Amtla 10.03.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 i jak tam adrenalinka? A jednak dobrze podziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 piekne okna gratuluje i ciesze sie razem z Toba Dziękuję Żelko Tyle było rozmyślania i dobierania, ale jest naprawdę fajnie. Kolorek pasuje do obróbki blacharskiej i nic się nie "gryzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Okna śliczne . Amtluś to pewnie Ci lżej na serduszku . A jak sie nazywa kolor? Bo, jak byś wiedziała z tym serduszkiem. Jak wróciłam, to coś ze mnie dosłownie spłynęło... A ekipa naprawdę sprawna. A okna wszystkie dokładnie obejrzałam i są o.k. Kolorek to orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kobieto spokojnie O serduszko trzeba dbać, jeszcze tyle przed Tobą . A teraz tylko wiosny potrzeba, ciepła i prace mogą isć dalej . To dopiero bedzie frajda z budowania Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wiesz Bogusiu, to może tak nie do końca o serduszko chodziło...ale spadło z serca...jakaś taka ulga energetyczna, czy jakoś tak A jak Twój kręgosłup z wieczorka? Że o katarku nie wspomnę - bo wiaomo: jeszcze 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Amtluś, piękne okna kolor bardzo, bardzo mi leży brama też niczego sobie tyle czasu czekałam na ten dzień... bardzo, bardzo się cieszę, że to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 bardzo, bardzo się cieszę, że to już To już jest nas kilkoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.03.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 tyle czasu czekałam na ten dzień... Masz rację - trochę to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wiesz Bogusiu, to może tak nie do końca o serduszko chodziło...ale spadło z serca...jakaś taka ulga energetyczna, czy jakoś tak A jak Twój kręgosłup z wieczorka? Że o katarku nie wspomnę - bo wiaomo: jeszcze 6 dni Wiem, wiem ze ten kamień na serduszku cieżki był Właśnie obejrzałam bramę garażową-extra . A ja..kuruję się ,przecież jutro do pracy trzeba iść. Gorąca kąpiel, leki i jakoś narazie zyję A jutro się okaże Dobrej nocki życzę Ci, po takim dniu Pozdrhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/104.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 12.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Fajne poddasze, można będzie z tego zrobić istne cacuszko , Brama też milusia i pewnie od razu cieplej w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 istne cacuszko Jejciu, tak nawet nie pomyślałam, ale mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze I czekam z niecierpliwością i na dechy na podłodze i na belki na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć Postępy... widzę postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 OK, cześć a ja myślałam, że po tak długiej nieobecności doznasz szoku jak zobaczysz Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie dostałam, już nie Szok mnie nie opuszcza od soboty Odkąd pierwszy raz po przerwie zajrzałam, jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Szok mnie nie opuszcza od soboty Odkąd pierwszy raz po przerwie zajrzałam, jestem w szoku Ach, i się od soboty nie ujawniłaś tutaj Ale rozumiem, musisz wszędzie nadrobić zaległości Ja też trochę zimowałam i powoli się rozkręcam - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Bo ja się ujawniam, jak kogo widzę na Forum, że akurat jest Choć i tak często się akurat mijam Jakąś strategię musiałam przyjąć Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jakąś strategię musiałam przyjąć Sorki Ja Cię doskonale rozumiem I widzę że necik jakoś dobrze chodzi....czy Ty z pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Tiaaa, akurat dzisiaj wyjątkowo luźny dzień - jeśli chodzi o robotę Bo nastroje w robocie raczej kiepskie - wymówienia rozdają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 wymówienia rozdają Czyli kryzys przyszedł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Tiaa Ja to chociaż jedyna przygotowana do tematu jestem i prawie mnie to nie rusza Ale atmosfera wisi ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts