Amtla 18.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A czyj to pokoik się robi? Starszy syn ma nadzieję, że jego Ja też mam nadzieję, że będzie mógł jak najdalej uciec przed Młodym....ale jak to będzie? Kiedy my się wykończymy ? Dzisiaj jakiś czarny dzień mnie naszedł....same g_ie myśli Jakaś panika...Teraz mi już przeszło - w końcu mamy przecież gdzie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzień dobry Dobry wieczór Romku nie dostałam powiadomienia rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A czyj to pokoik się robi? Starszy syn ma nadzieję, że jego Ja też mam nadzieję, że będzie mógł jak najdalej uciec przed Młodym....ale jak to będzie? Kiedy my się wykończymy ? Dzisiaj jakiś czarny dzień mnie naszedł....same g_ie myśli Jakaś panika...Teraz mi już przeszło - w końcu mamy przecież gdzie mieszkać Amtluś to normalne(te czarne myśli -mnie one nadal od czasu do czasu prześladują). Tylko u nas to...my już nie mamy gdzie mieszkać -ostał nam się jeno domek . Och te dzieci...nigdy im nie dogodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 -ostał nam się jeno domek . I to jaki Z racji tego wyjazdu nie posyłam już Młodego do przedszkola, bo tam wszystkie dzieci teraz razem...zabezpieczam wszystkich jak mogę....Starszego na paintball (chyba tak się pisze) nie puściłam i wojna w domciu gotowa Ale jak dostanie kulką woko to może być nieszczęście...ale przetłumacz to takiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Troski na bok, pączusie przyniosłam dla osłody http://media8.mojageneracja.pl/oiityqyopp/mediumk9mlas55490b8e54c7fa709143.jpg http://media5.mojageneracja.pl/oiuyqqeyqu/mediumkfa9vx56499c8f8dcfe6288968.jpg http://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gifhttp://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gifhttp://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oj, dziękuję Ale jak szaleć - to szaleć :ZAPRASZAM http://ucztavege.most.org.pl/images/paczki.jpg http://bi.gazeta.pl/im/3/3877/z3877853X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Różany pączek 0 kalorii : http://images41.fotosik.pl/63/0fe85d8ebf1ab1d3med.jpg Angielka, Heritage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 monia, ale mi urokliwą niespodziankę takim pączkiem zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No, pyszny ten różany paczek. Ja swoje róze też w garazu schowałam, coby tam czekałay na wiosnę i ziemię, bo w glinie to chyba nic by z nich nie urosło....Amtla, a co zrobicie z tym słupem, który wypadł Wam po srodku łazienki górnej? Masz juz jakis plan tej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wasiek, planu nijakiego jeszcze nie mam, bo ja dopiero jak wejdę do wymurowanej łazienki i wymierzę - to będę myślała i planowała.... W oryginalnych planach tego poddasza w tym miejscu był pokój - też ze słupem a ja zrobiłam łazienkę górną nad dolną - bo to chyba logiczne? Tak sobie patrzę i myślę, że ten słupek dobrze by ginął koło ścianki prysznica, ale sie obaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Amtla, ja nie doradzę, zawsze mam z tym problem żeby jakąś nie trafioną radą nie skrzywdzić.Ale moje odczucia co do ścian działowych z karton gipsu są takie jak Twoje.Ja mam tylko jedną tą półokrągłą na dole i obchodzić się trzeba z nią jak z jajkiem, byle uderzenie, już dziura.Murowane to zupełnie co innego.A co ostatecznie wyszło z wymiarem ścianki kolankowej?Zostanie te 100 bez posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Amtla słupy są, coż zrobić . Mój las na poddaszu jest jeszcze gorszy. Z mierzeniem na poddaszu to zawsze kłopot: z wysokości odejdzie jeszcze grubość ocieplenia, a to zupełnie zmienia postać rzeczy A same ściany zostawiłaś tak jak w projekcie, czy przesunełaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 żeby jakąś nie trafioną radą nie skrzywdzić. A co ostatecznie wyszło z wymiarem ścianki kolankowej? Zostanie te 100 bez posadzki? tolu, myślę że nie można robić sobie takich zarzutów. Przecież osoba radząca nie nakazuje robić niczego, a jedynie wyraża swoją opinię Każdy z nas jest dorosły i jak to się mówi, ma rozum na swój użytek Dlatego ja, bardzo chętnie przyjmę wszelkie rady a także krytykę I rozważę je w swoim rozumku.... Co do ścianki kolankowej, to już na etapie więźby została podniesiona o brakujace 10 cm - bo inaczej nic by nie pasowało. pozdr i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A same ściany zostawiłaś tak jak w projekcie, czy przesunełaś? Przesunęłam ściany i wyszło zasadniczo tak, że znajdują się na ścianach nośnych parteru. Na górze zamiast 2 pokojów, łazienki i korytarza mam 1 pokój, łazienkę i strych. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Cześć Amtluś . Ty pewnikiem w Karpaczu, więc życzę Ci duuuuuużo śniegu, pieknego słońca i wspaniałego wypoczynku. Czekam na relację ze stoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 25.02.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A same ściany zostawiłaś tak jak w projekcie, czy przesunełaś? Przesunęłam ściany i wyszło zasadniczo tak, że znajdują się na ścianach nośnych parteru. Na górze zamiast 2 pokojów, łazienki i korytarza mam 1 pokój, łazienkę i strych. Pozdr Wynikało to ze zmiany koncepcji czy jakiś poważniejszych problemów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dziękuję za pozdrowienia i tuptam w sprawie okien Daj znac jalk się coś ruszy. Do mnie dzisiaj wkroczyli panowie tynkarze. To się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.03.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 życzę Ci duuuuuużo śniegu, pieknego słońca i wspaniałego wypoczynku. Czekam na relację ze stoków. Soniko, wszystko się spełniło Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.03.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Wynikało to ze zmiany koncepcji czy jakiś poważniejszych problemów? Tak, to tylko koncepcja - nie wiem czy zmieniona czy stara. Wiedziałam zawsze, że poddasze nie będzie takie jak w projekcie. I jakoś tak ściany z k-g mi nie pasowały. Ale to tylko kwestia osobistych preferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.03.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Do mnie dzisiaj wkroczyli panowie tynkarze. To się będzie działo Oj efilko, to Ty już zaawansowana jesteś Nie nadrobię u Ciebie moich zaległości....szkoda. Ale lecę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts