Amtla 10.02.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 efilciu, a może on tylko przeszedł w stan hibernacji ? I z wiosną miło Cię zaskoczy.... A jak tam na budowie ? - bo za Twoimi komentarzami to nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 a nasz krzaczek iglaczek zamarzł na budowie W gruncie, czy w doniczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jak w doniczce, to na pewno nie hibernacja - prawda monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wszystko zależy od tego jaki mróz duży był - ja zapomniałam schować przed zimą 2 doniczki z młodymi iglakami i przypomniałam sobie zupełnie niedawno - jakieś 3 tyg. temu. Wzięłam te biedactwa z działki i postawiłam na korytarzu w domu, podlałam wodą w temp. pokojowej i wczoraj zauważyłam, że korzonki musiały odmarznąć, bo iglaczki ładnego kolorku nabrały. Jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 mówisz? to ja też go zwinę. w doniczce dostaliśmy od koleżanki w prezencie i nie bardzo mogliśmy go wkopać bo nie ma działki. mogłam go w góry wywieźć i tam posadzić. głupio mi i żal mi iglaczka. amtluś, właśnie, nic a nic nie zaglądasz do mnie na budowie walczą elektrycy. alarm podpięty. w poniedziałek mamy naradę wojenną czy nic nie brakuje. a w okolicach 23 wchodzą tynkarze. zaczną od prac przygotowawczych (zafoliowanie okien, montaż narożników i takie tam, a potem zobaczymy jak z pogodą - mam nadzieję że od 2 marca zaczną tynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 efilo, czyli cały czas do przodu. Jak wejdą tynkarze to już podobno tak domowo będzie... A ja zagladam, nawet coś o wizualce salonu napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nawet nie wiesz jak marzę o wylewkach. wreszcie wysokość podłogi będzie z sensem. na razie to ciężko mi przez okno wyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 na razie to ciężko mi przez okno wyjrzeć To odwrotnie niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 U mnie wyszły okna nisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 u mnie pewnie też tylko na razie nie jestem tego świadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Amtla tyle stron komentarzy Ty chyba rekordzistką jesteś Z wrażenia zapomniałam o co chciałam zapytać... a tak już wiem Po pierwsze to masz najlepsze, najpiękniejsze rynny jakie można było kupić A tak powaznie, jesteś zadowolona z wyboru rynien? My co prawda już zamówiliśmy, ale jeszcze nie zapłaciliśmy więc rozmyślić się możemy. Też masz kolor brązowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 igma, też mam kolor brązowy. Obróbkę blacharską też mam brązową i wszystko idealnie pasuje. Podoba mi się....zerknij do dziennika. A komentarze mówisz..., są tacy co już 150 stroniczek zaliczyli Moje to nic wielkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oczywiście do dziennika zajrzałam, ale kolor nie był wyraźny. Rzeczywiście przed chwilą znalazłam większych rekordzistów (o komentarze chodzi oczywiście) Dzięki za odpowiedź pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 kolor nie był wyraźny. Faktycznie, że te zdjecia są trochę niedoświetlone bo robione jesienną szarugą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 12.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witaj Amtla!!! Wpadłam powiedzie że niezmiernie ładnie sie u Ciebie robi. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 12.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Amtla Czy byłoby wielkim nietaktem prośba o przesłanie fotek Proximy? W dzienniku napisałaś, że ktoś Ci wysłał skończony domek Na wszelki wypadek podaję emilka [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Amtla jak tam okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 12.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Amtla - no właśnie, też czekam na kolejną fotorelację Z OKNAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 To co z tymi oknami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts