Amtla 05.03.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 starszych koleżanek po fachu budowlanym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 zobaczysz jak domek się zmieni. a kiedy demontujecie tą folię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A panowie powiedzieli, że się sami obsłużą... - odnośnie folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to gites bo nie będzie przerwy jakby tak nie dojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ale czy można być czegoś pewnym na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Amtluś ja też tak miałam... i podstawowy błąd jaki popełniłam w pośpiechu, to to, że dałam włącznik do światła przy lustrze w łazience w korytarzu przy górnym świetle, a nie przy lustrze właśnie i najwięcej problemów to właśnie z tymi światłami miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 U nas elektrycy nie zadawali tak trudnych pytań . Ja tylko zaznaczyłam im gdzie mają być gniazdka,wyłączniki a oni dopowiedzieli( z doświadczenia) resztę. Ale i tak nie uniknęliśmy błędów... Nie martw się Amtlo..to standard Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A ja siedzę jak na igłach....tam u mnie okna wstawiają...a tu na zmianę: deszcz, grad bądź śnieg. No i jeszcze muszę swoje zrobić zanim zobaczę co i jak. Nerwy mam dzisiaj WIELKIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 i podstawowy błąd jaki popełniłam w pośpiechu, to to, że dałam włącznik do światła przy lustrze w łazience w korytarzu przy górnym świetle, a nie przy lustrze właśnie Najgorsze, że to już trzeba w zasadzie wszystko teraz wiedzieć co i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ale i tak nie uniknęliśmy błędów... Nie martw się Amtlo..to standard I chyba tak podejdę do tematu...nie uniknę błędów....ale wiadomo: błędy kosztują Ech, te standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 błędów to i tak raczej się nie uniknie, potem trzeba sie poprostu do pewnych rzeczy przyzwyczaić.. na Nadusię głosowałaś?? Zobacz ile tam buziaków uśmiechniętych (jak wejdziesz w galerię prac), odrazu nerwy troszkę puszczą linka mam w podpisie, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 i podstawowy błąd jaki popełniłam w pośpiechu, to to, że dałam włącznik do światła przy lustrze w łazience w korytarzu przy górnym świetle, a nie przy lustrze właśnie Najgorsze, że to już trzeba w zasadzie wszystko teraz wiedzieć co i gdzie A no trzeba My na przyszły tydzień mamy umówionego elektryka, wstępnie na projekcie już oznaczyliśmy sobie gdzie i co ma być. Niestety, ale już teraz dobrze jest wiedzieć, gdzie i jakie meble będą stały bo wówczas jest szansa, że nie będziemy mieli np.niepotrzebnych kabli na podłodze albo też poprawimy komfort mieszkania, a błędy i tak się pojawią, to chyba nieuniknione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 na Nadusię głosowałaś?? Zobacz ile tam buziaków uśmiechniętych (jak wejdziesz w galerię prac), odrazu nerwy troszkę puszczą linka mam w podpisie, jakby co Taaaaaaaaaaaaa, 30 byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 poprawimy komfort mieszkania, a błędy i tak się pojawią, to chyba nieuniknione Już dzisiaj zauważyłam, że wszystkiego nie jestem w stanie przewidzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No bo tego nie da się przewidzieć dopóki się nie mieszka. Ja np.przestawiłam telewizor w inne miejsce-i już kabelki trzeba było ciagnąć, nie zrobiłam gniazdka w garderobie-wyszłam z załozenia,że będzie za mało miejsca na prasowanie itp. Tak moja podstawowa rada-Amtlo nie żałuj miejsca na gniazdka elektryczne. Rób na każdej ścianie ,najlepiej podwójne.Jak szeroka ściana, to nawet w dwóch miejscach.Jak się to mówi od przybytku głowa nie boli, a może się przydać wszystko. Przygotuj też gniazdka na telefon, internet, sieć telewizyjną-u nas to robili elektrycy. A wszystko najlepiej zaznacz sobie na roboczym projekcie-z upływem czasu wiele się zapomina i wtedy sciąga jak znalazł. I....nie denerwuj się tak bardzo Będzie dobrze Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A jak wstawią okienka to proszę zapodać zdjęcia . U Ciebie to typowa marcowa pogoda Bo u nas słoneczko dzisiaj, choc trochę chłodno I jeszcze raz- nie denerwuj się Rozumiem, adrenalina . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 i jak tam adrenalinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 piekne okna gratuluje i ciesze sie razem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Okna śliczne . Amtluś to pewnie Ci lżej na serduszku . A jak sie nazywa kolor? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 nie denerwuj się Rozumiem, adrenalina Żeby tak można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts