Amtla 05.02.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ale my, jesteśmy słabe kobietki więc wszystko w granicach zdrowego rozsądku Takie SŁABE i takie SPOKOJNE Jak mnie czasem coś tak weźmie....to tylko zdrowy rozsądek pomaga....Jak zwykle masz rację Bogusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Amtluś, ale jakby nie nasz rozsądek to te chłopy bez nas by zginęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Te moje trzy to na pewno Dlatego robię w tym roku krótkie cięcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Oj groźnie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Bo wszystkim należy się dzielić...i obowiązkami też Dlatego tak czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Święta prawda Ja też mam duże poczucie "sprawiedliwości społecznej" -przyjemności dla wszystkich, ale obowiązki również dla wszystkich-nie tylko dla wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To się cieszę, że trzymasz ze mną A teraz idę do łóżeczka, bo jutro mam spotkanie być może z nowym wykonawcą...Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja też już mrużę oczka...ale dla mnie to jeszcze młoda godzina Życzę dobrych snów i .....spotkania Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jutro mam spotkanie być może z nowym wykonawcą...Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć... Wychodzi na to, że nie zapeszyłam.....W przyszłym tygodniu ma się zacząć Ale nie chwalić dnia przed zachodem, bo ja taka zakręcona dziś byłam, że projektu nie zabrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 bo ja taka zakręcona dziś byłam, że projektu nie zabrałam Oj kobieto,kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ale obejrzał naocznie A ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oby tylko takie wpadki w życiu były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 06.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A tak na marginesie jak Wasz projektant i branżowcy ocenili jakość wykonania projektu od strony technicznej? (widziałem projekt elektryki, na którym były tylko narysowane miejsca gniazdek i opraw oświetleniowych... żenada kompletna). Pozdrawiam Amtla odpowiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Sorki, ale jakoś mi zeszło widziałem projekt elektryki, na którym były tylko narysowane miejsca gniazdek i opraw oświetleniowych... żenada kompletna Faktycznie, jest to słaba strona tego projektu. Ale ponieważ u mnie jeszcze elektryki nie ma, to nie będę się wypowiadała do końca Do tej pory nie trafiliśmy na błędy projektowe. Na pewno można uwzględnić inne wysokości posadzek, i pamiętać że zasadniczo okna są nisko posadowione. Ale to zależy co się komu podoba. Hydraulika u mnie nie ruszona (poza kanalizą) więc wyjdzie dopiero przy robocie... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ze stropem i więźbą nie było problemów. Ale dużo zawsze zależy od wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja miałam wszystkie instalacje rozpisane co punkciku. wszystko poszło do kosza. szkoda mi teraz tej kasy. miałabym z dwa sprzęty agd ech... dzień dobry amtluś, kiedy te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 06.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Do tej pory nie trafiliśmy na błędy projektowe. Na pewno można uwzględnić inne wysokości posadzek, i pamiętać że zasadniczo okna są nisko posadowione. Ale to zależy co się komu podoba. Pozdr Dzięki złożyłem wniosek o warunki i potem zabieramy się za projekt, za ostateczny wybór i zakup (wściekne się jak mi nie pozwolą Proxima postawić ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 06.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja miałam wszystkie instalacje rozpisane co punkciku. wszystko poszło do kosza. szkoda mi teraz tej kasy. miałabym z dwa sprzęty agd ech... czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 bo po pierwsze jak już stoją ściany to ci sie koncepcja wnętrz krystalizuje i dopiero pod to całe instalacje sie układa a po drugie mimo że to robił facet z uprawnieniami to wszystko okazało się o d//pę roztrzaś i co przychodził fachman to ręce załamywał. sprawdziłam - fachmani za każdym razem mieli rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 bo po pierwsze jak już stoją ściany to ci sie koncepcja wnętrz krystalizuje i dopiero pod to całe instalacje sie układa Potwierdzam. A nawet wtedy jeszcze potrafi się koncepcja zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts