Amtla 09.12.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 natychmiast zewrzeć zwieracze i od jutra - do boju Tak jest szefie...zwieracze zwarte.... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A mi sie wzielo i pomylilo i przypadkiem podczytalam myslalam , ze w Zeljkowe koment wdeplam za Neferka . No i co tu widze Prosze sie nie mazac , bo postrasze Ostatnio mi sie tak kolega zamazal to powiedzialam , ze ma do mnie przyjechac , ze na spacer go wyprowadze z psami dam pobiegac za sarnami i powachac krowie kupska .Odrazu pomoglo Jeszcze cos powiedzialam co moze porobic ale juz nie napisze , bo jakos tak wstyd , tu tle porzadnych osobistosci zaglada pewnie Glowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Miło mi rrmi że zajrzałaś, chociaż przypadkiem Ja generalnie nie z tych co się tak mazają, ale skoro mnie Zeljka do tablicy wywołała, to kłamać nie będę Myślę, że metoda "powąchac krowie kupska" szczególnie stawia na nogi A tak wogóle to nie ma się czym krępować, bo wszystkie porządne osobistości też lubią rózne porady poczytać Pozdr i dziękulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 zaglądam, jakby co tylko czasu brak na zagłębianie w temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Amtluś - zawsze może być gorzej - to dla CIebie ku pokrzepieniu serca : z cyklu "Rysujki" http://images46.fotosik.pl/39/ab70e44a5fa48b23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 zaglądam, jakby co tylko czasu brak na zagłębianie w temat Aaaaaaaaa, widzę że my u siebie nawzajem w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Amtluś - zawsze może być gorzej - to dla CIebie ku pokrzepieniu serca : z cyklu "Rysujki" http://images46.fotosik.pl/39/ab70e44a5fa48b23.jpg Takiej wersji nie znałam Ech, pocieszycielko strapionych...jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.12.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Zeljko droga, tak prawie trafiłaś w sedno sprawy....Zwaliło się na mnie wszystko co mogło Nawał pracy zawodowej, przeziębiony albo alergiczny młody, babcia u lekarzy, odbiór pozostałych dachówek....i do tego fochy mm Nawet na sms-a nie miałam kiedy odpowiedzieć Sprawiłaś mi kochana przeogromną niespodziankę Dziękuję Ci ślicznie Słoneczko, Duszku....Wszystko będzie pasować Po tym dzisiejszym dniu...to jak uśmiech losu...właśnie się popłakałam.... wiesz, że tutaj się o każdym pamięta i jak tylko czas pozwoli... jutro będzie lepiej, pamiętaj, że po każdym upadku się wstaje a po każdej nocy przychodzi dzień głowa do góry, smutki nikogo nie omijają, ale trzeba się trzymać. Ty twarda baba jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Sloneczko zostawiam, niech rozjasni droge i kopnie w doope tych co zyc Ci w spokoju nie dadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Sloneczko zostawiam, niech rozjasni droge i kopnie w doope tych co zyc Ci w spokoju nie dadza... I od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 11.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Amtla czytam i czytam... i niestety, przekonałam się, że takie historie zdarzają się cały czas. I nie pomogą umowy, groźby ani prośby: nikogo przecież siłą do pracy nie przymusimy. Nie przejmuj się tylko, ucha do góry Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 niestety są tacy co to mają w standardzie. mój wykonawca też był full wypas pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Skad ja to znam??? Amlto, nie ma na to rady - znajdziesz kogos innego. malo dzis ludzi slownych..., czasami po prostu nic za to nie moga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nikogo przecież siłą do pracy nie przymusimy. Siłą to może nie , ale pieniędzmi Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 niestety są tacy co to mają w standardzie. mój wykonawca też był full wypas pod tym względem. Pamętam, pamiętam....nie ja pierwsza i nie ostatnia Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 malo dzis ludzi slownych..., czasami po prostu nic za to nie moga... Anioł z Ciebie dziewczyno, nikt inny by tak nie powiedział Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Amtla nie "płakuniaj", idą Święta, a potem ... wiosna będzie i ruszymy z kopyta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wiosna będzie i ruszymy z kopyta ... Jak ja ruszę, to i tak Ciebie nie dogonię Ale co mi tam.... A już dzisiaj nie płakuniam Dzięki i pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dziś nie płaczemy, w weekendy się trzeba bawić, rozterki zostaw do poniedziałku za drzwiami albo wogóle je wyrzuć do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.12.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Amtla ale z Ciebie twarda kobieta,żadnej pracy się nie boisz... dachówki, gąsiory i co tam jeszcze Ty wyprawiasz A do tego umyła okna (ja niby też, ale nie wojowałam z dachówkami ). I jeszcze coś choinkowego...o choinka!! Skąd tyle siły w Tobie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts