Sonika 04.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Cześć Soniko Widzisz u mnie zamieszanie chorobowe.... Chciałam pokazać teraz mój stryszek...ale za nic nie mogę wgrać zdjęcia A jak tam biblioteczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.01.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 O jakim Ty męczeniu mówisz Bo ? Fajnie tak pogadać W nocy wrócił ze Szklarskiej starszy syn. Ma tak przekrwione oczy jak nigdy dotąd nie widziałam. Twierdzi, że się nie przewrócił ani nic mu się innego nie stało. Dopiero w pociągu koledzy to zauważyli... Jak nie urok to przemarsz wojsk No pewnie ,że fajnie pogadać .-tym bardziej ,że od jutra szara rzeczywistość - powrót do pracy A jak tam Twoje zdrówko dzisiaj? A syn-pewnie załapał jakąś infekcję.Pewnie bedzie musiał udać się do doktora U mnie na szczęscie wsie zdrowe , córki już wyjechane, uczą się -zbliża sie sesja. A my "starsze" też ok .Czego i Wam życzę wszystkim Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A syn-pewnie załapał jakąś infekcję.Pewnie bedzie musiał udać się do doktora To mi bardziej na popękane naczyńka wygląda albo jakiś wylew....Ale ja nie doktór Tak, córcie wkrótce zakuwanko czeka...Do sesji tylko chwilka. I tak podziwiać, że tak sobie radzą daleko od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Biblioteczka stoi i ma się dobrze. A dlaczego nie możesz wgrać zdjęć, chętnie bym pooglądała. Te czerwone oczy to może od wiatru? A jak Ty się masz, już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja właściwie lepiej...Katar to wiadomo kiedy przejdzie, ale kaszel się uspokaja...głowa nie boli... Zdjęcia wogóle nie wchodzą na ImageShack, bo ja z tego programu korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ch...ra, oblałam się mlekiem z góry na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 To bym się zdziwiła, jakbyś napisała z dołu do góry To teraz pranko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 striptease Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Faktycznie najpierw rozbieranko.... Uświadomiłam sobie, że dawno mleka nie połam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Już po . A ja strasznie dużo, chyba jest ze mną coś nie tak . ImageShacka nie umiem obsługiwać, popróbuj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja strasznie dużo, chyba jest ze mną coś nie tak To raczej ze mną jest coś nie tak mleko zdrowe jest...podobno, chociaż ostatnio oglądałam program, wktórym udawadniani, że wapno z mleka jest najtrudniej przyswajalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A próbuję cały czas...ze zdjęciami oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A może lepiej będzie z Fotosika? Ja przerobiłam już różne i Fotosik najbardziej mi leży . Taki prosty w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Próbuj, a ja idę pooglądać swoje - może coś wgram, ale czego bym nie wgrała to i tak już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Moze zapomnialas zmniejszyc zdjecia Wieczorek dobry A co ma byc na zdjeciach ? Umieram z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A może lepiej będzie z Fotosika? Ja przerobiłam już różne i Fotosik najbardziej mi leży . Taki prosty w obsłudze Może się przerzucę...spróbuję po 20stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Moze zapomnialas zmniejszyc zdjecia Umieram z ciekawosci To tylko strych...nie ma potrzeby umierania Zmniejszyć ? Czyli wrzucić odpowiedni rozmiar z wykazu ? Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Oooo rrmisia przyszła , ma być strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Zmniejszyć ? Czyli wrzucić odpowiedni rozmiar z wykazu ? A co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts