Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Amtluś :p

ja też tak miałam...

:lol: :lol: :lol:

i podstawowy błąd jaki popełniłam w pośpiechu, to to, że dałam włącznik do światła przy lustrze w łazience w korytarzu przy górnym świetle, a nie przy lustrze właśnie :roll:

i najwięcej problemów to właśnie z tymi światłami miałam :roll: :-?

i podstawowy błąd jaki popełniłam w pośpiechu, to to, że dałam włącznik do światła przy lustrze w łazience w korytarzu przy górnym świetle, a nie przy lustrze właśnie :roll:

Najgorsze, że to już trzeba w zasadzie wszystko teraz wiedzieć co i gdzie :roll:

błędów to i tak raczej się nie uniknie, potem trzeba sie poprostu do pewnych rzeczy przyzwyczaić.. :wink: :lol: :lol: :lol:

na Nadusię głosowałaś??

Zobacz ile tam buziaków uśmiechniętych (jak wejdziesz w galerię prac), odrazu nerwy troszkę puszczą :wink:

linka mam w podpisie, jakby co :wink:

Najgorsze, że to już trzeba w zasadzie wszystko teraz wiedzieć co i gdzie :roll:

A no trzeba :(

My na przyszły tydzień mamy umówionego elektryka, wstępnie na projekcie już oznaczyliśmy sobie gdzie i co ma być. Niestety, ale już teraz dobrze jest wiedzieć, gdzie i jakie meble będą stały bo wówczas jest szansa, że nie będziemy mieli np.niepotrzebnych kabli na podłodze albo też poprawimy komfort mieszkania, a błędy i tak się pojawią, to chyba nieuniknione :roll: :)

No bo tego nie da się przewidzieć dopóki się nie mieszka.

Ja np.przestawiłam telewizor w inne miejsce-i już kabelki trzeba było ciagnąć, nie zrobiłam gniazdka w garderobie-wyszłam z załozenia,że będzie za mało miejsca na prasowanie itp.

Tak moja podstawowa rada-Amtlo nie żałuj miejsca na gniazdka elektryczne.

Rób na każdej ścianie ,najlepiej podwójne.Jak szeroka ściana, to nawet w dwóch miejscach.Jak się to mówi od przybytku głowa nie boli, a może się przydać wszystko.

Przygotuj też gniazdka na telefon, internet, sieć telewizyjną-u nas to robili elektrycy.

A wszystko najlepiej zaznacz sobie na roboczym projekcie-z upływem czasu wiele się zapomina i wtedy sciąga jak znalazł. :wink:

I....nie denerwuj się tak bardzo :lol: :lol: Będzie dobrze :lol: :lol:

Pozdr