurować....) a teraz chcemy okna na cito a przecież tego się zrobic od reki nie da.raczej bedziemy czekać na okna. i tak nie ma sensu robić instalacji bo nam je ukradną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.10.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Amtlo , ładny zakatek masz od strony tarasu , czy ten żywopłot na zdjęciu to twój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.10.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Oj, niestety nie mój Ale jakoś tak przez płot po sąsiedzku na niego popatruję Sąsiedzi mają ślicznie zagospodarowaną działeczkę, a u mnie ugór budowlany... Ale kiedyś w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.10.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 raczej bedziemy czekać na okna. i tak nie ma sensu robić instalacji bo nam je ukradną. To kiedy te okienka będą i jakie? Racja, że złodziei lepiej nie zapraszać - nawet nieświadomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Oj, niestety nie mój Ale jakoś tak przez płot po sąsiedzku na niego popatruję Sąsiedzi mają ślicznie zagospodarowaną działeczkę, a u mnie ugór budowlany... Ale kiedyś w przyszłości na wiosnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Okienka za miesiąc. Może dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 [ na wiosnę.. ale którą, słoneczko optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 daj spokój przecież z terenem można właściwie już ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Przy gabarytach mojej działki, wszystko byloby narażone na zmarnowanie - patrząc na poczynania transportowców iinnych takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Przy gabarytach mojej działki, wszystko byloby narażone na zmarnowanie - patrząc na poczynania transportowców iinnych takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Okienka za miesiąc. Może dłużej efilciu, napisz o kolorku okien i z czego ( pewnie pisałaś a ja nie doczytałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 [ na wiosnę.. ale którą, słoneczko optymistyczne no na tą zacznij tam, gdzie jest najmniejszy zasięg rażenia a planować ogród i robić przykładowe wizualizacje możesz juz dziś ja nie robiłam i teraz to pół ogródka bym przekopała i poprawiła na nowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 zacznij tam, gdzie jest najmniejszy zasięg rażenia a planować ogród i robić przykładowe wizualizacje możesz juz dziś ja nie robiłam i teraz to pół ogródka bym przekopała i poprawiła na nowo.. Jest w tym sporo racji Do zadań na zimę dopisuję; plany ogródkowe. Jak na razie przerabiam elektryka i już wprowadzam trzecie zmiany A daleko mi jeszcze do ogrzewania.... Dobrze, że zima nadchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 niedobrze, bo zimno będzie.. ja to tylko lubię okres świąteczny z zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja to tylko lubię okres świąteczny z zimy A ja nawet ten nie za bardzo Ale czego się nie robi dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 amtluśokna z meranti albo mahoniu afrykańskiego kolor z zewnątrz szary RAL 7004 taki jak bramaod wewnątrz biały z ewentualnym lekkim kremem - na razie mi robią próbki na RAL 9010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 amtluś okna z meranti albo mahoniu afrykańskiego Oj, to piękne będą Aż żal je malować Ty masz jednak zupełnie inną koncepcję domu, więc już widzę te delikatne szarości na zewnątrz - pasujące do bryły domu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts