DarioAS 21.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 szkoda, że taki mało przystojny ten pocztowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A tam, zależy co się komu podoba... A widziałaś jakie ma piękne zęby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Słyszałaś jak Twoja syrena wyje? Słyszałam, słyszałam...ale mój sąsiad twierdzi, że go w nocy moja syrena nie obudzi I co na to? pozdr Co tam sasiad, najważniejsze żeby złodzieja przegonił i security zawiadomił pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Co tam sasiad, najważniejsze żeby złodzieja przegonił i security zawiadomił Wiesz, security to czasu potrzebuje na dojazd, złodziej do hałasu przywykły i jak włazi to wie na co się decyduje, a sąsiad to i zaraz psa spuścić może...wolałabym żeby się jednak obudziła w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Co tam sasiad, najważniejsze żeby złodzieja przegonił i security zawiadomił Wiesz, security to czasu potrzebuje na dojazd, złodziej do hałasu przywykły i jak włazi to wie na co się decyduje, a sąsiad to i zaraz psa spuścić może...wolałabym żeby się jednak obudziła w razie czego Co racja to racja .Ale wiesz czasami to chyba lepiej się w takiej sytuacji nie obudzić....Nasi przyjaciele kilka lat temu zostali w ciągu miesiąca dwa razy okradzeni .W nocy, dwa psy w domu, pięć dorosłych osób w domu (wszyscy spali).A złodzieje splądrowali cały dom, pierwszym razem (prawdopodobnie były to różne "ekipy"), ukradli dwa samochody-jeden z podjazdu, drugi z garażu (garaż w bryle domu ).I może lepiej,że nikt sie nie obudził bo niewiadomo czy te oprychy nie miały jakiś kijów bejsbolowych,mogło się zdarzyć coś bardziej złego Prawdopodobnie, coś rozpylili w powietrzu,że wszyscy mocno spali i psy również... I takiej sytuacji boję się najbardziej... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 O takich sytuacjach to nawet się boję myśleć, coby złego nie ściągnąć.. W naszej obecnej klatce, w zeszłym tygodniu okradziono mieszkanie na parterze (kurna a tuu mnie tyle parteru). Ale właściciele wychodząc do pracy zostawili otwarte okno - jejciu, a tu tyle okien Nie, nie - wolę nawet nie myśleć. Na chcącego to ani psy ani alarm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 23.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Na pocieszenie , w niedalekiej przeszłości , moja "wróżka" stawiając karty , przepowiedziała mi ,że na stare lata mnie okradną . I co , budować się czy nie . Całe szczęście ,że przy okazji wywróżyła mi również ,że będę miała delikatnie mówiąc, kłopoty z pamięcią. I w tym cała moja nadzieja . Szybko zapomnę a może nawet nie zauważę . Nie będzie bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dlatego nie chodze do wróżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A tam, zależy co się komu podoba... A widziałaś jakie ma piękne zęby? no powiem Ci, że najpierw to mi sie rzuciło w oko a potem dopiero kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 , moja "wróżka" Nie wierzę w te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dlatego nie chodze do wróżki i dobrze robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.03.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a potem dopiero kwiaty A ja dojrzałam go dopiero zza kwiatów...już inne rzeczy człowieka interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no co Ty... mnie się rzuciły te zęby przez to, że ostatnio ciągle latam do dentysty i tylko z tego powodu tak więc, mnie też chyba juz te inne rzeczy interesuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.03.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ku pamięci: Cytat: bardzo ładny bielony jesion jest w panelach z balticwood (jesion cream - lakier i jesion biały olej seria elegance) Na ile potem się doszukam i na ile będzie cokolwiek aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 .Ty wyłaczałaś alarm???? A gdzie ekipa??!!!!! Powinni być w kilka minut!!!!! A gdyby to nie był kot tylko złodziej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.03.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Modem powiadomień jeszcze nie działa Praca nie zapłacona.... Nad resztą wydarzenia wolę się nie zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A to zmienia postać rzeczy. Ale Amtluś co tam alarm.U nas wszystko działa...a wiesz co mój ślubny wczoraj zrobił? Wieczorem wrócił do domu, sam otwierał sobie drzwi i....zostawił klucze w drzwiach . I co tam alarm?!Złodziej wszedłby do domu "jak człowiek" Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.03.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 My raz tak sąsiadom klucze "zabraliśmy", a raz oni na.... Wszystko się zdarzyć może...sama pisałaś o tych znajomych... Kiedyś OK miała podobny awatar do Twojego obecnego i jakoś nie mogwe się przyzwyczaić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Moja córa ,wychodząc do szkoły zostawiła na drzwiach wielki napis " klucz pod wycieraczką". Ekipa malująca lamperię na klatce schodowej kulturalnie ( ze śmiechem na ustach ), jak tylko pojawiłam się na schodach poinformowała ,że córki nie ma w domu a klucz tam gdzie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kiedyś OK miała podobny awatar do Twojego obecnego i jakoś nie mogwe się przyzwyczaić pozdr Podobny czy taki sam? Znaczy się wszyscy buszujemy po tych samych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts