rogbog 06.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Amtlo gdzie zniknęły z Twoich wpisów odnośniki-dziennik i komentarze? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No właśnie, gdzie zniknęły??? Powiadomień nie dostaję a teraz szukam bo chciałam zobaczyc co nowego u Ciebie ....a tu skucha.... Nie ma dziennika u Amtli.... Spowiadaj się szybko dlaczego usunęłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Mam nadzieję,że nic się nie stało? Tfu,tfu A moze ona się właśnie wygrzewa w pięknym słoneczku? Amtla, odezwij się!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Hmco się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Link do dziennika TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 08.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzięki efilo , nasza Amtla chyba odpoczywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 a gdzie?? i nie wzięła mnie ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Chyba coś pisała o Egipcie( bo tam teraz ciepełko ). Nas też nie wzięła, niedobra Ale ciągle myślę, dlaczego zniknęły linki Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Hej, dziewczyny kochane Jak bardzo się cieszę, że o mnie pamiętacie Już się melduję: dzisiaj powróciłam z szalonego last minute - czyli dosłownie na ostatnią chwilę. A że załatwiania, latania, biegania i pakowania było sporo, to się nie meldowałam Ale jestem wypoczęta i opalona. Ziemia faroaonów powitała nas pięknym słońcem i wspaniałymi widokami. Zobaczyłam prawie wszystko co chciałam i odpoczęłam. Potwierdziłam swoje wyobrażenia i zachęcam do listopadowych wyjazdów. Ilość turystów taka w sam raz, bez zbytniego tłoku. Pogoda jak u nas ciepłym, ale nie upalnym latem. To może teraz kilka fotek. Tu wypoczywałam: http://img360.imageshack.us/img360/3761/img8124hy2.th.jpghttp://img360.imageshack.us/images/thpix.gif http://img360.imageshack.us/img360/919/img8109gg0.th.jpghttp://img360.imageshack.us/images/thpix.gif A z linkami już chyba wszystko dobrze Jak to Was nie wzięłam - zabrałam, zabrałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witaj z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Noooo kochana ,trochę nas "postresowałaś" . Ale -patrząc na te piękne fotk- ja Ci wybaczami Amtlo Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 efilo, rogbog, czujne jesteście Teraz muszę trochę odreagować zmianę 20 stopni Celsjusza Ale myślałam że będzie gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.11.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Amtla, super urlop miałaś... My tak myślałysmy, że pojechałaś ale ciągle zaglądałysmy....a ten brak linków - hm dał nam do myslenia.... Widoki piekne i na długo zostaną ci w pamięci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 fajnie było... aż Ci zazdroszczę tej opalenizny piękne widoczki nam przywiozłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Oj fajnie .Takie oderwanie od codzienności dobrze robi Aż sama nabrałam ochoty na taką podróż Moze za rok? Tylko jak pzreżyć lot samolotem Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Skubana! Fajnie, ze odpoczelas. Buziaki od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Widoki piekne i na długo zostaną ci w pamięci.... Taaaak - widoki, krajobrazy, budowle, historia - wszystko takie namacalne A oprócz tych pięknych także inne, jak zdążę dzisiaj to pokażę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 aż Ci zazdroszczę tej opalenizny : Niestety, w samolocie zaczęła mi już schodzić z twarzy, więc nie ma czego zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Oj fajnie .Takie oderwanie od codzienności dobrze robi Aż sama nabrałam ochoty na taką podróż Moze za rok? Tylko jak pzreżyć lot samolotem Pozdr Polecam Bogusiu z całego serca. Temperatura taka w sam raz, bez ścisku i nerwów. Na plaży można spokojnie poleżeć.... A samolot? Ani razu nie było turbulencji Towarzystwo świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Skubana! Fajnie, ze odpoczelas. Zeljko, Faktycznie odpoczęłam I muszę Ci napisać, że trzy osoby na wózkach inwalidzkich były razem z nami w ośrodku, w tym jedni z Polski , z Gdańska.... Więc wszystko przed Wami. Może warto się zastanowić nad zmianą klimatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts