efilo 27.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Czy ja wiem czy żal? zarówno meranti jak i mahoń mają jeden minus - poszczególne kawałki drewna mają różne wybarwienie - a przecież ramiaka nie robi sie z jednego kawałka. poza tym jak się maluje kryjącą farbą to można bez stresu dać gęstsze kawałki drewna (zazwyczaj ciemniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Odezwała się taka moja miłość do surowego drewna Miłość miłością, ale faktycznie w przypadku okien powinien zwyciężyć zdrowy rozsądek Do dziś oglądam rozsychające się i rozpadające drewniane okna sąsiadów, chociaż mają dopiero 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 na szczęście technika prze do przodu. byleby producenci za nią nadążali no i nie ma co zakładać że można je zostawić bez opieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.10.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Amtla, a co tak cicho w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 witam! przychodzę z re-wizytą gratuluję SSO!! wpadły mi w oko schody wejściowe mają bardzo ciekawy kształt! fajnie się domek prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no i nie ma co zakładać że można je zostawić bez opieki A ja bym tak chciała a może musiała Dlatego u mnie tworzywko będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Amtla, a co tak cicho w dzienniku? A matko, zapracowana jestem Na budowę nie jeżdżę, bo po ciemku bez sensu. A po prawdzie nic się nie dzieje. Chociaż dzisiaj miałam telefon z rańća...o.k. napiszę o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 witam! przychodzę z re-wizytą gratuluję SSO!! wpadły mi w oko schody wejściowe mają bardzo ciekawy kształt! fajnie się domek prezentuje! Zapraszam zawsze serdecznie I dziękuję za gratulki Schody.....ba, pomysł autorski inwestorki W projekcie są zupełnie inne, ale jak wyrysowałam je przed moim wejściem to było beeeeeeeeee (mimo, że na rysunku cud miód). Po prostu ohyda, i do teraz nie wiem dlaczego cieszę się, że jeszcze komuś widzi się jego, znaczy się domku prezencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Planowanie elektryki to fajna sprawa - ja początkowo projektowałam na kartkach ale najlepiej wyszło , kiedy zaczęłam malować kredą na ścianach chodząc po domu. Projektowanie ogrodu to jest myśl, mój projekt niestety odpłynął wraz z formatowaniem komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ciaszka o matko. jak ja nie luibie takich sytuacji. człowiek sie napracuje a tu zlośliwość rzeczy martwych wykasza całą pracę. a co do kredy - u nas byśmy musieli kupic kolorową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 najlepiej kolorową bo legendę do rysunków też można zgubić. Dla mnie tylko kolory mają znaczenie jednoznaczne - banalnie zielone jedź, czerwone stój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.10.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ha, a Wy tu o elektryce kredowej.... Pojechałam obejrzeć włości za dnia, bo ostatno tylko po ciemku bym musiała I doszłam do wniosku, iż żeby to wszystko porozmieszczać, to powinnam już teraz meble poustawiać Najlepiej strzelić po dwa gniazdka na każdej ścianie i ...płacić To by było na szybko, a przede mną cała długa zima, więc będę ustawiać i planować. Ale z kredą - u mnie biała o.k. - pomysł już kupiłam Tylko te karteczki z zapiskami albo formatowanie komputera to mnie przerażają ciaszka -a pomarańczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Amtluś u mnie biała nie przejdzie bo mam białe ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.10.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 efilciu, chyba nie myślisz że jestem daltonistką? Oglądam przecie Twój domek...a okien to już się nie mogę doczekać U mnie największe będzie suwanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no sorki sorki nie zakładam że każdy pamięta z czego inni mają domy. okna... kiedy to będzie... ale może i dobrze... dom troche sie wysuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.10.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dom troche sie wysuszy I o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.10.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Pomarańczowe z reguły wkurza mnie ogromnie bo wprowadza zamęt Czasami go nie zauważam , szczególnie rano. Zresztą rano potrafię nie zauważyć zmiany świateł - nawet jak stoję jedyna i pierwsza , zdarza mi się nie zdążyć przejechać przez skrzyżowanie i znowu czerwone. Wszystko przez te głupie lusterka w samochodzie. Straszny wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A ja myślałam, że rano to tylko mnie wszystko....denerwuje - ładnie mówiąc Zwłaszcza ci cho...ni kierowcy tirów i ciężarówek:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Cześć Amtluś . I doszłam do wniosku, iż żeby to wszystko porozmieszczać, to powinnam już teraz meble poustawiać W sumie masz rację, a nie jest to wcale proste. Mnie np. strasznie wkurzają widoczne kable od stojących lampek co je mam w sypialni i w holu. No po prostu strrrrrraaaasznie. One powinny być za meblami i jeszcze na odpowiedniej wysokości, a nie przy podłodze np, no ale wszystkiego nie da się przewidzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 To wszytko dopiero "wychodzi" jak już się mieszka (niestety). Ja robiłam "przymiarki" w/g jakiejś tam wizji umeblowania (projektowałam pomieszczenia w programie ) a i tak, wyszło jak wyszło.Mogło być lepiej Może kiedyś się to poprawi Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts