rogbog 20.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dobranochttp://images26.fotosik.pl/194/9909b260600aee81.gifhttp://images23.fotosik.pl/193/06564e65763fdd38.gif Bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Się majster popisał Ale z drugiej strony : nawalony a nie zapomniał zadzwonić Dobry chłop POrządki niezłe ... ja oddałam dekarzom te resztki - nie chciałam mieć rąk do ziemi - ale ja leniowa jestem Bardoz jesteś dzielna. A podoga barowa ... a jutro śnieg ...do bani - chociaż lubię zimę, tylko wolałabym już mieć ciepło w domu. Mam nadzieję, że zdążę przed mrozem ( zanim mi wysadzi podłogówkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.11.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ech... my po naszej ekipie wyrzuciliśmy dwa sześciotonowe pojemniki. jeden gruzu, jeden śmieci. a mieli po sobie sprzątać. sprzątanie polegało na zasypaniu śmieci drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.11.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A u nas, ja najwięcej nasprzatałam się przy stefankowym etapie wykańczania. Wcześniej, murarze, dekarze to myśle bałaganili w granicach normy .Tu sprzątał mój mąż .Odpadków bloczków i dachówki było naporawdę mniej niż się spodziewałam. A przy wykonczeniówce-porozwalane kartony, rozwleczone farby.Do tego -przy montażu klamek "zabrakło"śrubek.Co było narzekania-ci sprzedawcy, wyciagają z opakowań itd.Zaczęło się kombinowanie ze śrubkami.Jak zmieniliśmy 'wykończeniowca" znalazły się (i to w dużej ilosci ) śrubki. Inny przykład- proszę dokupić farbę bo zabraknie...lecę ,kupuję, kolor nietypowy i....oczywiście całe opakowanie zostało, na zwrot za późno. Tu już wymierna strata finansowa . Aż boję się myśleć co by było,gdyby mój mąż nie był codziennie na budowie... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Bardoz jesteś dzielna. Iiiiiiiiiii, ja tylko tak wygladam A podoga barowa ... a jutro śnieg ...do bani - chociaż lubię zimę, tylko wolałabym już mieć ciepło w domu. Mam nadzieję, że zdążę przed mrozem ( zanim mi wysadzi podłogówkę ) I zgodnie z nazwa postąpił widać mój majster... A te minimalne minusy temperaturowe, to chyba wewnątrz zamkniętego domku nie są groźne. Neferciu, a Ty palisz w kominku? A takie myśli o podłogówce - fe, fe wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 sprzątanie polegało na zasypaniu śmieci drewnem a u mnie drewna śmieciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Aż boję się myśleć co by było,gdyby mój mąż nie był codziennie na budowie... Pozdr zawsze mówię, że pańskie oko.... To wszystko o czym piszesz, jeszcze przede mną....Teraz chyba zrobię się groźna Bo ja sprzątaczka czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 trzeba się na początku od razu umówić na sprzątanko a potem tylko tego wymagać - kasa będzie jak będzie czysto i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A te minimalne minusy temperaturowe, to chyba wewnątrz zamkniętego domku nie są groźne. Neferciu, a Ty palisz w kominku? A takie myśli o podłogówce - fe, fe wyrzucić Palę w kominku jak tam jestem - żeby mi tyłek nie marzł Ale rzeczywiście- jeśli podłogówke masz napełnioną wodą i przyjdzie ostry mróż to może walnąć... ALe przy przymrozkach nic się nie stanie. P.S. ja wywaliłam 10 kontenerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 sprzątanie polegało na zasypaniu śmieci drewnem a u mnie drewna śmieciami i to niezłe, i to niezłe normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.11.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Amtla - majster czuje przed tobą respekt . Swoją drogą uczciwy chłopina ,że zadzwonił . Moja pierwsza ekipa przy podobnej pogodzie już od południa wylegiwała się w fotelach w garażu a na mój widok pytała " o co biega ?". Będzie dobrze Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 wylegiwała się w fotelach w garażu A kto im te fotele do garażu wstawił ? U mnie ani foteli ani krzesaeł niet Będzie dobrze Amtla Musi, musi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.11.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Oczywiście ,że ja głupia osobiście zostawiłam foteliki po jakimś pikniku ale gdzieżbym przewidziała ,że się paniska rozłożą Przy okazji dla rozrywki urządzali sobie zawody w rzutach w dal butelkami - co nieco później odkryliśmy . Dzisiaj już mogę się z tego śmiać, Śnieg pada , będzie ładny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.11.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Faktycznie przymroziło dzisiaj Miał rację majster, że robić nie będzie U nas tylko cienka warstewka śniegu leży, za to na ulicach ślisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Moim "majstrom" -pogoda nie straszna http://images49.fotosik.pl/33/1488833f24af5854med.jpg -pracują na dworze .Zdjęcie z rana, a teraz biało i świeci piękne słońce Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.11.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 O, to słonka zazdroszczę...U nas szare niebo od rana, ale robi się coraz bielej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a u nas coraz szarzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Śnieg się topi ? U nas pada od rana - taki maluteńki, drobniuteńki. A niebo szare, że ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Śnieg się topi ? U nas pada od rana - taki maluteńki, drobniuteńki. A niebo szare, że ech.... A u mnie jest pieknie - zupełnie bialutko - aż chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 u nas też zaczął pruszyć - szlag mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts