aka z Ina 26.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 dawno juz tak po wątkach nie latałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 grzecznie się żeganam!!! dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.03.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Amtluś, bardzo dziękuję za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzeńdoberek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dobranoc Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.03.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 DOBRY WIECZÓR chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.03.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Amtluś, bardzo dziękuję za życzonka Ale mi miło... wiesz, ja już nie piszę, ale codziennie dzieciaczki odwiedzam...uf, i się pochwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 DZISIAJ ROBOCZA SOBOTA - PRACA W DOMU... właśnie umyłam jedno okno, ale takie 3-y metrowe... To dalej zasuwać..idę..... PEWNIE OD JUTRA BĘDZIE PADAĆ...zawsze tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ja w zeszłym tygodniu omyłam na dole i jeszcze tego samego dnia lało dziś z rana zapowiadało sie pieknie ,ale od popołudnia też leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ja w zeszłym tygodniu omyłam na dole i jeszcze tego samego dnia lało O, to tak, jakbym dzisiejszy scenariusz czytała. Ozywiście pada, okien wszystkich nie zdążyłam umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 wyszło słoneczko...........pięknie dzonek się zapowiada Miłego dnia życzę, wiosennego...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Amtlo tez znam kocie alarmy. A Ty myjesz okna w domu czy w mieszkaniu? No bo w domu to chyba nie ma sensu teraz myc. U mnie na przyklad okno w kotlowni do dzis jest takie jak od dawnych czasow. Teraz maz sie wzial za urzadzanie kotlowni i jak juz zrobi porzadek to umyje. Jak o oknach mowa, to przypominam abys nie zapomniala okleic folia zanim tynkarze do roboty sie wezma, a potem jak bedziesz robila elewacje. Bo pracownicy nie koniecznie beda o tym pamietac, a jak juz okno upaprane to sobie przypominaja i aby zatrzec slady myja... Juz lepiej bylo by aby tego nie robili, nam cale jedno okno w ten sposob porysowali. Dlatego pisze o tym, abys tego uniknela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.03.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wyszło słoneczko...........pięknie dzonek się zapowiada Miłego dnia życzę, wiosennego...!!! powiedomienia się zbiesiły... to ja dzisiaj miłegoi udanego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A Ty myjesz okna w domu czy w mieszkaniu? No bo w domu to chyba nie ma sensu teraz myc. Zgadzam się z Tobą w 100%. Jak o oknach mowa, to przypominam abys nie zapomniala okleic folia zanim tynkarze do roboty sie wezma, a potem jak bedziesz robila elewacje. Bo pracownicy nie koniecznie beda o tym pamietac, a jak juz okno upaprane to sobie przypominaja i aby zatrzec slady myja... Juz lepiej bylo by aby tego nie robili, nam cale jedno okno w ten sposob porysowali. Dlatego pisze o tym, abys tego uniknela... ZAPAMIĘTAM W 1000%,bo mojej obecnej sąsiadce tak okna załatwili. I co z tego, że dostała jakąś rekompensatę pieniężną, jak i tak na nowe okna nie starczyło, bo były dobrej jakości. Musi teraz cały czas na to coś patrzeć pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 W sobotę to chyba jakieś przesilenie miało miejsce , ja też o dziwo od rana szalałam z oknami , wysprzątałam całe mieszkanie a w niedzielę padałam ze zmęczenia. Ostatnie wiosenne porządki na starych śmieciach - chyba stąd ten doping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Amtluś, bardzo dziękuję za życzonka Ale mi miło... wiesz, ja już nie piszę, ale codziennie dzieciaczki odwiedzam...uf, i się pochwaliłam dzięki dobrze, że sie pochwaliłaś, bo właśnie miałam zapytać bo coś znów spadamy niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.03.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ostatnie wiosenne porządki na starych śmieciach Widzisz, a jakoś tak nie wierzyłaś...a to jednak nastąpiło A po internet to będziesz do kawiarenki czy do pracy chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.03.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 bo coś znów spadamy niestety A mnie się wydaje,że jak jest 2050 to sporo. Ale faktycznie nie patrzę jak to u innych dzieciaczków wygląda. Szkoda, że Dawidka od razu też nie wpisałaś, bo teraz tą różnicę trudno nadrobić. Widzę że około 300-400 głosów zawsze do tyłu jest... Ale myślę, że na miśki się załapią pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 W pracy odpada, w kawiarenkach to chyba musiałabym jakiegoś małolata zrzucić . Liczę na inicjatywę syna, on na pewno długo nie wytrzyma i coś będzie kombinował. Do mnie ta sytuacja jeszcze nie dociera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts