Nefer 12.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Amtluś - zdrówka życzę Dario - na szczęście szkarlatyna przechodzi równie szybko jak się ją łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Neferciu.. Ty wszystko wiesz Uwielbiam Cię za to Twoje fachowe ale i optymistyczne podejście do życia Oby przeszło szybko Tylko nie wiem kiedy się zacznie, najgorsze to czekanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Amtluś-zdróweńka!!!! już widzę jak Cie nosi, ze nie możesz zamówić tych okien ale zdrowie najważniejsze!!!!!! Aniu-oby szybko przyszła i abyści jak najszybciej zapomniały o niej !!!! a ja od kilku dni walcze z moim najmłodszym! krtań się u niego odezwała a u mnie przeziębienie z katarzyskiem..no ,ale jak sie lecze bez lekarstw to trochę to potrwa buziaki kochani...miłego dnia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Amtla, zdrówka życzę, bo w tamtych czasach wybór antybiotyków niewielki Dziękuję toluś Jak to dobrze, że tamte czasy minęły i mam nadzieję, że nie wrócą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ja za to czekam kiedy moje małe będa mieć szkarlatynkę.. bo zaraziły się napewno Szkarlatyna....u mojego młodego najpierw rozpoznano anginę, a dopiero po tygodniu szkarlatynę....też mnie Nefercia ratowała radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Amtluś - zdrówka życzę Jak Ty życzysz, to musi być skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a ja od kilku dni walcze z moim najmłodszym! krtań się u niego odezwała a u mnie przeziębienie z katarzyskiem..no ,ale jak sie lecze bez lekarstw to trochę to potrwa buziaki kochani...miłego dnia!!!!! aka podejdź do tego swojego leczenia poważniej, bo teraz tak paskudne wirusy krążą, że nic samo nie przechodzi A najmłodszemu dużo, dużo zdrówka życzę i żeby jak najszybciej się skończyło... I miłego dnia także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Amtla, życzę zdrówka.... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jak tam zdrówko?? U nas jeszcze cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że nie cisz przed burzą A ja Aniu walczę przymuliło mnie ostro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 trzymam kciuki za zdrówko, bo ja sie też juz tych okienek Twoich doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ło matko, a co ja mam powiedzieć ????????? Widzę, że literki w tekście łykam I wogóle jestem cała bllleeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Amtla, do łóżka.....kurować się, cobys nie była blleeeeeee....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja też tak rozkazuję!!! Do łóżka!! Mój net się chyba zbiesił, bo nie dostaję powiadomień i taaaakie tyły w czytaniu mam . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wasiek, rogbog, zanim powiedziałyście już Was posłuchałam...dlatego dopiero dzisiaj się odzywam. Wieczorkiem to czuję się jeszcze lepiej, ale przed południem Chociaż globalnie jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No to dobrze ,że jest lepiej. A swoją drogą, to przy takiej pogodzie (u nas przynajmniej dzisiaj zima jak się patrzy) to i bez choroby ciągnie do łóżeczka . Zdróweczka nadal dużo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zdróweńka kochana kuruj się no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Amtlo, to wciaz te zatoki? My kiedys nic nie pomagalo, dugo sie meczylam, nie moglam przez nos oddychac a kataru juz nie mialam, dopiero Flixonase pomoglo. No ale jak tego nie uzywam, to zatoki powracaja Kuruj sie i trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Amtla, dobrze, że słuchasz starszych.... Mój mąż, też mnie posłuchał ( chociaz jestem młodsza... ) i dzisiaj znowu leży w łóżku....chory mój bidulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 rogbog, efilo, Zeljka, wasiek Dzięki, że dp mnie chorowitej zaglądacie Kuruję się i za życzenia zdrówka dziękuję.... Wieczorem to energia mnie rozsadza, a rano czuje się fatalnie. Ale poprawę widać i tak liczę, że do poniedziałku musi być ok....gdyby tylko nie te przedpołudnia. Lekarstwa zapisane łykam i czekam kiedy na 100% zaskutkują... Teraz jeszcze moja mama złapała bakteryjne zapalenie spojówek Ludzie jak się ten rok zaczął Już nie piszę nic więcej... Pozdrawiam wszystkie kochane Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts