efilo 16.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 niestety z netu tylko. dzisiaj wypatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jaka szkoda, że tylko w internecie Ale zanim nadejdzie czas zakupów to może gdzieś na żywo zobaczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Amtla kobieto! czy Ty nie przesadzasz? Sama to wszystko? Czy te Twoje chłopaki sumienia nie mają? Ja wiem,ze budowa cieszy, ale zeby aż tak.... Szanuj się kobietko. Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.11.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Bogusiu, jak byś chciała wiedzieć, to ja dzisiaj jeszcze wredniejsza byłam - zaciągnęłam do pracy mamę Ale ona bardzo chętna była Sama bym nie dała rady. Syn w szkole praktycznie do zmroku, MM wyjechał służbowo. A w soboty to u nas ciągle pada Ale wezmę sobie do serca Twoje słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Bogusiu, jak byś chciała wiedzieć, to ja dzisiaj jeszcze wredniejsza byłam - zaciągnęłam do pracy mamę Ale ona bardzo chętna była Sama bym nie dała rady. Syn w szkole praktycznie do zmroku, MM wyjechał służbowo. A w soboty to u nas ciągle pada Ale wezmę sobie do serca Twoje słowa.... Szacunek dla mamusi Pogodą się nie zasłaniaj . A rady głęboko do serca weż Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Amtla, w taką pogodę porządki? Takie porządki?! Mogłabym się zarazić od Ciebie , ale chyba w ten ziąb nie potrafię nawet logicznie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.11.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 TomKa, tak się zbierałam już od przyjadu do tych porządków. Najpierw miała być sobota. Ale padało i moi murarze działali.... A dzisiaj słoneczko tak mnie prosiło: pojedź , popracuj, będziesz nagrodzona I dostałam nagrodę: ręce mi się wydłużyły A ziąb u nas nie był silny....szczególnie jak się czlowiek cały czas rusza. A co do porządków, to ja od Ciebie się zaraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Gratuluję Amtlo porządków . Sama również sprzątałam po cieślach , moi rozwalali się po całym placu. Całe lato wieczorami urządzaliśmy rodzinne ogniska wykorzystując resztki z więźby. Udał ci się urlop, warto było poczekać . Będziesz miała co wspominać Super widoczki , ciepełko i relaks - co więcej potrzeba. Ten drugi świat poza strefą turystyczną robi wrażenie , szczególnie wycieczki pod nadzorem i żołnierze z karabinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 nie było mnie kilka dni, a tu same dobre wieści bardzo się cieszę, naprawdę zwłaszcza z tego ukończonego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 zwłaszcza z tego ukończonego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 moi rozwalali się po całym placu Moi nie rozwalali na początku, bo na coś liczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Amtla bardzo elegancki domek . W moim ulubionym typie prostej bryły. Bardzo mi się podoba. A co do porządków - ja za kożdym razem, gdy wysyłam w świat kontener, nie mogę uwierzyć, że tyle smieci produkuje ta budowa . A drewno to oczywiście były najmniej szkodliwe elementy. Najwięcej styropianu, folii, dziwnych pianek... Nawet kalosze (nie moje). W tej kwestii zawsze jestem zadziwona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 U mnie obecne ekipy nie mają na co liczyć Ze zdziwieniem obserwuję natychmiastową poprawę jakości Czemu ja od początku taka mądra nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 W moim ulubionym typie prostej bryły. Bardzo mi się podoba. Nawet kalosze (nie moje). W tej kwestii zawsze jestem zadziwona... Zakrzewianko, domek to kompromis marzeń, gustów i warunków zabudowy. A że działak wąska, więc dużego wyboru nie miałam Ja wyrzuciłam już trzy pary butów (oczywiście nie moich), dwie koszule, kurtkę (zniszczoną szalenie) i niezliczoną ilość rękawiczek....- to z serii dziwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 U mnie obecne ekipy nie mają na co liczyć Podejrzewam, że wikt i opierunek im fundujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Zaiste Naczelnemu się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jezuuuuu Amtla . Majstrowi to chyba się coś w łowie pomięszało .Od alkoholu-oczywiście. Dzisiaj czwartek, a on już wie że do soboty z alkomatem będzie chodził Boże jak to dobrze,ze mnie takie stresy ominęły . Ale trzymaj siię mocno, nie daj się wyprowadzić z nerw Słów na takie coś brakuje.... Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ale trzymaj siię mocno, nie daj się wyprowadzić z nerw Mnie już takie sprawy nie biorą Po prostu samo życie. A jak jeszcze z trzy razy powtórzył: eeeeeeeeeee, bo pani jest w porządku, to wiedziałam jaką ma dawkę alkoholu Bardziej wnerwił mnie dzisiaj w pracy kierownik - ale to już zupełnie inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jeszcze kierownik do tego .Dobrze ,ze zbliża się weekend- na ten czas zejdzie Ci z oczu . Ja mam ten komfort,że jestem sobie szefem, i mnie mogą wnerwić pracownice-ale są ok, oraz pacjenci. Pozrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ogólnie nie jest tak źle, ale jak ktoś nanosi poprawki do czegoś co już przedtem dwa razy poprawiał, to może wyprowadzić człowieka z równowagi Na szczęscie nie widuję go codziennie....i nie współpracujemy codziennie Ja już odpadam, DOBRANOC i miłych snów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts