Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bogusiu,

jak byś chciała wiedzieć, to ja dzisiaj jeszcze wredniejsza byłam - zaciągnęłam do pracy mamę :o :o Ale ona bardzo chętna była :D

Sama bym nie dała rady. Syn w szkole praktycznie do zmroku, MM wyjechał służbowo. A w soboty to u nas ciągle pada :wink:

Ale wezmę sobie do serca Twoje słowa....

Bogusiu,

jak byś chciała wiedzieć, to ja dzisiaj jeszcze wredniejsza byłam - zaciągnęłam do pracy mamę :o :o Ale ona bardzo chętna była :D

Sama bym nie dała rady. Syn w szkole praktycznie do zmroku, MM wyjechał służbowo. A w soboty to u nas ciągle pada :wink:

Ale wezmę sobie do serca Twoje słowa....

Szacunek dla mamusi :)

Pogodą się nie zasłaniaj :p .

A rady głęboko do serca weż :lol:

Pozdr

TomKa,

tak się zbierałam już od przyjadu do tych porządków. Najpierw miała być sobota. Ale padało i moi murarze działali.... A dzisiaj słoneczko tak mnie prosiło: pojedź , popracuj, będziesz nagrodzona :D I dostałam nagrodę: ręce mi się wydłużyły :wink:

A ziąb u nas nie był silny....szczególnie jak się czlowiek cały czas rusza.

A co do porządków, to ja od Ciebie się zaraziłam :D

Gratuluję Amtlo porządków :p . Sama również sprzątałam po cieślach , moi rozwalali się po całym placu. Całe lato wieczorami urządzaliśmy rodzinne ogniska wykorzystując resztki z więźby.

Udał ci się urlop, warto było poczekać :p. Będziesz miała co wspominać :p

Super widoczki , ciepełko i relaks - co więcej potrzeba.

Ten drugi świat poza strefą turystyczną robi wrażenie , szczególnie wycieczki pod nadzorem i żołnierze z karabinami.

Amtla

bardzo elegancki domek :D . W moim ulubionym typie prostej bryły. Bardzo mi się podoba.

A co do porządków - ja za kożdym razem, gdy wysyłam w świat kontener, nie mogę uwierzyć, że tyle smieci produkuje ta budowa :o . A drewno to oczywiście były najmniej szkodliwe elementy. Najwięcej styropianu, folii, dziwnych pianek... Nawet kalosze :o (nie moje). W tej kwestii zawsze jestem zadziwona...

W moim ulubionym typie prostej bryły. Bardzo mi się podoba.

Nawet kalosze :o (nie moje). W tej kwestii zawsze jestem zadziwona...

Zakrzewianko,

domek to kompromis marzeń, gustów i warunków zabudowy. A że działak wąska, więc dużego wyboru nie miałam :wink:

Ja wyrzuciłam już trzy pary butów (oczywiście nie moich), dwie koszule, kurtkę (zniszczoną szalenie) i niezliczoną ilość rękawiczek....- to z serii dziwnych :roll:

Jezuuuuu Amtla :o .

Majstrowi to chyba się coś w łowie pomięszało :o :x .Od alkoholu-oczywiście.

Dzisiaj czwartek, a on już wie że do soboty z alkomatem będzie chodził :x

Boże jak to dobrze,ze mnie takie stresy ominęły :( .

Ale trzymaj siię mocno, nie daj się wyprowadzić z nerw :-?

Słów na takie coś brakuje.... :roll:

Pozdrawiam Bogusia

Ale trzymaj siię mocno, nie daj się wyprowadzić z nerw :-?

Mnie już takie sprawy nie biorą :wink: Po prostu samo życie. A jak jeszcze z trzy razy powtórzył: eeeeeeeeeee, bo pani jest w porządku, to wiedziałam jaką ma dawkę alkoholu :-?

Bardziej wnerwił mnie dzisiaj w pracy kierownik - ale to już zupełnie inna historia :evil:

Ogólnie nie jest tak źle, ale jak ktoś nanosi poprawki do czegoś co już przedtem dwa razy poprawiał, to może wyprowadzić człowieka z równowagi :(

Na szczęscie nie widuję go codziennie....i nie współpracujemy codziennie :roll:

Ja już odpadam, DOBRANOC i miłych snów życzę :D