Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wszystko zależy od tego jaki mróz duży był - ja zapomniałam schować przed zimą 2 doniczki z młodymi iglakami i przypomniałam sobie zupełnie niedawno - jakieś 3 tyg. temu. Wzięłam te biedactwa z działki i postawiłam na korytarzu w domu, podlałam wodą w temp. pokojowej i wczoraj zauważyłam, że korzonki musiały odmarznąć, bo iglaczki ładnego kolorku nabrały. Jestem dobrej myśli :wink:

mówisz?

to ja też go zwinę.

w doniczce

dostaliśmy od koleżanki w prezencie i nie bardzo mogliśmy go wkopać bo nie ma działki. mogłam go w góry wywieźć i tam posadzić. głupio mi i żal mi iglaczka.

amtluś, właśnie, nic a nic nie zaglądasz do mnie :cry:

na budowie walczą elektrycy. alarm podpięty. w poniedziałek mamy naradę wojenną czy nic nie brakuje. a w okolicach 23 wchodzą tynkarze. zaczną od prac przygotowawczych (zafoliowanie okien, montaż narożników i takie tam, a potem zobaczymy jak z pogodą - mam nadzieję że od 2 marca zaczną tynkować.

Amtla tyle stron komentarzy Ty chyba rekordzistką jesteś :o

Z wrażenia zapomniałam o co chciałam zapytać... a tak już wiem

Po pierwsze to masz najlepsze, najpiękniejsze rynny jakie można było kupić :lol: :lol: :lol: :lol:

A tak powaznie, jesteś zadowolona z wyboru rynien? My co prawda już zamówiliśmy, ale jeszcze nie zapłaciliśmy więc rozmyślić się możemy. Też masz kolor brązowy?