Amtla 07.01.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witaj Aniu Tak już z tymi dzieciami bywa, że na nic nam nie pozwalają A co z oknami? Ano jakiś mężczyzna potrzebny od zaraz, i to nie jakiś tylko robotny. Nową folię muszę kupić i....pewnie powoli okna zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Amtlowczoraj dostalam kartki od Ciebie. Poczta sie nie spieszyla, od 17.12. do 6.1. Pieszo by czlowiek predzej doszedl.. ale to nic, strasznie sie ucieszylam i juz kartki sobie stoja na kominku z reszta kartek Swiatecznych. A mis dla Stefka jest przesliczny. Dziekujemy i buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.01.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Zeljko, to prawdziwą noworoczną niespodziankę poczta sprawiła To już śledzie po obiedzie. Czyli teraz zapamiętać należy o miesięcznym wyprzedzeniu A jak tam u Was w nowym roku ? Jak Stefka kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 I sie dziwja, ze ludzie wola maile pisac. Choc ja mam sentyment wlasnie do kartek. A dzieki, Stefek lepiej. Wstaje juz sam, chodzi dobrze w tym stabilizatorze jeszcze. Jak chce to pocwiczy, pokreci rowerek, a tak to pogodny jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 WItaj Amtluś w nowym roku. Zapomniałaś o mnie i w ogóle do mnie nie zagladasz i vice versa stryszek super - u nas nie będzie szansy stanąć niestety o kolejkach to już w ogóle nie ma mowy - będzie tylko rekuperator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.01.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 WItaj Amtluś w nowym roku. Zapomniałaś o mnie i w ogóle do mnie nie zagladasz i vice versa Witaj efilko w Nowym Roku To tak do końca nie jest, że nie zaglądam, ale za Wami nie mogę nadążyć Tyle pomysłów, tyle propozycji... Dlatego też się nie odzywam, że jakieś wredne choróbsko nas nie opuszcza i przerzuca się z jednego na drugiego i tak w kółko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 chociaż byś dzień dobry powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.01.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 chociaż byś dzień dobry powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 o kolejkach to już w ogóle nie ma mowy - będzie tylko rekuperator a boczkiem, tak jak u mnie????? rekupertor idzie po środku a po bokach sporo miejsca! Witajcie kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.01.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witajcie kobitki Witaj mamuśka Bardzo ładnie aka wykańczasz domek....Jak to dobrze być na takim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kurcze jeszcze trochę przede mną dom jak dom ,ale ogród to pewnie z 3 lata będę "budować" jeszcze trochę Amtla i będzisz na tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.01.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jeszcze trochę Amtla i będzisz na tym samym A to ładnie się tak nabijać od nowego roku ? Z ogrodem możesz walczyć długo...przecież nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hehe domek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jeszcze trochę Amtla i będzisz na tym samym A to ładnie się tak nabijać od nowego roku ? no przeca nie bede Cie straszyć, że jeszcze kupa roboty przed Tobą, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ano, kupa roboty przede mną aja chorowita w tym roku Leczę i leczę, teraz na zatoki mi padło...i ani z chałupy wyjść nie mogę A już chciałam okna zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 okienka poczekają, dbaj o zdrówko bo ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Masz rację Aniu, ale powoli mam dosyć Od 18 grudnia ciągle walczę z choróbskami domowników, aż mnie w końcu samą dopadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Amtla, życzę zdrówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Amtla, zdrówka życzę, a wiem jak to jest przy chorych zatokach, przez wiele lat miałam przewlekłe, nawracające.Jak byłam w ciąży, to było najgorzej, bo w tamtych czasach wybór antybiotyków nie wielki, prawie wszystkie zakazane do przyjmowania kobietom w pierwszych miesiącach, horror i ból.Zdrowiej szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Masz rację Aniu, ale powoli mam dosyć Od 18 grudnia ciągle walczę z choróbskami domowników, aż mnie w końcu samą dopadło... byle do wiosny nie martw się, tydzień przeleci i będzie dobrze, choróbska pójdą w niepamięć ja za to czekam kiedy moje małe będa mieć szkarlatynkę.. bo zaraziły się napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts