Amtla 13.04.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Mój starszy też za 2 miesiące będzie miał osiemnastkę. Znaczy się, DOBRY ROCZNIK się nam trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 O rrany,jakie Wy młódki jesteście . Tak, tak ciągle 25 a to już zapomniałam kiedy moje córy osiemnastki miały A Ty ich tutaj nie postarzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 13.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Tak , tak Potwierdzam! Mój i z pewnością też Twój to chłopaki dobre jak MIÓD! I to dzięki nam, po żeśmy sobie ich urodziły w bardzo dobrym roczniku! I nie oddamy ich nikomu.... niech sobie dziewczyny nie myślą, że tak łatwo dostaną taki dobry materiał na męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 One ciągle młode są i będą . Gorzej ze mną Ale nie powiem , babcią to już mogę zostać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 I nie oddamy ich nikomu.... niech sobie dziewczyny nie myślą, że tak łatwo dostaną taki dobry materiał na męża Ja w zasadzie mogę oddać....byleby dobra była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 babcią to już mogę zostać . Znajoma babcią została grubo przed 40stką....to nic wspólnego z wiekiem nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 13.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Najważniejsze, żeby te nasze dzieci dobrze wybierały! Wiadomo, że matczyne serce jest pojemne- przyjmie (za niedługo) i synową (czy też zięcia), i wnuki z wielką radością- bo od przybytku - do kochania- głowa nie boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Żle to trochę napisałam chciałam powiedzieć,że już psychicznie prawie dojrzałam do tego żeby zostać babcią .Bo ja wieku mojej córki-wychodziłam za mąż(24). [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 matczyne serce jest pojemne MASZ RACJĘ. Ale czym my się przejmujemy Nasi chłopcy mają jeszcze czas....na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 psychicznie prawie dojrzałam do tego żeby zostać babcią . Prawie robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Po tych Świętach padam na pysio... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Prawie...bo ja to bym chciała tak po bożemu najpierw chciałabym zostać teściową a póżniej babcią Zresztą "teściowa" mojej córki tez tak chciałaby .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 13.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Co nas tak dziewczyny dzisiaj naszło filozoficznie- o naszych pragnieniach związanych z naszymi latoroślami! Niech nasze pragnienia mają moc spełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 16.04.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Babcią być - fajna sprawa, nawet jeżeli to przyszłość . Między innymi po to budujemy domy , dla większej rodzinki. Fajny temacik się rozwinął . Przy okazji wszystkiego najlepszego dla wkraczającego w dorosłość syna Amtlo. Pociecha daje się jeszcze "pogłaskać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.04.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Przy okazji wszystkiego najlepszego dla wkraczającego w dorosłość syna Amtlo. Pociecha daje się jeszcze "pogłaskać"? Życzenia przekazałam. Synek dziękuje i śmieje się do swojej dorosłości.. Dzisiaj mm stwierdził, że przestaje go wozić do szkoły, chociaż obaj na ósmą i na tej samej trasie A z tym "pogłaskaniem" - to trzeba trafić na dobry moment pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Amtlo! Samych szczęśliwych dni i lat oraz samych najlepszych wyborów w dorosłym życiu życzę Twojemu Synowi. Mój starszy też za 2 miesiące będzie miał osiemnastkę. mój w sierpniu będzie miał.... 3 latka ale ja się późno o dziecię zaczęłam starać Wszystkiego najlepszego dla Twojego młodego mężczyzny http://kartki.net.pl/kartki/12/39.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.04.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aniu, ale wyśmienity tort Dziękuję w imieniu mojego młodego mężczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Przyszłam się przywitać i pogratulować postepów przy budowie domu.Pragnę również złożyć spóznione zyczenia 18 -tki dla syna , to fajnie ,że możesz sie cieszyć z dobrego dziecka. Chyba dobrze ,że tu wpadłam , bo widzę ,że są tutaj osoby ,które maja juz dorosłe dzieci . No ja tez też do nich należę , bo córa ma 22 lata , a syn 24 . Dużo nam pomagają, chociaż za wiele nie mają czasu bo jeszcze są na studiach.Amtla widze ,że zaczełaś ocieplać dom. Ile Cie to wyniesie ? , mnie to czeka , ale chyba dopiero we wrzesniu. teraz chce pokończyc w srodku. A roboty jeszcze duzo przed nami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.04.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 W imieniu Starszego syna bardzo dziękuję za życzenia Faktycznie, fajnie mieć dorosłe dzieci ..tylko one nigdy czsu nie mają reszta na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.04.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dzięki za szybką odpowiedż odnośnie ocieplenia i tynkowania domu, tak myślam ,że tyle może wyniesie . Właśnie tak to jest z tymi dorosłymi dziecmi ,juz mnie wypedzają od komputera , bo oni chcą teraz troche pobuszowac. pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts