Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Czy ja wiem czy żal? zarówno meranti jak i mahoń mają jeden minus - poszczególne kawałki drewna mają różne wybarwienie - a przecież ramiaka nie robi sie z jednego kawałka. poza tym jak się maluje kryjącą farbą to można bez stresu dać gęstsze kawałki drewna (zazwyczaj ciemniejsze).

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam! przychodzę z re-wizytą :D :D :D

gratuluję SSO!! :D :D :D

wpadły mi w oko schody wejściowe :D mają bardzo ciekawy kształt!

fajnie się domek prezentuje!

:D :D

Zapraszam zawsze serdecznie :D I dziękuję za gratulki :D :D :D

Schody.....ba, pomysł autorski inwestorki 8) W projekcie są zupełnie inne, ale jak wyrysowałam je przed moim wejściem to było beeeeeeeeee (mimo, że na rysunku cud miód). Po prostu ohyda, i do teraz nie wiem dlaczego :wink:

cieszę się, że jeszcze komuś widzi się jego, znaczy się domku prezencja :roll:

Ha, a Wy tu o elektryce kredowej.... :wink: Pojechałam obejrzeć włości za dnia, bo ostatno tylko po ciemku bym musiała 8)

I doszłam do wniosku, iż żeby to wszystko porozmieszczać, to powinnam już teraz meble poustawiać :roll:

Najlepiej strzelić po dwa gniazdka na każdej ścianie i ...płacić :-? To by było na szybko, a przede mną cała długa zima, więc będę ustawiać i planować.

Ale z kredą - u mnie biała o.k. - pomysł już kupiłam :D Tylko te karteczki z zapiskami albo formatowanie komputera to mnie przerażają :wink:

ciaszka -a pomarańczowe?

Pomarańczowe z reguły wkurza mnie ogromnie bo wprowadza zamęt :p

Czasami go nie zauważam , szczególnie rano. Zresztą rano potrafię nie zauważyć zmiany świateł - nawet jak stoję jedyna i pierwsza , zdarza mi się nie zdążyć przejechać przez skrzyżowanie i znowu czerwone. Wszystko przez te głupie lusterka w samochodzie. Straszny wstyd :roll:

Cześć Amtluś :D .

I doszłam do wniosku, iż żeby to wszystko porozmieszczać, to powinnam już teraz meble poustawiać

W sumie masz rację, a nie jest to wcale proste.

Mnie np. strasznie wkurzają widoczne kable od stojących lampek co je mam w sypialni i w holu. No po prostu strrrrrraaaasznie.

One powinny być za meblami i jeszcze na odpowiedniej wysokości, a nie przy podłodze np, no ale wszystkiego nie da się przewidzieć :roll: .