Amtla 15.01.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Amtlo, to wciaz te zatoki? My kiedys nic nie pomagalo, dugo sie meczylam, nie moglam przez nos oddychac a kataru juz nie mialam, dopiero Flixonase pomoglo. No ale jak tego nie uzywam, to zatoki powracaja Kuruj sie i trzymaj. Zeljko, niestety to wciąż te zatoki... A Flixonase to mój Młody ma na swoją alergię zapisywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Buziaczki czwartkowe Amtluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Amtlo zatoki to truda sprawa, ja wlacze juz od paru lat i nic. Mialam pare dni spokoj i dzis znowu ledwo zyje. Ja juz nie wiem, a moja watroba nie powinna dostawac tyle lekow. Ale jak nie wezme czegos to umieram na bol glowy. U mnie tez rok zaczal sie.., no moglo by byc lepiej. Musimy wytrzymac, nie ma innego wyjscia. Najgorzej, ze ja nie mam sie jak do lekarza wybrac. Maz stale w pracy, a nie mam z kim Stefka zostawic. Czemu to ja zawsze musze byc zwalona z nog aby dla mnie znalazl sie czas. Bo durna nie umiem inaczej. Ale marudze dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Biedne Wy dziewczyny z tymi zatokami jesteście Nasze mamy pewnie by powiedziały-trzeba było czapki za młodu nosić !!!. Był czas ,że ja z tym miałam spore kłopoty, ale jakoś odpukać.... Ja dobrze "idę" na ibuprom zatoki . Może jakieś inhalacje?Nawet ze zwykłej soli... Kurujcie się kobitki,żal mi Was że tak ciepricie Pozr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 moja watroba nie powinna dostawac tyle lekow. Ale jak nie wezme czegos to umieram na bol glowy. Ale marudze dzis. A marudź sobie kochana ile wlezie, bo bardzo urokliwie to robisz A jakby miało to jeszcze Tobie pomóc, to rób jak najczęściej Chore zatoki, to mam w zasadzie pierwszy raz w życiu - przynajmniej świadomie. Nie rozpoznawałam symptomów i dlatego pierwszy tydzień leczyłam przeziębienie....Za to teraz już są leczone właściwie Zeljko, bidulka Ty jesteś jeszcze z tą wątrobą. Moja mama ma podobne problemy, stąd wiem co przechodzisz. I faktycznie, nie wiadomo co gorsze: zatoki czy wątroba. Szkoda tylko, że nie możesz Stefka z kimś zostawić aby pójść do lekarza Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nasze mamy pewnie by powiedziały-trzeba było czapki za młodu nosić !!!. Żeby było śmieszniej, to ja w dzieciństwie na czapeczkę jeszcze kapturek zakładałam a teraz to też nie należę do tych co bez czapki chadzają jak zimno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nasze mamy pewnie by powiedziały-trzeba było czapki za młodu nosić !!!. Żeby było śmieszniej, to ja w dzieciństwie na czapeczkę jeszcze kapturek zakładałam a teraz to też nie należę do tych co bez czapki chadzają jak zimno.... dobry argument dla wszystkich babciów ... do tej pory często się słyszy, że jak głowa bez czapki to choroby potem będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 jak głowa bez czapki to choroby potem będą I święte słowa.. A zimową porą, lepiej też wyjść do fryzjera się wystrzegać przy dużych mrozach - bo efekt, może być taki jak u mnie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 cześć Amtluś, jak zdrówko?? Kciuki trzymam cały czas, pomogły choć troszkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 pomogły choć troszkę?? Cześć Aniuchna, pomogły, pomogły...choć nie wiem co bardziej: kciuki czy antybiotyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 antybiotyk dobrze przepisany nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 nie jest zły. tym bardziej jak nic innego nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dobrze, juz za długo chorujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A niech sobie kobieta odpocznie przy okazji . Bo jak wiosna przyjdzie...już niedługo to nie będzie miała czasu chorować. Ale już idzie ku dobremu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ale już idzie ku dobremu? Idzie, idzie....jest lepiej, ale jeszcze nie cudownie. Pozostała jeszcze doba z antybiotykiem...A co potem ? Za to starszego oczka już lepiej zostały tylko małe kropeczki. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No to same dobre wieści(jednak ). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Bo, mnie to już się tak ciąąąąąąąąąąąąąąąąąągnie jak flaki z olejem....Już chciałabym wyjść, coś robić, działać A tu nie to zdróko, nie ta pogoda...deszcz pada od początku tygodnia i do tego taka zgnilizna w powietrzu...ale teraz to już wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No, można mieć dosyć . Powietrze to tak jakoś jesienią jedzie -przynajmniej u mnie na wsi . Dlatego ja zaraz po pracy gnam do domku .Cieplutko, cichutko i niiiiiiiiccccc mi się nie chce . Jakaś taka leniwa się zrobiłam.... Amtluś trzymaj sie ciepło i pomyśl,że jeszcze chwila i wiosna będzie . Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.01.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wiesz Bo, ja już faktycznie na wiosnę czekam...Jakaś ta zima dla mnie niełaskawa Co prawda znajomi ciągną nas jeszcze w góry zimową porą, ale jakoś za bardzo nam się nie chce....Może jak się z Młodym wyjaśni po badaniach, to będzie więcej zapału. a i ta zima zrobiła się zupełnie niezimowa. Śniegu ani śladu u nas, to może jednak warto w tegóry żeby śnieg zobaczyć....Miotają mną sprzeczne odczucia, ale na dzisiaj temat zawieszamy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mnie też by się nie chciało.... Może to już przesilenie wiosenne nas ogarnia Amtlo Może wiosna tuż, tuż...oby!! A co tam z Młodym się dzieje?Coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts