Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jutro mam spotkanie być może z nowym wykonawcą...Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć...

Wychodzi na to, że nie zapeszyłam.....W przyszłym tygodniu ma się zacząć :)

Ale nie chwalić dnia przed zachodem, bo ja taka zakręcona dziś byłam, że projektu nie zabrałam :-?

Sorki, ale jakoś mi zeszło :oops:

widziałem projekt elektryki, na którym były tylko narysowane miejsca gniazdek i opraw oświetleniowych... żenada kompletna

Faktycznie, jest to słaba strona tego projektu. Ale ponieważ u mnie jeszcze elektryki nie ma, to nie będę się wypowiadała do końca :wink:

Do tej pory nie trafiliśmy na błędy projektowe. Na pewno można uwzględnić inne wysokości posadzek, i pamiętać że zasadniczo okna są nisko posadowione. Ale to zależy co się komu podoba.

Hydraulika u mnie nie ruszona (poza kanalizą) więc wyjdzie dopiero przy robocie...

Pozdr

Do tej pory nie trafiliśmy na błędy projektowe. Na pewno można uwzględnić inne wysokości posadzek, i pamiętać że zasadniczo okna są nisko posadowione. Ale to zależy co się komu podoba.

Pozdr

Dzięki

złożyłem wniosek o warunki i potem zabieramy się za projekt, za ostateczny wybór i zakup (wściekne się jak mi nie pozwolą Proxima postawić :evil: )

Pozdrawiam

bo po pierwsze jak już stoją ściany to ci sie koncepcja wnętrz krystalizuje i dopiero pod to całe instalacje sie układa

a po drugie mimo że to robił facet z uprawnieniami to wszystko okazało się o d//pę roztrzaś i co przychodził fachman to ręce załamywał. sprawdziłam - fachmani za każdym razem mieli rację.