Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

kto by pomyślał że kupa betonu potrafi tak cieszyć nie? :lol: :lol:

Ha, ha - bo to nie bylejaka "kupa" :roll:

przypomnialo mi się jak przyjechały do mnie palety z siporeksem a ja biegałem wokół z aparatem i je fotografowałem :lol: :lol: :lol: :lol:

A murarze jakoś dziwnie na mnie patrzyli :lol: Ciekawe czemu? :o :wink: :lol:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przypomnialo mi się jak przyjechały do mnie palety z siporeksem a ja biegałem wokół z aparatem i je fotografowałem :lol: :lol: :lol: :lol:

A murarze jakoś dziwnie na mnie patrzyli :lol: Ciekawe czemu? :o :wink: :lol:

skąd ja znam ten obrazek? :wink: :) do tej pory kiedy ogladam zdjecia z tego okresu budowy, dziwi mnie wielce "co ja w tym betonie widziałam?!"

teraz przyszedł kolejny etap, kiedy z chęcią pozbyłabym sie nadwyżek suporeksu z mojego placu... bez sentymentu.

Pstrykam zdjęcia od początku ile się da, włącznie z ekipą .

Pierwsza ławeczka i studnia ma dwa albumy :p

Potem było jeszcze długo, długo nic.

A teraz rodzinnie przeglądamy zdjęcia i wspominamy taką ładną zieloną działeczkę mieliśmy :wink:

Amtla ciesz się działeczką , jak znajdziesz ekipę to już będzie szybciutko.

A betoniki masz porządne, równiutkie.

A betoniki masz porządne, równiutkie.

Sąsiad też tak powiedział - znaczy się, mówicie prawdę :D

Z tymi zdjęciami to ja też jestem lekko świrnięta. Moja rodzina już ucieka jak wyjmuję aparat. A ja tak mogę i mogę pstrykać...A potem uwielbiam ogladać :D

Amtla przebiśniegi Ci się udały :wink:. Betonik cieszy oczy, a jakże by inaczej mogło być? W końcu pierwszy raz budujemy dom i dla nas to nowość?! A jeszcze jak się uda gdzieś taniej kupić, to cieszy taki betonik na całego. Ja tam rozumiem Cię całkowicie. Hihihi. Co do zdjęć, ja dzisiaj stal obfotografowałam :roll: , hihiih, bo jeszcze nie miałam takiej fotki :wink: .

Róbcie fotki, róbcie, bo każda chwila jest niepowtarzalna , wyjątkowa. Jak już pobudujecie swoje domki będziecie miały co wspominać i czym się wzruszać :D

Na budowie bardzo szybko wszystko się zmienia . Ale dopiero jak ogląda się zdjęcia widać to najwyraźniej. Sama zrobiłam prawie 2 tys. fotek 8) i gdyby nie zdjęcia, o niektórych wydarzeniach i zmianach zupełnie bym zapomniała 8) :roll: :wink:

Pozdróweczka ! :D

Amtla, spóźniona, ale z najprawdziwszymi kwiatkami, z własnego ogródka przybiegłam :oops: :wink:

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrówka, miłości, uczciwych i pracowitych fachowców, dobrych i tanich materiałów, mnóstwa pomysłów i pieniążków na ich realizację

http://images24.fotosik.pl/179/14cc74b528bf0c57.jpg