Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Żelko :D u mnie chyba jakaś eklektyka będzie - takie połączenie...

Bardzo podobają mi się nowoczesne wnętrza, ale na dłuższą metę żle się w nich czuję. Na codzień klasyka jest dla mnie idealna...Jednak wychodzę z założenia: nigdy nie mów nigdy....Mam kilka szpargałów :wink: które ze sobą zabiorę, bo bez nich życia nie widzę... :roll: Bardzo męczy mnie wizja kuchni...Salooooooooon raczej w Twoim stylu :D

Pozdrówka dla Was :D Jak noga Stefka? Ucałuj go i uściskaj proszę :lol:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to mi podobne duszki jestesmy :D

Dzieki, Stefek jakos sie trzyma, chodzi juz troche sam... :p

a to dobre wiadomości :p

trzymam kciuki już od dawna za niego, w sumie to od czasów akcji na jego rzecz, na którą sie nie zdążyłam załapać :roll:

Dzieki serdeczne, przydadza sie nam kciuki oj przydadza. :p

Ooooooooooo, kogo moje oczy :o :o :o

Ale się cieszę, że zajrzałaś :D :D

O tej godzinie do tego ciacha musi być jeszcze coś:

http://todaysseniorsnetwork.com/Wine%20Red%202%20glasses.jpg

Dla mnie drugi kieliszek, bo już nie lubię moich murarzy....i dekarzy też :wink:

Zeljko droga,

tak prawie trafiłaś w sedno sprawy....Zwaliło się na mnie wszystko co mogło :( Nawał pracy zawodowej, przeziębiony albo alergiczny młody, babcia u lekarzy, odbiór pozostałych dachówek....i do tego fochy mm :roll:

Nawet na sms-a nie miałam kiedy odpowiedzieć :oops:

Sprawiłaś mi kochana przeogromną niespodziankę :D :D :D Dziękuję Ci ślicznie Słoneczko, Duszku....Wszystko będzie pasować :lol:

Po tym dzisiejszym dniu...to jak uśmiech losu...właśnie się popłakałam.... :roll:

Zeljko droga,

tak prawie trafiłaś w sedno sprawy....Zwaliło się na mnie wszystko co mogło :( Nawał pracy zawodowej, przeziębiony albo alergiczny młody, babcia u lekarzy, odbiór pozostałych dachówek....i do tego fochy mm :roll:

Nawet na sms-a nie miałam kiedy odpowiedzieć :oops:

Sprawiłaś mi kochana przeogromną niespodziankę :D :D :D Dziękuję Ci ślicznie Słoneczko, Duszku....Wszystko będzie pasować :lol:

Po tym dzisiejszym dniu...to jak uśmiech losu...właśnie się popłakałam.... :roll:

Ani mi sie waż fluchtać :):)

To wszystko nic - poradzisz sobie i już. Więc proszę natychmiast zewrzeć zwieracze i od jutra - do boju. Dziś już tylko wolno odpoczywać :)

Będzie dobrze Amtluś - ja miałam dziś podobnie ,pojechałam na budowę - gdzie zrobiło mi się lepiej i Rasia wpadła na koniec dnia i mi nastrój definitywnie polepszyła :)

Dlatego ja juz wiem, że i u Ciebie będzie goooooooooooooood :):)