Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Amtlo, to wciaz te zatoki? My kiedys nic nie pomagalo, dugo sie meczylam, nie moglam przez nos oddychac a kataru juz nie mialam, dopiero Flixonase pomoglo.

No ale jak tego nie uzywam, to zatoki powracaja :-?

Kuruj sie i trzymaj. :p

Zeljko,

niestety to wciąż te zatoki...

A Flixonase to mój Młody ma na swoją alergię zapisywane.

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtlo zatoki to truda sprawa, ja wlacze juz od paru lat i nic. Mialam pare dni spokoj i dzis znowu ledwo zyje. Ja juz nie wiem, a moja watroba nie powinna dostawac tyle lekow. Ale jak nie wezme czegos to umieram na bol glowy.

U mnie tez rok zaczal sie.., no moglo by byc lepiej. :roll:

Musimy wytrzymac, nie ma innego wyjscia. Najgorzej, ze ja nie mam sie jak do lekarza wybrac. Maz stale w pracy, a nie mam z kim Stefka zostawic. Czemu to ja zawsze musze byc zwalona z nog aby dla mnie znalazl sie czas. :-? Bo durna nie umiem inaczej. :-?

Ale marudze dzis. :lol:

Biedne Wy dziewczyny z tymi zatokami jesteście :-?

Nasze mamy pewnie by powiedziały-trzeba było czapki za młodu nosić :lol: :lol: !!!.

Był czas ,że ja z tym miałam spore kłopoty, ale jakoś odpukać....

Ja dobrze "idę" na ibuprom zatoki :roll: .

Może jakieś inhalacje?Nawet ze zwykłej soli...

Kurujcie się kobitki,żal mi Was że tak ciepricie :(

Pozr

moja watroba nie powinna dostawac tyle lekow. Ale jak nie wezme czegos to umieram na bol glowy.

Ale marudze dzis. :lol:

A marudź sobie kochana ile wlezie, bo bardzo urokliwie to robisz :D A jakby miało to jeszcze Tobie pomóc, to rób jak najczęściej :roll:

Chore zatoki, to mam w zasadzie pierwszy raz w życiu - przynajmniej świadomie. Nie rozpoznawałam symptomów i dlatego pierwszy tydzień leczyłam przeziębienie....Za to teraz już są leczone właściwie :D

Zeljko, bidulka Ty jesteś jeszcze z tą wątrobą. Moja mama ma podobne problemy, stąd wiem co przechodzisz. I faktycznie, nie wiadomo co gorsze: zatoki czy wątroba.

Szkoda tylko, że nie możesz Stefka z kimś zostawić aby pójść do lekarza :-?

Pozdrawiam Cię serdecznie

Nasze mamy pewnie by powiedziały-trzeba było czapki za młodu nosić :lol: :lol: !!!.

Żeby było śmieszniej, to ja w dzieciństwie na czapeczkę jeszcze kapturek zakładałam :D a teraz to też nie należę do tych co bez czapki chadzają jak zimno....

dobry argument dla wszystkich babciów :lol: ...

do tej pory często się słyszy, że jak głowa bez czapki to choroby potem będą :roll:

Bo,

mnie to już się tak ciąąąąąąąąąąąąąąąąąągnie jak flaki z olejem....Już chciałabym wyjść, coś robić, działać 8) A tu nie to zdróko, nie ta pogoda...deszcz pada od początku tygodnia i do tego taka zgnilizna w powietrzu...ale teraz to już wszędzie.

No, można mieć dosyć :x .

Powietrze to tak jakoś jesienią jedzie :o -przynajmniej u mnie na wsi :-? .

Dlatego ja zaraz po pracy gnam do domku :lol: .Cieplutko, cichutko i niiiiiiiiccccc mi się nie chce :( :roll: . Jakaś taka leniwa się zrobiłam....

Amtluś trzymaj sie ciepło i pomyśl,że jeszcze chwila :) i wiosna będzie :lol: .

Dobranocka :wink:

Wiesz Bo, ja już faktycznie na wiosnę czekam...Jakaś ta zima dla mnie niełaskawa :roll:

Co prawda znajomi ciągną nas jeszcze w góry zimową porą, ale jakoś za bardzo nam się nie chce....Może jak się z Młodym wyjaśni po badaniach, to będzie więcej zapału. a i ta zima zrobiła się zupełnie niezimowa. Śniegu ani śladu u nas, to może jednak warto w tegóry żeby śnieg zobaczyć....Miotają mną sprzeczne odczucia, ale na dzisiaj temat zawieszamy.

Pozdr