Amtla 28.11.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Żelko u mnie chyba jakaś eklektyka będzie - takie połączenie... Bardzo podobają mi się nowoczesne wnętrza, ale na dłuższą metę żle się w nich czuję. Na codzień klasyka jest dla mnie idealna...Jednak wychodzę z założenia: nigdy nie mów nigdy....Mam kilka szpargałów które ze sobą zabiorę, bo bez nich życia nie widzę... Bardzo męczy mnie wizja kuchni...Salooooooooon raczej w Twoim stylu Pozdrówka dla Was Jak noga Stefka? Ucałuj go i uściskaj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 to mi podobne duszki jestesmy Dzieki, Stefek jakos sie trzyma, chodzi juz troche sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.11.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 to mi podobne duszki jestesmy A to po hafcikach chyba już wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nooo, ale sie upelniam tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 I jakoś gości nie widać... ja się pojawiam co chwilę.. jak tylko dzieć jeden z drugim pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 to mi podobne duszki jestesmy Dzieki, Stefek jakos sie trzyma, chodzi juz troche sam... a to dobre wiadomości trzymam kciuki już od dawna za niego, w sumie to od czasów akcji na jego rzecz, na którą sie nie zdążyłam załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 29.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Mniam ,ciemne piwko , dziękuję bardzo wczoraj nie zdążyłam to dzisiaj się poczęstuję A co do kominków - to może stoją w progu, żeby dekarze nie przeoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 to mi podobne duszki jestesmy Dzieki, Stefek jakos sie trzyma, chodzi juz troche sam... a to dobre wiadomości trzymam kciuki już od dawna za niego, w sumie to od czasów akcji na jego rzecz, na którą sie nie zdążyłam załapać Dzieki serdeczne, przydadza sie nam kciuki oj przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.11.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 dziękuję bardzo wczoraj nie zdążyłam to dzisiaj się poczęstuję A ja znowu wczoraj nie zdążyłam, bo na andrzejkach zabawiałam Jakaś mijanka nam się trafia A kominki w progu nie stoją, bo to byłaby gratka dla złodziejstwa Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.11.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ja się pojawiam co chwilę.. jak tylko dzieć jeden z drugim pozwoli... Czyli coś specjalnego, dla zaglądającego http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/letnieciasta_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Czyli dla mnie - mniaaaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ooooooooooo, kogo moje oczy Ale się cieszę, że zajrzałaś O tej godzinie do tego ciacha musi być jeszcze coś: http://todaysseniorsnetwork.com/Wine%20Red%202%20glasses.jpg Dla mnie drugi kieliszek, bo już nie lubię moich murarzy....i dekarzy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Coś ogromniaste wyszły....może i dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Amtlo a Ciebie Mikolaj porwal, ze Cie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Zeljko droga, tak prawie trafiłaś w sedno sprawy....Zwaliło się na mnie wszystko co mogło Nawał pracy zawodowej, przeziębiony albo alergiczny młody, babcia u lekarzy, odbiór pozostałych dachówek....i do tego fochy mm Nawet na sms-a nie miałam kiedy odpowiedzieć Sprawiłaś mi kochana przeogromną niespodziankę Dziękuję Ci ślicznie Słoneczko, Duszku....Wszystko będzie pasować Po tym dzisiejszym dniu...to jak uśmiech losu...właśnie się popłakałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Amtluś nie smutkaj się... ani się obejrzysz wszystko się poukłada. no i będzie już wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No widzis jak wiedzialam kiedy przeslac!!! Ciesze sie, ze troche radosci Ci sprawilam, zasluzylas to u nas, wiesz dobrze o tym Sciskam Cie mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 no i będzie już wiosna Zawsze to sobie powtarzam Dzęki efilko za wsparcie... a nikomu nie życzę moich dzisiejszych emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Zeljko droga, tak prawie trafiłaś w sedno sprawy....Zwaliło się na mnie wszystko co mogło Nawał pracy zawodowej, przeziębiony albo alergiczny młody, babcia u lekarzy, odbiór pozostałych dachówek....i do tego fochy mm Nawet na sms-a nie miałam kiedy odpowiedzieć Sprawiłaś mi kochana przeogromną niespodziankę Dziękuję Ci ślicznie Słoneczko, Duszku....Wszystko będzie pasować Po tym dzisiejszym dniu...to jak uśmiech losu...właśnie się popłakałam.... Ani mi sie waż fluchtać :) To wszystko nic - poradzisz sobie i już. Więc proszę natychmiast zewrzeć zwieracze i od jutra - do boju. Dziś już tylko wolno odpoczywać Będzie dobrze Amtluś - ja miałam dziś podobnie ,pojechałam na budowę - gdzie zrobiło mi się lepiej i Rasia wpadła na koniec dnia i mi nastrój definitywnie polepszyła Dlatego ja juz wiem, że i u Ciebie będzie goooooooooooooood :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No widzis jak wiedzialam kiedy przeslac!!! Wiedziałaś, wiedziałaś.... troche radosci Ci sprawilam, jakie trochę? OGROM zasluzylas to u nas, wiesz dobrze o tym NICZYM NIE ZASŁUŻYŁAM i nigdy proszę nie czuj się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts