Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtlowczoraj dostalam kartki od Ciebie. Poczta sie nie spieszyla, od 17.12. do 6.1. :o Pieszo by czlowiek predzej doszedl.. ale to nic, strasznie sie ucieszylam i juz kartki sobie stoja na kominku z reszta kartek Swiatecznych. :D A mis dla Stefka jest przesliczny. Dziekujemy i buziaki. :D

I sie dziwja, ze ludzie wola maile pisac. Choc ja mam sentyment wlasnie do kartek. :p

A dzieki, Stefek lepiej. Wstaje juz sam, chodzi dobrze w tym stabilizatorze jeszcze. Jak chce to pocwiczy, pokreci rowerek, a tak to pogodny jak zawsze.

WItaj Amtluś w nowym roku. Zapomniałaś o mnie i w ogóle do mnie nie zagladasz :(

i vice versa :oops:

Witaj efilko w Nowym Roku :D :D :D

To tak do końca nie jest, że nie zaglądam, ale za Wami nie mogę nadążyć :oops: :oops: Tyle pomysłów, tyle propozycji...

Dlatego też się nie odzywam, że jakieś wredne choróbsko nas nie opuszcza i przerzuca się z jednego na drugiego i tak w kółko....

Amtla, zdrówka życzę, a wiem jak to jest przy chorych zatokach, przez wiele lat miałam przewlekłe, nawracające.

Jak byłam w ciąży, to było najgorzej, bo w tamtych czasach wybór antybiotyków nie wielki, prawie wszystkie zakazane do przyjmowania kobietom w pierwszych miesiącach, horror i ból.

Zdrowiej szybciutko.

Masz rację Aniu, ale powoli mam dosyć :-? Od 18 grudnia ciągle walczę z choróbskami domowników, aż mnie w końcu samą dopadło...

byle do wiosny :wink:

:lol: :lol:

nie martw się, tydzień przeleci i będzie dobrze, choróbska pójdą w niepamięć :wink:

ja za to czekam kiedy moje małe będa mieć szkarlatynkę..

bo zaraziły się napewno :roll: