Sonika 07.03.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Amtla, nadal trzymam kciuki . Ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Amtla, to może i moje kciuki choć trochę pomogą, będę mocno zaciskać. W kwestii tego, czy ufać ekipie budującej, czy projektantowi. U mnie na etapie więźby dachowej powstał problem techniczny. Robiłam projekt indywidualny, w pracowni, która realizuje wielkie przedsięwzięcia, domki jednorodzinne, to tylko tak przy okazji. No i było ostre starcie fachowca od więźby, który udowadniał projektantowi, że dach się zawali jeśli on zrobi zgodnie z projektem. Dyskusja była długa, bardzo burzliwa, projektant mądrzył się okrutnie prawie obrażając mojego fachowca, że on szkoły pokończył, tytuły zdobył, a tu taki prosty rzemieślnik będzie mu coś udowadniał. Wieczór rozstrzygnięcia nie przyniósł. Następnego dnia zjawił się na budowie projektant, przeprosił fachowca od dachu, przyznał mu rację i postawił butelkę dobrej wódki. Tak więc z racją różnie bywa. Życzę by u Ciebie takich starć nie było. Trzymam Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 07.03.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hej Amtla przyszłam i ja! Podglądałas mnie, ja będę podgladać Ciebie )))) Bardzo fajnie sie zapowiada domek..... Wykonawcy mniej, ale... znajdą się )) Będziesz miała duuużo pokoi. Fajnie rozwiazane. Czemu ja nie mogłam stawiac od nowa No dobra A na projekcie te samochody tak musza dio garażu wjeżdżać? Jedne pod kątem? Chyba nie Twój )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ale nic się nie martw - Ty szukaj, ja będę trzymać kciuki i na pewno się uda . Wziełam sobie to do serca i tak trzymama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Teksty mają niesamowite Ja wolałabym się nie śmiać, ale jak sobie przypominam to też mam uśmiech na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Wybrałam prosty parterowy dom, Też taki chciałam, ale cóż, życie mnie skorygowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Tak więc z racją różnie bywa. Życzę by u Ciebie takich starć nie było. Trzymam Amtla Naczytałam się tych różnych historii, i tak różne w nich bywają zakończenia podczas starć projektant - wykonawca - inwestor. Boję się bardzo ale idę dalej Staram się być mądrzejsza dzięki Waszym wskazówkom i biorę je sobie do serca. Za wszystko Tolu, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Będziesz miała duuużo pokoi. Fajnie rozwiazane. A na projekcie te samochody tak musza dio garażu wjeżdżać? Jedne pod kątem? Chyba nie Twój )) Tak do końca to nie wiem czy będzie dużo pokoi - szczególnie na poddaszu. Ja tego poddasza wogóle " nie czuję" i zdecyduję chyba dopiero jak staną mury. Bardziej optuję za jednym dużym pokojem +łazienka. A garaż to jest chyba na 1,5 samochodu Ja z pewnością będę wjeżdżała pierwsza a potem mój Małż, mistrz samochodowy. Parkowanie to moja słaba strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Wszystkim bardzo dziękuję za kciukaski....do niedzieli ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 I co, i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ale we wtorek następne spotkanie Tamci fajni byli i dobrzy- ale drodzyyyyyyyyyyyyyyyy jak jasna ciasna, nic nie spuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 OK,żebyś wiedziała jakie mam mieszane uczucia. Do końca nie wiem, czy dobrze zrobiłam. Wiem jedynie ile bym przepłaciła. A może czasami warto przepłacać? Już nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 A skąd wiesz, że dobrzy? Byli z polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Będzie dobrze Będzie Pani zadowolona... A dużo więcej chcieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Będzie dobrze Będzie Pani zadowolona... Brzmi bardzo zachęcająco, nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.03.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Będzie dobrze Będzie Pani zadowolona... Brzmi bardzo zachęcająco, nie powiem . Zawsze brzmi zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Z polecenia byli, sprawdzeni. Chcieli 150% w stosunku do poprzednich wycen. I co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.03.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Auuuć To rzeczywiście za dużo chcieli Przegięcie Trza się uczyć murować samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts