Rom 11.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 kto by pomyślał że kupa betonu potrafi tak cieszyć nie? Ha, ha - bo to nie bylejaka "kupa" przypomnialo mi się jak przyjechały do mnie palety z siporeksem a ja biegałem wokół z aparatem i je fotografowałem A murarze jakoś dziwnie na mnie patrzyli Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.03.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A murarze jakoś dziwnie na mnie patrzyli Ciekawe czemu? Dziwnie patrzyli? Oni chyba byli dziwni Ja Doskonale Ciebie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 14.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 przypomnialo mi się jak przyjechały do mnie palety z siporeksem a ja biegałem wokół z aparatem i je fotografowałem A murarze jakoś dziwnie na mnie patrzyli Ciekawe czemu? skąd ja znam ten obrazek? do tej pory kiedy ogladam zdjecia z tego okresu budowy, dziwi mnie wielce "co ja w tym betonie widziałam?!" teraz przyszedł kolejny etap, kiedy z chęcią pozbyłabym sie nadwyżek suporeksu z mojego placu... bez sentymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 14.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Pstrykam zdjęcia od początku ile się da, włącznie z ekipą . Pierwsza ławeczka i studnia ma dwa albumy Potem było jeszcze długo, długo nic. A teraz rodzinnie przeglądamy zdjęcia i wspominamy taką ładną zieloną działeczkę mieliśmy Amtla ciesz się działeczką , jak znajdziesz ekipę to już będzie szybciutko. A betoniki masz porządne, równiutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 teraz przyszedł kolejny etap, kiedy z chęcią pozbyłabym sie nadwyżek suporeksu z mojego placu... bez sentymentu. Dla mnie to tak daleka przyszłość, że nie mogę sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A betoniki masz porządne, równiutkie. Sąsiad też tak powiedział - znaczy się, mówicie prawdę Z tymi zdjęciami to ja też jestem lekko świrnięta. Moja rodzina już ucieka jak wyjmuję aparat. A ja tak mogę i mogę pstrykać...A potem uwielbiam ogladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Amtla przebiśniegi Ci się udały . Betonik cieszy oczy, a jakże by inaczej mogło być? W końcu pierwszy raz budujemy dom i dla nas to nowość?! A jeszcze jak się uda gdzieś taniej kupić, to cieszy taki betonik na całego. Ja tam rozumiem Cię całkowicie. Hihihi. Co do zdjęć, ja dzisiaj stal obfotografowałam , hihiih, bo jeszcze nie miałam takiej fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Róbcie fotki, róbcie, bo każda chwila jest niepowtarzalna , wyjątkowa. Jak już pobudujecie swoje domki będziecie miały co wspominać i czym się wzruszać Na budowie bardzo szybko wszystko się zmienia . Ale dopiero jak ogląda się zdjęcia widać to najwyraźniej. Sama zrobiłam prawie 2 tys. fotek i gdyby nie zdjęcia, o niektórych wydarzeniach i zmianach zupełnie bym zapomniała Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.03.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 . Co do zdjęć, ja dzisiaj stal obfotografowałam , hihiih, bo jeszcze nie miałam takiej fotki . Śliczniutka, zwłaszcza że na swoim podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.03.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Róbcie fotki, róbcie Adriano, chciałabym robić te fotki, ale ile razy można uwieczniać to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Amtla można, za każdym razem widziane z innej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 18.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Amtla najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzeń , również tych związanych z budową http://kwiatydopolski.ca/photo/459.jpg Różnica trzech dni to do przodu czy do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.03.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Bardzo dziękuję ciaszko za życzenia Trafiłaś z datą - trzy dni do przodu i także rybka. Niestety o rok starsza Zapraszam na .... http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/281_m_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 18.03.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No to jeszcze raz zdrówka, szczęścia , pomyślności i radości na każdy dzień w roku A za rok będziemy się gościć w naszych nowych domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.03.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Amtla, spóźniona, ale z najprawdziwszymi kwiatkami, z własnego ogródka przybiegłam Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrówka, miłości, uczciwych i pracowitych fachowców, dobrych i tanich materiałów, mnóstwa pomysłów i pieniążków na ich realizację http://images24.fotosik.pl/179/14cc74b528bf0c57.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 W dniu Wielkiej Nocy,życzę Ci mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego,niech świeża będzie Twoja pisankai radosnego Co dzień poranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Amtla, Serdeczności urodzinowe i świąteczne ! Wesołego Alleluja ! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1402.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/187/8c351ea7c8918238med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODY I ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKżyczy tola http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts